Prima, snelle service. Ik had een zweetdeken besteld die bleek te klein. Terug gestuurd met de vraag of hij omgeruild kon worden voor een maat kleiner. Deze was niet meer leverbaar, dus geld werd gere... Toon meer
Goede en snelle service en ook nog eens te betalen,i.p.v die hele dure dekens,dat is niet voor iederen haalbaar en met dezeprijzen wel Dank jullie wel,dankzij jullie hebben mijn paardjes ern goede... Toon meer
Goede dekens tegen een mooie prijs. Levertijd wel wat langer dan andere leveranciers. Maar daar tegenover kregen we een gratis halster en-touw voor de wat late levering. Contact verliep prima
De regendeken heeft een goed maat ,wel paard opmeten om zeker de goed pasvorm te kopen . Het vaste halsstuk is voor pony s ( met snelle hals) behoorlijk wijd waardoor het gemakkelijk afzakt.
Unieke paardendekens tegen scherpe prijzen. Wij bieden een breed assortiment gericht op paarden, pony's en shetlanders. Binnen 1-2 werkdagen gratis bij u thuis geleverd.
Fahrenheitstraat 6b, 7461JA, Rijssen, Nederland
- 06 14734858
- info@paardendekenshop.nl
- paardendekenshop.nl
Vraagt klanten om een review
Snel correct en prima deken.
TOPPER!!
Wat een super leuk en vooral kwalitatief regendeken! De prijs is zeer budgetvriendelijk en de maat zit als gegoten. Ook het model en de kleur zijn fantastisch mooi.
De levering is zeer snel gegaan en Ik raad dit deken aan iedereen aan. Beter nog, ik ga er ineens nog één bijbestellen.
Nadi
De deken was snel geleverd, helaas wel veelte groot, dus handig om een kleinere maat te bestellen

Antwoord van Paardendekenshop
Nadat het eerst niet goed was gegaan na…
Nadat het eerst niet goed was gegaan na de bestelling, is het door Inge perfect opgelost, hele goede service van haar.

Antwoord van Paardendekenshop
Eindelijk een deken die goed past
Deken is snel geleverd, en past perfect.
Lastig om een goed passende deken op een Spaanse te vinden, brede hals hoge schoft smalle borst ... Deze is voor h gemaakt..... G-horse en onze pony heet Gee alsof het zo moet zijn

Snelle levering en kwaliteit
Snelle levering, goede kwaliteit deken met goede pasvorm.
Aanrader!

Snelle en goede verzending
Snelle en goede verzending. Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Antwoord van Paardendekenshop
Goede prijs kwaliteit verhouding en…
Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering.

Antwoord van Paardendekenshop
Goede en snelle service en ook nog eens…
Dank jullie wel,dankzij jullie hebben mijn paardjes ern goede kwaliteit regendeken.

Antwoord van Paardendekenshop
Mooi deken en niet duur!
Heel mooi deken voor een goedkoop prijsje!
Ga er zeker nog eens bestellen.

Antwoord van Paardendekenshop
De service is heel erg goed en de…
De service is heel erg goed en de levering was ook geweldig snel en ben super blij met de dekens althans de paarden

Hele goeie service
Hele goeie service en de deken past perfect op mijn tinker. Hele fijne en goeie stof

Antwoord van Paardendekenshop
Shetlander dekens passen perfect…
Nette service en dekens passen perfect op mijn shetlanders!! Eindelijk een deken die echt goed past.