Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min søn havde fået et gavekort til en tur i Lamborghini. Første bookning blev aflyst pga vejret. Vi fik straks tilbudt erstatningstid. Anden bookning måtte vi selv aflyse pga brækket arm. Servic... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget imødekommende personale lige fra indtjekning til co-driver/instruktør - der gjorde oplevelsen endnu større. Selve køreturen var helt vild i deres nye Ferrari med 830 HK - jeg var høj et he... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kørte jeres nye Ferrari på Jyllandsringen i dag. Simpelhen en fantastisk oplevelse og sikke nogle dejlige glade medarbejdere. Stor ros til jer alle herfra det er ikke sidste gang I ser mig. Mvh René... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Selve personalets omgangstone og deres væremåde overfor hinanden men også overfor min far(75 år) var med til at gøre det til den bedste oplevelse for ham Hans drengedrøm var at kører en lilla Lamb... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Voertuigen en transport

Geschreven door het bedrijf

P1 APEX er en dansk virksomhed, som tilbyder oplevelsesture i superbiler, track days samt udlejning til events. P1 APEX er skandinaviens største udbyder af oplevelser i superbiler. P1 APEX opererer på følgende markeder: Danmark. Sverige. Tyskland og Spanien

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

4,6

Alle reviews

69 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg troede jeg havde købt 2 runder med…

Jeg troede jeg havde købt 2 runder med en Porsche. Men det viste sig at være mindre end 2 runder, da jeg kun fik en tur langs den lange bane, hvor man kan køre stærkt. Så det var skuffende og ikke hvad man havde stillet mig i udsigt. Så beskrivelsen bør ændres, så I undgår skuffede kunder.

Antwoord van P1 APEX

Kære Kurt, det er vi ærgerlige over at høre at du rater det til en 1-stjernet oplevelse.

Vi er oprigtige interesseret - havde det været en 5-stjernet oplevelse, hvis du havde kørt 2 gange på langsiden i vores Porsche GT3 RSer, hvilket i princippet vil være 3 omgange på banen? Send gerne din feedback, også hvis du har andre ting, på support@p1apex.dk

God dag til dig.

Bh P1 Apex

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Uforglemmelig dag på Jyllandsringen!

I lørdags var min lillebror og jeg en tur på Jyllandsringen, hvor vi havde guldpakken - og det var uforglemmelig dag! Vi fik lov til at køre i både Porsche, Lamborghini, Ferrari og Scirocco. Instruktørerne var super dygtige og hjælpsomme. Vi havde Aleksander med rundt og han guidede os på de helt rigtige måder, så vi kunne presse bilerne til deres grænser. En dag fyldt med adrenalin og jeg glæder mig til at se GoPro videoerne igennem!

Tusind tak for en fantastisk oplevelse – jeg kommer helt sikkert tilbage!

Antwoord van P1 APEX

Kære Anel, TAK for din besked. Det sætter vi stor pris på at høre og vi skal sørge for at Alexander får beskeden, det bliver han glad for. Mange tak for jeres besøg og glæder os til at se jer igen. Bh P1

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Pengemaskine, bondefangeri og dårlig information

Vi havde betalt 1.800 kr. for to runder på Jyllandsringen. Det er i sig selv en dyr fornøjelse. Men vi fik ikke to runder. Vi fik kun halvanden. Den sjove strækning på banen er den hurtige langside. Men når man kun får én langside når man har købt to runder, så er det at snyde folk. Dette står der intet om i beskrivelsen.
For dyrt. For hurtigt overstået. Du får ikke hvad du køber. Brug dine penge på noget sjovt (og dyrt).
Mvh

Hej Esben,

Vi er rigtig kede af, at du ikke havde en positiv oplevelse hos os. Vi forstår din frustration, og det er bestemt ikke vores intention, at du skulle føle, at du ikke fik fuld værdi for pengene. En racerbane fungerer på den måde, at 2 omgange desværre kun inkluderer én gang på langsiden, ligesom 4 omgange er 3 gange på langsiden og hvis vi solgte 100 omgange ville det være 99, hvilket kan være lidt misvisende. Vi informerer om dette i vores FAQ på hjemmesiden, og vi forsøger også altid at nævne det ved ankomst, men vi vil tage din feedback til os og sørge for, at det bliver endnu tydeligere fremover.

Med hensyn til prisen, så har vi stor forståelse for, at det er mange penge. Men der er mange omkostninger involveret i at levere disse oplevelser – fra vedligeholdelse af superbiler i millionklassen, baneleje, transport, benzin, bremser, dæk, afskrivninger, personale og meget mere. Vi gør alt, hvad vi kan for at tilbyde en oplevelse, som vi mener er fair i forhold til både pris og indhold.

Vi beklager, at vi ikke levede op til dine forventninger, men ønsker dig en god dag alligevel.

Med venlig hilsen,
P1 Apex

Fem-stjernet oplevelse! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kørte fire omgange på Jyllandsringen, lørdag den 14. september 2024 i en smuk Ferrari 458 Spider! Det var helt klart en fem-stjernet fantastisk oplevelse med super instruktion. god sparring under kørsel, og sublim køreoplevelse!

Antwoord van P1 APEX

Kære Lars, mange tak for dine pæne ord og dit besøg. Det sætter vi stor pris på! Vi elsker også Ferrarien, den er bare noget specielt og sidste Ferrari uden turbo! Vi er glade for at vores kollega gav dig en dejlig oplevelse. Bh P1 Apex

Fremragende oplevelse

Jeg prøvede Ferrari 458 på Jyllandsringen i 2023, som var en fantastisk oplevelse. Her blev jeg anbefalet at prøve Porsche GT3 RS, som var blandt de fedeste ting jeg har prøvet! Har man en drøm om at prøve en superbil, er det absolut pengene værd!
Tak for oplevelserne.

Antwoord van P1 APEX

Kære Rasmus, det betyder rigtig meget for os at høre - vi er glade for at have givet dig en dejlig oplevelse og tak for at prøve 2 biler hos os. Hav en dejlig dag. Bh P1 Apex

Fed oplevelse i Porsche GT3 RS

Fed oplevelse i Porsche GT3 RS
4 omgange med en fantastisk motor

Antwoord van P1 APEX

Kære Peter, Tak for din besked. Beklager vi ikke fik svaret på den tidligere. Vi er glade for du havde en fed oplevelse og ja, Porschen er en fantastisk bil på banen. Stort tak for dit besøg. Bh P1 Apex

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Havde en virkelig god dag

Havde en virkelig god dag, flinke og hjælpsomme folk, og følte at der var styr på sikkerheden omkring selve kørslen, men må erkende at det var skuffende at i tæller ind og ud omgangen med, især når i fornuftigt nok beder os tage det roligt og lære bilen at kende på første omgang, ind og ud omgang burde ikke tælle med, når man betaler for x antal omgange.

Antwoord van P1 APEX

Kære Lars, vi er glade for at vores personale gav dig en dejlig oplevelse.. Det betyder meget for dig.
Vi har noteret os din feedback. Vores udfordring vil være at vi ikke kan "forære" 100+ omgange væk på en dag (til 100 personer) - for så skal prisen op og vi vil gerne være hvor vi er lige nu med det vi tilbyder. Håber det giver mening. Men tak for din mening, vi tager det i høj grad til efterretning og betyder noget for os at høre fra dig. Bh P1 Apex

Huracan på jyllandsringen!

Var ude at køre på Jyllandsringen her den 14 september, i lamborghinien. Hold da op, må jeg bare sige. Fuldstændig vanvittig oplevelse at få lov til!! Havde glædet mig i næsten et halvt år til det, og det var hele ventetiden værd! Fantastisk personale, og rigtig venlige instruktører! Helt klart en anbefaling herfra!!

Antwoord van P1 APEX

Kære Mathias, det betyder meget for os at høre at vores personaler har givet dig en dejlig oplevelse. Og ja enig, Lamborghinien er vanvittig :) Tak for dit besøg og dine ord. Det betyder meget for os. Bh P1 Apex

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Min første booking blev aflyst grundet prognoser om regn. Derfor var begrundelsen, at jeg ikke ville få fuld valuta for pengene. Det gjorde jeg så ved anden booking.
Gavekortet (som var vundet) lød på to omgange. Næste gang vil jeg nok personligt vælge fire omgange😁. Virkelig fed oplevelse i en Porsche og instruktørerne var virkelig behagelige og service minded👍🏻.
Fed oplevelse, som kan anbefales, hvis man har benzin i blodet.

Antwoord van P1 APEX

Kære Superfeks, Ja regn er altid noget møg, men dejligt vi kunne vende tilbage og give dig en fed oplevelse. Tak for din anbefaling. Bh P1 Apex

Kan varmt anbefale P1 Apex

Tusind tak for en helt uforglemmelig oplevelse. Det var rart at mærke at man blev taget godt imod og videre hjulpet på professionel vis igennem hele arrangementet. Jeg kørte 4 omgange i Ferrari 458 Spider, - en fantastisk tur og jeg regner bestemt med at være tilbage igen næste år i P1 Apex-regi.

Antwoord van P1 APEX

Kære Kåre, tak for dit besøg. Vi elsker også Ferrarien og lyden... Vi glædes os til at tage lige så godt imod dig næste år... Bh P1 Apex

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg var til Track day hos P1 Apex på…

Jeg var til Track day hos P1 Apex på Knutstorpsvagen banen i går. Omg, what a day!! For to uger side, var jeg booket til at køre Audi R8 og Porsche, men banen lukkede før jeg kunne udføre Porsche Kørslen, Øv.. Men dette "øv" varede ikke længe. Kasper opgraderede mig til en track day (Ferrari, Lambo Huaracan, Audi R8 og Porsche.) Det udløste jeg i går. Lambo'en er et bæst, Porsche rigtig hurtig rundt, Audien fed og den røde Ferrari med åben top, simply en awesome oplevelse. Jeg anbefaler alle at prøve den bane i Sverige, da den er rigtig fed for disse biler. De ansatte på banen er rigtig flinke. 100% en 5 stjernet oplevelse for mig. Tak for en fantastisk dag.

15 september 2024

Antwoord van P1 APEX

Kære Atli, mange tak for dit besøg og dejligt at høre du fik en fed oplevelse. Vi sætter pris på dine ord. Rigtig god dag. Vh P1 Apex

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En drengedrøm gik i opfyldelse!

Fra start til slut en positiv oplevelse! Glade og super seje personale. Specielt tak til instruktørene i bilen og til briefing, i er awesome!

Jeg kørte selv 4 omgange i en Porsche GT3 RS på Jyllandsringen, det var virkelig en drengedrøm som gik i opfyldelse!

Det bliver til en fast ting jeg gør 1 gang om året og det bliver helt sikkert hos P1 Apex hvergang!

Af hjertet tak, vi ses igen næste år!

Antwoord van P1 APEX

Kære Fayyaz, Mange tak for dine pæne ord. Vi elsker at vi har kunne opfylde en drøm og vi sætter pris på at du skriver til os. Vi glæder os meget til at se dig igen. Bh P1 Apex

Super oplevelse -wauw-

Hej Apex team

Tusinde tak for en fantastisk dag og oplevelse på Jyllandsringen lørdag 7/9 2024, hvor jeg prøvede alle jeres 4 biler. Det var bare så super 🙂 wauw --- sikke en oplevelse at få lov til at prøve bilerne og give fuld gas på langsiden og i sving - også en stor tak til de imødekommende, dygtige og kompetente folk / instruktører, der fik det hele til at gå op i en højere enhed og gav super guidning - dejligt- godt team work 🙂. ......Og så havde I også sørget for et fremragende vejr 😉 Så det kunne ikke være bedre.
Jeg ser frem til at genopleve mine turer via GoPro optagelserne og glæder mig allerede til kommende turer med jer.

Mange hilsner
Finn

Antwoord van P1 APEX

Kære Finn, mange tak for din dejlige besked. Det betyder alverden for os. Dine videoer er ved at blive lavet og vi kan se at du kørte godt ;) Vi vil glæde os til at se dig en anden god gang. Mange tak for besøget. Bh P1 Apex

Fantastisk dag på Jyllandsringen

4 omgange i en lamboghini, så fedt. Fantastisk instruktør der sad ved siden af :-). Der var god skiltning ved ankomst til Jyllandsringen. Dog kunne skiltning til indskrivning på 1. sal godt være bedre skiltet.
Fed dag med godt og tørt vejr.
Kan varmt anbefales

Antwoord van P1 APEX

Kære Lars, Tak for din ros til vores instruktør. Det er vi glade for at høre! Vi notere os bedre skiltning og gør det bedre fremadrettet. Tak for dit dejlig besøg. Bh P1 Apex

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God information før kørslen og…

God information før kørslen og fantastisk instruktør under kørslen. Det så fedt

Antwoord van P1 APEX

Kære Henrik, tak for dit besøg og din flotte anmeldelse. Vi er vild med du synes det var fedt. God dag. Bh P1 Apex

Suveræn oplevelse!

Suveræn oplevelse!

Mega god stemning at blive taget imod med fra P1 Apex holdet. Instruktører, reception og sikkerhedsbriefingansvarlige var alle ligeså begejstrede som jeg var, og var med til at skabe en herre god oplevelse.
Jeg var ude og prøve deres Porsche GT3 rs, som var en fornøjelse. Jeg fik hurtigt tommel op af instruktøren til at måtte trykke godt på speederen, da han så jeg havde styr på det.

Eneste dårlige var at jeg ikke kunne få lov til at tage bilen med hjem 👏

Antwoord van P1 APEX

Kære Nikolaj, dejligt at høre. Vi elsker vi har kunne opfylde en drøm. Mange tak for den skønne anmeldelse og dit besøg. Det betyder meget for vores kollegaer at høre! Bh P1 Apex

Havde en fantastisk dag

Havde en fantastisk dag på Jyllandsringen i en Ferrari 458 Spider. Fu.. det var fedt. Det kan man godt blive afhængig af. Super god oplevelse, god og imødekommende behandling fra indskrivning over instruktion til vejledning under selve kørslen.

Antwoord van P1 APEX

Kære Simon. Vi elsker lyden af Ferrarien:) Dejligt at høre vores kollegaer tog dig igennem en dejlig oplevelse. TAK for dit besøg og din dejlige besked. Bh P1 Apex

Kan varmt anbefales

Fik endelig brugt mit gavekort til en tur på Jyllandsringen i en Lambourgini. Det var en fed oplevelse og håber sku igen at kunne køre i en bil som virkelig sparker r.. tak til Team Apex for en dejlig oplevelse

Kære Zippo... TAK for din dejlige anmeldelse og tak for dit besøg! Bh P1 Apex

Jyllandsringen i en GT3 RS

Fire omgange på Jyllandsringen i en GT3 RS, en fantastisk oplevelse, og sikke en instruktør - han troede mere på mig, end jeg selv gjorde, førte mig rundt, bad mig give mere gas i svingene, jeg synes det gik stærkt (udefra så det meget langsomt ud sagde min kone 😁) instruktionen under kørslen er en meget stor del af oplevelsen, tak for det 😎

Antwoord van P1 APEX

Kære Henrik, Mange tak for dine pæne ord og fedt vores personale gav dig en fed oplevelse. Det betyder meget for os at høre. Tak. Bh P1 Apex