Alles klopte aan onze reis! Overal stond iemand klaar om ons verder te brengen of te helpen. Er viel een veerdienst uit: we werden keurig op de hoogte gebracht van de omboeking. De cruise met de Ara... Toon meer
Pacific heeft onze reis perfect voorbereid, met een prachtige 5 weken langs de zuid en oost kust van Australie als resultaat. Toen wij door vertraging onze overstap in Dubai misten zijn we perfect en... Toon meer
Onze reis naar New Zealand, Tahiti en Los Angeles was prima geregeld. Maar achteraf bezien hadden wij graag meer keuzemogelijkheden voor de camper gehad. Nu was het een campervan, die niet maximaal 5... Toon meer
Pacific Island zorgt voor de juiste informatie voorziening, zodat iedereen zonder zorgen op vakantie kan gaan. Voor ons was het makkelijk, aangezien wij geen vaste route hadden konden we zelf onze keu... Toon meer
Pacific Island Travel is dé specialist in op maat gemaakte reizen naar Australië, Nieuw-Zeeland, de eilanden van de Stille Zuidzee en Hawaii.
Al meer dan 25 jaar dé Pacific reisspecialist!
Scorpius 31, 8e etage, 2132 LR, Hoofddorp, Nederland
We hebben een super reis gemaakt, perfect door Pacific Island
Travel geregeld. De vliegtickets, de autohuur ,de camper, de hotels alles tot in de puntjes verzorgd.
Als we weer op vakantie gaan laten we dat weer door Pacific Island Travel regelen.
Door de perfecte organisatie hebben wij zonder zorgen, kunnen genieten.

Antwoord van Pacific Island Travel
Onze dochter had besloten om haar scriptie voor haar master studie toerisme te gaan schrijven in nieuw zeeland dit heeft ze gedaan op het Noorder eiland. Het was haar idee om daarna met ons(haar ouders) een rondrit te maken op zuider eiland, ik heb contact op genomen met pasific island travel om te kijken of dat mogelijk was(we hadden zelf al vliegtickets en auto geregeld omdat wij ook op noorder eiland zijn gestart) maar dat was geen enkel probleem. We hebben onze wensen doorgegeven aan Lana die vervolgens voor ons een voorstel heeft gemaakt met excursie voorbeelden, we hebben voor deze excursies gekozen en deze waren allemaal top geregeld, met name de heli hike en de kanotocht in Abeltasman. Over het algemeen hadden we prima accomodaties die geschikt waren voor ons drieën en in de meeste was het mogelijk om zelf te koken. De reis papieren waren prima verzorgd met uitgebreide informatie over de route en de tijd die je minimaal nodig had om er te komen, de geprinte versie van de papieren had ik zelf in een map gebundeld zodat ik het onderweg als boek kon lezen. Wij hebben een perfecte, geweldig mooie reis door dit prachtige land gemaakt, alles prima geregeld!!
Voor de 3de keer een reis bij Pacific Island Travel geboekt en ook dit keer was alles weer perfect geregeld. Ga zo door team PIT!

Antwoord van Pacific Island Travel
Samen met een vriendelijke medewerker van Pacific Island hebben wij eerst een reisschema opgesteld. Heel fijn dat er iemand met ervaring meedenkt en tips geeft. Alle vluchten waaronder ook 3 binnenlandse vluchten, de hotelovernachtingen, camperhuur, overtochten naar eilanden en excursies zijn hierna geregeld, perfect! We hebben alleen maar positieve ervaringen en hierdoor kijken wij terug op een geweldige en zeer gevarieerde rondreis.

Antwoord van Pacific Island Travel
Pacific Islands heeft ons een vakantie op maat verzorgd, alles goed geregeld mooie lokaties v.w.b. hotels, B&B 's. Samen een leuke route uitgestippeld goed geluisterd wat onze wensen waren.
Top reis.

Antwoord van Pacific Island Travel
Een hele fijne start van onze reis naar Hawaii dankzij pacific island travel! Iedere vraag en verzoek wordt binnen een paar dagen afgehandeld en je krijgt echt het gevoel dat ze met je meedenken ook als jij er niet aan denkt. Dankjewel Jurgen Pol voor je service! Een dikke 10!

Antwoord van Pacific Island Travel
Onze reis naar Oahu is perfect geregeld door Pacific Island Travel.
Tickets en andere bescheiden keurig op tijd in huis. Men denkt met je wensen mee en proberen deze voor je te vervullen. Over hoe jij je reis wilt hebben. Ze zeggen weleens "klant is koning", nou bij Pacific Island Travel is dat ook daadwerkelijk.
Onze volgende reis naar Hawaii gaan wij zeker hier weer boeken.

Antwoord van Pacific Island Travel
Wij hebben een geweldige reis gehad.
Dit is vooral te danken aan het goede advies wat we gekregen hebben van Pacific Island Travel.
Hiervoor wil ik zeker reisadviseur Marloes van Spijk bedanken.

Antwoord van Pacific Island Travel
Een zeer indrukwekkende reis - met als basis de opzet en adviezen van PIT

Antwoord van Pacific Island Travel
PIT heeft onze reis naar Nieuw Zeeland goed, snel en deskundig voorbereid.
Dit alles in een vrij korte periode. Reisdocumenten waren optijd aangeleverd en waren duidelijk en uitgebreid.

Antwoord van Pacific Island Travel
We hebben 5 weken met een campervan door Nieuw Zeeland getourd. Samen met Pacific Island Tours een planning gemaakt. PIT heeft verder hier in Nederland diverse excursies geboekt voor ons. Zeer aan te bevelen, omdat je niet alles meer ter plekke kan boeken. Bovendien heb je op deze manier een stok achter de deur, zodat je toch de dingen ziet, die je uiteindelijk graag wil zien. Service en kennis bij PIT volop aanwezig, we zijn zelfs een paar uur op het reisbureau in Breda geweest, waar alle tijd werd genomen voor ons. Wel prettig als je zo'n lange en wellicht "once in a life time" reis maakt.

Antwoord van Pacific Island Travel
Onze reis begon al met de mooie brochure. Daarna een offerte aangevraagd en gekeken waar wij het iets anders ingevuld wilden hebben.
Alles is mogelijk, op de mails wordt erg snel gereageerd en tenslotte is de totale reis prima geregeld tot een kaart in de brievenbus bij thuiskomst aan toe.
Volgende lange reis boeken wij zeker weer bij Pacific Island Travel. Willen niet anders meer!!!

Antwoord van Pacific Island Travel
Fantastisch samengestelde reis door PIT ,met alle wensen goed meegedacht.

Antwoord van Pacific Island Travel
Initieel dachten wij onze grote reis van 10 weken (en enkele jaren daarna een reis van 4 weken) zelf wel even samen te stellen. Immers dat zou toch veel goedkoper uitpakken. Het tegendeel bleek waar te zijn. Onze ervaring is dat Pacific Island Travel (PIT) niet alleen heel prettig en kundig is in het adviseren en regelen van verre en ingewikkelde reizen, maar ze zijn ook nog eens een stuk goedkoper dan wanneer je dit zelf probeert te doen. Natuurlijk, wij zijn geen internet experts voor wat betreft het uitzoeken van de beste reis-deals, maar ik krijg ook de indruk dat met name de afspraken van PIT met reis- en leisure organisaties hen de mogelijkheid bieden om dergelijke reizen scherp aan te bieden.

Antwoord van Pacific Island Travel
De communicatie met de medewerkers liet te wensen over, waardoor niet alles uit de reis gehaald is wat mogelijk was.
Goede communicatie over n reis van bijna 5 weken in PNG en pacific is een must! Persoonlijk (niet per mail of telefonisch) de reis nog eens goed doorspreken, alternatieven bespreken en dat bij voorkeur met een en dezelfde medewerker - zo zou het moeten!
Niettemin n mooie reis gehad.

Antwoord van Pacific Island Travel
Super goed geregelde rondreis met een camper door Nieuw Zeeland.

Antwoord van Pacific Island Travel
Een geweldige vakantie gehad!
De medewerkers hebben ervaring met de vakantiebestemming en hebben ons voorzien van uitstekend advies en tips voor onze vakantie.
Voor ons was het een goed geregelde en zorgeloze vakatie.
Als wij naar de pacific gaan, boeken wij zonder enige twijfel weer bij pacific island travel!

Antwoord van Pacific Island Travel
We hadden al heel lang Nieuw Zeeland op ons lijstje staan. Maar in het onderwijs krijg je nu eenmaal geen vrij buiten de schoolvakanties. In onze zomervakantie is nu eenmaal winter in down-under We hebben moeten wachten totdat we beiden met pensioen waren.
Het voorbereiden en plannen was heel makkelijk, we hebben gewoon copy/paste een reis van kennissen overgenomen. Wat kleine eigen aanpassingen, mede op advies van Pacific Island Travel en familie in Nieuw Zeeland, waar we ook nog op bezoek wilden.
Alles lie gesmeerd en we werden goed begeleid en kregen veel informatie.
De reis zelf verliep ook gladjes. Wel lang in het vliegtuig, maar een leuke stadstour in Singapore en zwemen in in het zwembad van de luchthaven zorgen ervoor dar we de twee helf weer fris ingingen.
In Christchuch werden we de volgende dag opgehaald door de auto verhuurder en konden we aan de goede kant van de weg (links) zelf op pad, Het Zuidereiland biedt veel gevarieerde natuur. Een boottocht op de Milford Sound en een helikoptervlucht naar de Fox Glacier waren hoogtepunten, maar ook de vele korte en lange wandelingen in de natuur mochten er zijn.
De accommodaties waar we sliepen waren gevarieerd. Overal leuke mensen, bij voor beeld aan het ontbijt in de B&B's.
Na de oversteek naar Wellington bezochten we eerst nog een paar dagen familie. Daarna verder het Noordereiland over. Hier wat dichter bevolkt maar natuurschoon voldoende. Onze reis eindigde in het hoge noorden, op de stranden van de Bay of Islands,
Tenslotte via de miljoenenstad Auckland weer terug naar Nederland.
Een reis om nooit te vergeten, natuurschoon (gletsjers, geysers, stranden, bossen en dieren), cultuur (mooie musea en leuke stadjes) mensen (vriendelijk, beleefd, behulpzaam).
De herinneringen blijven ons zeker nog lang bij. En dat mede dankzij Pacific Island Travel

Antwoord van Pacific Island Travel
Alles uitstekend geregeld. Geen enkele onverwachte tegenvaller. De voorbereiding was zeer gedegen en vriendelijk.

Antwoord van Pacific Island Travel
Onze reis naar Nieuw Zeeland en de Cook Islands was perfect geregeld door Pacific Island Travel. Een volgende reis naar de andere kant van de wereld laten we zeker weer door dit reisbureau regelen.
Ron en Marian