PAS OP !!! Zeer slechte ervaring met dit bedrijf en personeel. Wij hebben meerdere kunststof kozijnen laten plaatsen thuis. Vanuit elk kozijn komt tocht en onze slaapkamers zijn k... Toon meer
Vakmanschap en authenticiteit Ontdek OWNN, waar al jouw wensen werkelijkheid worden in onze eigen fabriek, waar vakmanschap en maatwerk samenkomen. of het nu gaat om indrukwekkende stalen deuren die een statement maken in je interieur, of om tv-dressoirs die perfect aansluiten bij jouw eigen stijl – bij OWNN maken we unieke meubelstukken en woonoplossingen die jouw persoonlijke visie tot leven brengen. Wil je een vrijblijvende offerte ontvangen voor jouw droomdeur? Vul dan ons formulier in op www.ownn.nl/offerte/ Of bel ons op +31 6 15 44 84 45
Veldzigt 26, 3454 PW, Utrecht, Nederland
- 0615448445
- info@ownn.nl
- ownn.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Ontzettend fijne partij
Ontzettend fijne partij! Wij hebben een stalen tussendeur laten plaatsen door OWNN, en wij wilden het natuurlijk net even anders. Hier dachten zowel Ali als Emel ontzettend goed met ons mee. Toen de eerste deur niet naar behoren bleek te werken door een ontwerpfout, is er een nieuwe deur geleverd. Zelfs toen we (door eigen schuld!!) het glas er verkeerd in hebben laten zetten, is Ali nog teruggekomen om dit alsnog goed te plaatsen. Ontzettend blij met de prachtige deur.
PAS OP !! Lees dit bericht
PAS OP !!!
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf en personeel.
Wij hebben meerdere kunststof kozijnen laten plaatsen thuis. Vanuit elk kozijn komt tocht en onze slaapkamers zijn kouder dan ooit tevoren. Met het leveren waren er geen ramen meegeleverd en werd het kozijn tijdelijk gedicht met hout tot de ramen er waren.
Wij waren ook op zoek naar een kunstof schuifpui.
Op het advies van ( Ali ) konden wij beter kiezen voor een aluminium schuifpui dit was volgens hem beter.... tot op heden ( 2.5 jaar later ) werkt de pui nog steeds niet naar behoren en heeft hij continue gebreken.
Helaas hebben wij ook onze voordeur bij dit bedrijf besteld en laten plaatsen.
Het zou gaan om een kunststof voordeur die voor verduurzaming zou zorgen en inbraak veilig zou zijn. Op beide vlakken was deze deur zwaar onvoldoende!! Vervolgens is de deur half hersteld met meerdere soorten materialen en kleur verschil door elkaar heen. Helaas komt er nog steeds koude lucht onder de deur vandaan en zelfs door het sleutelgat.
Dit allen samengevat.
Het materiaal is van zeer slechte
kwaliteit.
Het personeel leek in de eerste instantie oke, maar schuift vervolgens de fout in de klant zijn schoenen.
Beste mensen nogmaals PAS OP !!!
We zijn ontzettend goed geholpen door…
We zijn ontzettend goed geholpen door de eigenaren van dit bedrijf! Ze denken goed mee en komen alle afspraken na! Het eindresultaat is echt fantastisch!! Het plaatsen van de deuren en trapleuningen (hoe goed dat dit in dezelfde kleur kan!) hebben de monteurs ook super netjes gedaan! Ik zou het iedereen aanbevelen.
Heel blij met onze nieuwe deuren!
Heel blij met onze 2 zwarte houten deuren tot het plafond. Netjes alles ingemeten, mooie zware kwaliteit, vriendelijke monteurs, goed contact per mail, zeer vriendelijk en goede service!
Vandaag is mijn nieuwe stalendeur…
Vandaag is mijn nieuwe stalendeur geplaatst door Ali en ik ben ontzettend tevreden over het resultaat. De deur is van hoge kwaliteit, stevig en mooi afgewerkt. Ali werkte netjes, efficiënt en met oog voor detail. Hij dacht mee over de plaatsing en zorgde ervoor dat alles perfect op zijn plek zit. Daarnaast was het contact prettig en professioneel. Kortom, vakwerk geleverd en ik kan Ali OWNN zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar betrouwbare en kundige montage voor stalendeuren.
Vandaag is mijn taats deur geleverd en…
Vandaag is mijn taats deur geleverd en gemonteerd. Erg mooi zeer tevreden. Van bestelling, inmeten en leveren volgens afspraak verlopen
Super service en mooie deuren
Super service en mooie deuren. Ik was helemaal klaar met alle aannemers en vaak rotzooi wat je terugkrijgt van klusmannen. Ali ontnam mij de zorgen en regelde dat het goed kwam. Zeer tevreden! Dank je wel Ali!
Wij zijn super blij met onze taatsdeur…
Wij zijn super blij met onze stalen deur van OWNN gevestigd te Meern in Utrecht!!
We hebben heel wat offertes opgevraagd maar niks kwam in de buurt van OWNN! Nu het geplaatst is weet ik zeker dat hun de beste zijn in prijs en kwaliteits verhouding! Wat zijn wij blij zeg...
Ook complimenten voor de verkoper en de monteurs, echte vakmannen we zijn super goed geholpen!
Prachtige stalen deuren
Super service en erg mooie stalen deur…
Super service en erg mooie stalen deur in de Meern Utrecht
Super blij met de geleverde stalen…
Super blij met de geleverde stalen deur, bedankt!
Top bedrijf! Denken altijd mee om zo een beste oplossing te leveren.
Top bedrijf dit
Top bedrijf dit!
Zeer tevreden over mijn mooie stalendeur, die perfect match met mijn interieur!
En super aardige mensen!
Bij dit bedrijf een stalen deur laten…
Bij dit bedrijf een stalen deur laten maken en 3 binnendeuren. Kwalitatief zeer goed en erg tevreden over de service en de montage. Dus zeker een aanrader.
Leuk gezellig eerlijk bedrijf
Leuk gezellig eerlijk bedrijf! De oplevering van de bestelde en gemonteerde spullen gehad en ik ben uitermate tevreden. Geen gemor wanneer iets niet naar mijn zin is en ze passen het aan als het mogelijk is.
Echt super tevreden
Top bedrijf!
Wij hebben recent onze stalen en houten deur laten plaatsen door OWNN. Ik kan niet anders zeggen dan dat het een top bedrijf is! Vanaf het begin tot het eind is alles netjes verzorgd, communicatie verliep heel goed. De deuren waren er zelfs veel eerder dan ik had verwacht.
Hele vriendelijke en betrokken mensen! Wij zijn zeer tevreden met onze deuren. De monteurs hebben ook zeer netjes gewerkt. Als je op zoek bent naar stalen/ houten deuren dan raad ik je OWNN zeker aan!!!!
Veel eerder moeten doen!
Zeer vriendelijke mensen met verstand van zaken, denken mee in oplossingen. Zeer mooie en kwalitatieve deuren, stevig (de houten deur is massief) met een mooie afwerking. De taatsdeur voelt solide aan en perfect maatwerk.
De monteurs waren zeer vriendelijk, werken netjes met oog voor detail en onze spullen. Vloer wordt netjes afgedekt, eigen stofzuiger mee en laten alles netjes achter.
Wij zijn zeer tevreden (ook v.w.b. de prijzen ten opzichte van diverse concurrenten).
Veel eerder moeten doen
Zeer vriendelijke mensen, denken mee in oplossingen. Zeer mooie deuren welke ook stevig zijn (de houten deur is massief) met een mooie afwerking. Ook de taatsdeur voelt solide aan.
De monteurs waren zeer vriendelijk en werken netjes met oog voor detail en onze spullen!
Wij zijn zeer tevreden (ook vwb de prijzen ten opzichte van diverse concurrenten)
Zeer vriendelijk en betrokken bedrijf!
Mijn ervaring met de taatsdeuren van OWNN is zeer positief. De hoogwaardige materialen zorgen voor een gevoel van duurzaamheid. De afwerkingen passen perfect bij mijn interieur! De kwaliteit van deze deuren zijn absoluut de investering waard. Kortom, een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar stijlvolle en duurzame deuroplossingen.
De betrokkenheid en expertise van de gezichten achter OWNN blijkt uit de nauwkeurigheid en goede producten.
Ze leveren creativiteit, kwaliteit en zijn hartstikke toegeweid aan de behoeften en verwachtingen van hun klanten. Ze denken met je mee, controleren met je mee en willen alles perfect doen. Zeker een aanrader!
Tot op de dag van vandaag super blij…
Tot op de dag van vandaag super blij dat ik gekozen heb voor de taatsdeuren van OWNN.
Bij OWNN hebben ze het echt voor elkaar. Showroom, advies, inmeten, plaatsen. Alles klopt en het eindresultaat is prachtig!
Tevens wil ik meegeven dat ze bij OWN echt tijd voor je nemen.
TAATSDEUR
TAATSDEUR
Ik heb een taatsdeur laten plaatsen en ben er ontzettend blij mee! Hele goede service, korte lijntjes en ontzettend aardige eigenaren.