Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min søn havde fået et gavekort til en tur i Lamborghini. Første bookning blev aflyst pga vejret. Vi fik straks tilbudt erstatningstid. Anden bookning måtte vi selv aflyse pga brækket arm. Servic... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget imødekommende personale lige fra indtjekning til co-driver/instruktør - der gjorde oplevelsen endnu større. Selve køreturen var helt vild i deres nye Ferrari med 830 HK - jeg var høj et he... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kørte jeres nye Ferrari på Jyllandsringen i dag. Simpelhen en fantastisk oplevelse og sikke nogle dejlige glade medarbejdere. Stor ros til jer alle herfra det er ikke sidste gang I ser mig. Mvh René... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Selve personalets omgangstone og deres væremåde overfor hinanden men også overfor min far(75 år) var med til at gøre det til den bedste oplevelse for ham Hans drengedrøm var at kører en lilla Lamb... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Voertuigen en transport

Geschreven door het bedrijf

P1 APEX er en dansk virksomhed, som tilbyder oplevelsesture i superbiler, track days samt udlejning til events. P1 APEX er skandinaviens største udbyder af oplevelser i superbiler. P1 APEX opererer på følgende markeder: Danmark. Sverige. Tyskland og Spanien

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

4,6

Alle reviews

69 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Ingen service og ingen svar på henvendelser

Jeg bestilte go pro optagelse af køreturen men har på trods af adskillige rykkere ikke modtaget optagelse og jeg har ikke fået beløbet refunderet. Så jeg kan ikke anbefale P1 apex

18 juni 2026

Hej,

Først og fremmest er vi kede af, at det, som forhåbentlig var en fed oplevelse bag rattet i en superbil på en racerbane, ender med at blive vurderet til 2 stjerner på grund af problemer med GoPro-optagelsen og den efterfølgende kommunikation.

Vi anerkender fuldt ud, at kommunikationen i denne sag ligger på vores side. Du skulle have haft et svar, og du skulle ikke have været nødt til at rykke flere gange. Det beklager vi.

Vi har desværre haft en periode, hvor vores GoPro-løsning har givet flere udfordringer end normalt, og samtidig har vores håndtering af de efterfølgende henvendelser ikke været god nok. Det er noget, vi arbejder på at få rettet op på.

Da anmeldelsen er anonym, har vi desværre ikke mulighed for at identificere din sag. Vi vil derfor bede dig om at kontakte os igen på support@p1apex.dk med dit ordrenummer eller den e-mailadresse, der blev brugt ved bestillingen, så vi kan få undersøgt sagen og sikre, at der bliver fulgt op på enten levering af optagelsen eller en refundering.

GoPro-videoen er et frivilligt tilvalg, som mange gæster vælger som et minde om oplevelsen. Selvom langt størstedelen af optagelserne bliver leveret uden problemer, ændrer det ikke på, at vi skal håndtere de tilfælde, hvor teknikken svigter, langt bedre end vi har gjort her.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Good driving. Worse communication.

Me and my wife had quite a good experience driving Radical cars on a race track. Good instructor and good information before getting into the cars.
The process of booking was a bit sketchy with "technical bugs" and wrong information about our booking. However it worked out in the end.
However we paied to have our laps recorded and we never recieved the footage. After a few weeks I e-mailed them and then they stated they will e-mail us by the end of the week. This was now 5 weeks ago ...
I have since then e-mailed them again 3 times with no answer what so ever. I have demanded to get a refund for the GoPro-footage but no answer.
Everyone can make a mistake but when they ignore communication, well that´s a different matter.
Edit: They have now reached out to me so I’m happy after all. Footage can get lost and I understand that. It was the lack of communication that was bothersome. We will probably book another experience with them though :)

2 mei 2026

Hi David,

Thank you for your review and for sharing both the positive and negative parts of your experience.

We're pleased to hear that you and your wife enjoyed the Radical experience, the instruction, and the time on track. At the same time, we fully acknowledge that our handling of the GoPro footage and the subsequent communication has not been good enough!

Over the past period, we have unfortunately experienced ongoing issues with our GoPro setup and delivery process. While that's an explanation, it's not an excuse for the delayed responses and lack of follow-up you experienced. For that, we sincerely apologize.

Our support team will reach out to you directly to investigate what happened with your footage and ensure the matter is resolved, including any refund that may be due.

We would also like to add that the GoPro footage is offered almost at cost price as an optional souvenir of the experience. Over the years we have successfully delivered the vast majority of recordings, but unfortunately GoPro can be surprisingly unreliable in a small percentage of cases. That said, when issues occur, we must do a much better job communicating with our guests.

Thank you for bringing this to our attention.

Kind regards,

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårligste oplevelse med et firma til dagsdato

De besvare ikke deres telefon (Support) og deres support mail er også spild af tid. Der får du bare computergenererede svar...

Jeg fik en tid aflyst dagen før pga. vejr som er fair nok. Men jeg skrev så til dem på mail lige efter fra ca en uge siden. At jeg gerne vil benytte mig af de 14 dages fortrydelse/returneringsret i følge dansk lov. Da jeg ikke har mulighed for at kunne booke en ny tid.
Den har de ikke svaret på endnu, har også forsøgt at kontakte dem på telefonen som har åbningstid mellem 10-12. Dog holder de alligevel lukket der, de besvare ikke opkald.
Det eneste svar jeg har modtaget fra deres support mail er et lidt provokerende svar fra André:

Hej,
Alle gavekortene er nu aktive. Prøv venligst at booke:

Som ikke har noget med den mail jeg har skrevet til dem at gøre...

Nok en af de dårligste oplevelser jeg har haft med et firma. Specielt et firma som sælger lukus ting. Der tænker man servicen burde være tilstede også...

17 juni 2026

Hej Tristan,

Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse med vores kommunikation.

Din køretid blev aflyst dagen før af sikkerhedsmæssige årsager på grund af vejrudsigten. Det er aldrig en beslutning, vi tager let på, men vores første prioritet er altid sikkerheden og at levere den oplevelse, vores gæster forventer.

I forbindelse med aflysningen blev dit gavekort genaktiveret, så du frit kan booke en ny dato. Det var baggrunden for den besked, du modtog fra os.

Du skriver, at du ikke har mulighed for at booke en ny tid. Vi kan naturligvis ikke se dine personlige muligheder eller kalender, men dit gavekort blev genaktiveret i forbindelse med aflysningen og kan fortsat benyttes på vores kommende køredatoer. Hvis dit gavekort når at udløbe som følge af en aflysning fra vores side på grund af vejret, forlænger vi det naturligvis gratis med 12 måneder, så du ikke mister muligheden for at gennemføre oplevelsen. skriv gerne til os igen på support@p1apex.dk

Ved booking accepteres vores betingelser, herunder at fortrydelsesretten bortfalder ved reservation af en konkret køretid. Når vi aflyser på grund af vejret, giver vi derfor mulighed for ombooking, så oplevelsen fortsat kan gennemføres på et senere tidspunkt.

Vi beklager hvis vi ikke har været gode nok til at følge op på din henvendelse. Det er bestemt ikke vores intention at ignorere kunder eller give standardiserede svar uden at forholde os til den konkrete situation.

Vi ønsker dig naturligvis stadig velkommen hos os og hjælper gerne med at finde en ny dato, hvis du ønsker at gennemføre oplevelsen. Så håber vi at kunne give dig en 5-stjernet oplevelse på banen.

Fantastisk oplevelse.

Teamet er smilende, hjælpsomme og gode til at guide dig igennem det hele, så det bliver en sjov og tryk oplevelse, der er tilpasset dine evner på banen.

Og det at køre bilerne.. det kan jo kun give et kæmpe smil på! Du får lov til at give den gas, så du får den fulde oplevelse af bilen med hjem.

Klar anbefaling!

Super oplevelse!

Jeg var på Jyllandsringen i pinsen for at køre GT3 RS. Det var på alle måder en rigtig god oplevelse. Jeg har ikke prøvet det før, men blev venlig modtaget og gnidningsfrit guidet gennem indskrivningen og briefingen inden det var tid til at give den gas. Instruktøren var virkelig kompetent, venlig og professionel, og han skubbede på for at jeg kørte bilen så tæt på grænsen for mine evner bag rattet. TAK for en fed oplevelse!

Fantastisk oplevelse
Kørte først i Audi derefter i Porsche, virkelig fed oplevelse, dog desværre sidste 3 omgange med en havareret bil ved indgangen til langsiden, så jeg måtte vente vente med fuld gas.

Antwoord van P1 APEX

Kære Poul, mange tak for dit besøg og dine søde ord. Bilen du henviser til, der stod lidt i vejen kortvarigt, havde en "fejl 40" (løb tør for benzin... ups!:)) Det beklager vi, men kan ske. Godt at høre det trods alt var en dejlig oplevelse for dig. Vi sætter pris på dit besøg. Bh P1 Apex

En kanon oplevelse

En kanon oplevelse. Fik en tur i Audi R8 og Porsche GT3RS. Meget dygtig instruktør som virkelig gjorde at jeg fik fuldt udbytte af turene. Alt klappede og var meget professionelt. Kan varmt anbefales.

Kære Thomas,
Det betyder meget for os at høre. Vi gør os umage. Tak for dit besøg og for at tage dig tid til at skrive. Bh P1 Apex

Fed oplevelse

Fed oplevelse, en gave givet til min søn, og derfor som co-driver. Hurtigt og professionelt setup, Thomas som chauffør var flink, forstående og gav en uforglemmelig oplevelse. Det koster, men bestemt pengene værd for fartglade!

Antwoord van P1 APEX

Kære Tobias, vi giver beskeden videre til Thomas. Det bliver han glad for at høre. Tak for dit besøg. Bh P1 Apex

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk oplevelse fra start til…

Fantastisk oplevelse fra start til slut. Super god information, sikkerhed, instruktion og service er helt i top. Fantastisk kundeservice ved henv. Kan 100 % varmt anbefales

Antwoord van P1 APEX

Det er vi så glad for at høre. Vi gør os umage og dejligt at høre du havde en god oplevelse. Stort tak for dit besøg... Bh P1 Apex

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk oplevelse fra start til…

Fantastisk oplevelse fra start til slut. Jeg havde købt en guldplade og prøvede alle 4 superbiler, helt utrolig power de biler har. Service og instruktion og sikkerhed helt i top. Og super god kundeservice ved henvendelse. Jeg anbefaler 100 %

Antwoord van P1 APEX

Kære Rene, stor tak for dit besøg. Guldpakken er det ultimative og vi er superglade for at oplevelsen leverede. Vi sætter meget pris på at du tager dig tid til at skrive her. Hav en dejlig pinse. Bh P1 Apex

Solsikke barn.

Havde endnu engang min autistiske solsikke datter med ude og køre med disse skønne mennesker.
Har i børn med udfordringer så er de de skønneste mennesker.
De hjælper og gør alt for at de får den bedste og sejeste oplevelse.
Endnu engang mange tak for jer.
Vh far til Elisabeth.

2 mei 2026

Antwoord van P1 APEX

Kære Dennis, det betyder meget for os at høre. Vi elsker at have besøg af Elisabeth, nu mangler hun vist kun at komme og prøve en enkelt bil hvis vi husker korrekt, så har hun prøvet alle sammen. Vi vil glæde os til at se hende igen, hvis hun har mod på mere :D Bh P1 Apex

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var en gave gave til min svigersøn

Det var en gave gave til min svigersøn. Og ud fra hans store smil på læben efter turen, var det en fed oplevelse.

Antwoord van P1 APEX

Kære Tanja, det er jo dejligt at høre. Store smil elsker vi. Tak for jeres besøg og for at skrive til os. Bh P1 Apex

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde vores dreng ude at kører…

Havde vores dreng ude at kører Lamborghini. Der var tryk på fra vi kom til Jyllands ringen, men vi blev mødt med et smil lige fra starten. Godt overblik fra personalet side. Rare mennesker.

Turen var blevet aflyst et par gange pga. vejr. Dette er en del af gamet.

11 april 2026

Antwoord van P1 APEX

Kære Thomas, Tak for jeres besøg og for at skrive. Det er dejligt at høre at vores personale gav jer en dejlig oplevelse. Ja hvis vejrguderne driller, så må vi engang imellem overgive os. Men så tager vi revanche :) Bh P1 Apex

Super oplevelse

Super oplevelse. Gode instruktører både før og i bilen.
Vender helt sikkert tilbage en anden gang.

Kære Pia, tak for at tage dig tid til at skrive. Sætter vi pris på! Bh P1 Apex

Fantastisk oplevelse

God modtagelse og perfekt instruktion før, under og mulighed for at nyde det hele. Fik det maksimale ud af det via god instruktion i bilen. Kørte bedre og hurtigere end jeg havde troet muligt. Kan varmt anbefales

Antwoord van P1 APEX

Arg men Erik, det er jo så skønt at høre. Tak for dit besøg og for at skrive. Godt kørt! Bh P1 Apex

Simpelthen fantastisk stemning!!

Simpelthen fantastisk stemning fra arbejderne, super søde og en utrolig fantastisk oplevelse bag rettet i Ferrari 😍
11/10 would definitely recommend 🙏🏼

Antwoord van P1 APEX

Dejligt at høre Sheila - god stemming er vigtigt for oplevelsen, det siger vi videre til vores personaler, det bliver de glade for at høre. Tak for dit besøg. Bh P1 Apex

FANTASTISK oplevelse…

Vores søn havde en FANTASTISK oplevelse i dag! Virkelig sødt personale der gav ham en virkelig god dag han ikke kommer til at glemme. Tak

Antwoord van P1 APEX

Kære Rasmus, Det betyder utrolig meget for os at høre. Det giver vi videre til vores personaler. Tak for at skrive og fedt jeres søn havde en fantastisk oplevelse. Bh P1 Apex