Levering duurde heel lang. En heel veel onduidelijkheid. Wilde hier eerst geen review over schrijven maar na 5 uitnodigingen om hier een review over te schrijven hoop ik dat de uitnodigingen nu o... Toon meer

Groot assortiment, scherpste prijzen die ik kon vinden, goed in de communicatie. Enige wat matig is dat je een factuur krijgt voor overproductie. Maar dat zal wel gebruikelijk zijn.

Super bedrijf! Goede dozen en als je feedback hebt pakken ze het meteen op en passen ze alles naar wens aan zonder extra kosten! Wij blijven hier zeker bestellen!

1. Verpakkingsbedrijf

Packaging Discounter: Jouw partner voor een doos op maat, perfect afgestemd op elk detail. Wat ons uniek maakt, is ons vermogen om verpakkingen volledig op maat te maken voor onze klanten. Van de juiste afmetingen en kwaliteit tot kleur en bedrukking – bij ons stel je een doos op maat samen die perfect aansluit bij jouw product en merk. Met een toegewijd verkoopteam dat altijd klaarstaat om persoonlijk advies te geven en samen te werken aan de ideale oplossing, zorgen we voor een snelle en betrouwbare levering van hoogstaande verpakkingen. Van kleine tot grote oplages, wij maken het gemakkelijk om precies de verpakking te krijgen die jouw bedrijf nodig heeft.

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Belachelijke retour kosten.

Als men iets gedeeltelijk wil retour zenden rekent men retourkosten, extra administratiekosten en verzendkosten. Er wordt vergeten dat een trouwe klant hierdoor nooit meer besteld en men op deze review wordt getrakteerd.

19 maart 2026

Beste Bernd,

Bedankt voor uw feedback.

We begrijpen dat retourkosten vervelend kunnen zijn en dat u hier niet tevreden over bent. Tegelijk willen we graag toelichten waarom deze kosten worden berekend.

Wanneer een bestelling (gedeeltelijk) wordt geretourneerd, maken wij kosten voor het transport om de goederen weer bij ons op te halen, evenals voor de verwerking en controle van de retour. Deze kosten kunnen wij helaas niet volledig zelf dragen, waardoor een deel hiervan wordt doorberekend.

Belangrijk om hierbij te vermelden is dat wanneer er vanuit onze kant iets verkeerd geleverd wordt, wij dit uiteraard kosteloos oplossen. In gevallen waarin er echter een verkeerd product is besteld, zijn wij helaas genoodzaakt om retour- en verwerkingskosten in rekening te brengen.

Wij proberen hierin altijd zo transparant mogelijk te zijn en denken waar mogelijk graag mee om tot een passende oplossing.

Het is uiteraard nooit onze bedoeling om klanten teleurgesteld achter te laten, en we nemen uw feedback serieus om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Nooit meer bestellen

We hadden kokerdozen besteld. Een hele pallet kwam binnen en toen zagen wij dat het verkeerde dozen waren. I.p.v. dat de opening aan de kopse kant zat zat deze over de lengte. Gevraagd om een oplossing maar omdat het zgn maatdozen waren kon dat niet. Nu zitten we met een hele pallet dozen waar we niets mee kunnen. Nee hier gaan wij nooit meer bestellen!

16 maart 2026

Beste Jolanda,

Bedankt voor uw review.

We begrijpen dat dit vervelend is. In deze bestelling zijn echter geen kokerdozen besteld, maar een standaard vouwdoos van 1005 × 250 × 250 mm (C-golf). Dit type doos heeft altijd een opening over de lengte, zoals ook geleverd.

Als u een doos wenst met een opening aan de kopse kant (kokerdoos), dan betreft dit een ander type verpakking. In dat geval had gekozen moeten worden voor een kokeruitvoering, bijvoorbeeld in de verhouding 250 × 250 × 1005 mm of een specifiek model met kopse opening.

Omdat het maatwerk betreft, kunnen deze dozen helaas niet retour genomen worden.

We denken uiteraard graag met u mee voor een passende oplossing of om u bij een volgende bestelling gericht te adviseren.

Packaging Discounter

Snelle levering en goede prijs…

Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding

2 februari 2026

Antwoord van Packagingdiscounter

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles naar wens is. Graag tot de volgende bestelling.

geheel conform verwachting

geheel conform verwachting, en duidelijke communicatie.

23 januari 2026

Antwoord van Packagingdiscounter

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles volgens verwachting is verlopen en dat de communicatie duidelijk was. Dat horen we graag.

Alles klopt

Snel geleverd en product naar wens zoals omschreven.

21 januari 2026

Antwoord van Packagingdiscounter

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles klopt en naar wens is geleverd. Graag tot de volgende keer.

Heel tevreden!

Ik bestel al voor de 2. keer verzenddozen en noppenfolie voor mijn small business en ben heel tevreden over de kwaliteit en de prijs. Klantenservice is ook top. Aanrader!

29 december 2025

Antwoord van Packagingdiscounter

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent!
– Team Packaging Discounter

Snelle levering, fijne website en goede prijzen!

5 januari 2026

Antwoord van Packagingdiscounter

Bedankt je wel voor je review!
– Team Packaging Discounter

Super bedrijf

28 november 2025

Dank voor de review! Daar doen we het voor 👍

Team PackagingDiscounter

Snelheid en deskundigheid

Snel en deskundig goede kwaliteit dozen

16 november 2025

Antwoord van Packagingdiscounter

Dank voor de review! Mooi om te horen.
— Team PackagingDiscounter

levering wordt maar gedeeltelijk…

levering wordt maar gedeeltelijk geleverd na 2 weken en als je belt krijg je geen antwoord waarom de rest van de dozen niet geleverd is, wordt beloofd een terug koppeling te geven en dat wordt ook niet gedaan.

3 november 2025

Antwoord van Packagingdiscounter

Dank voor je feedback. Mocht dit destijds nog niet naar wens zijn opgelost, neem dan gerust contact op met onze binnendienst, dan kijken we samen naar een passende oplossing.

Levering duurde heel lang

Levering duurde heel lang. En heel veel onduidelijkheid.

Wilde hier eerst geen review over schrijven maar na 5 uitnodigingen om hier een review over te schrijven hoop ik dat de uitnodigingen nu ook stoppen.

Hopelijk gaat de volgende order allemaal volgens planning.

31 oktober 2025

Antwoord van Packagingdiscounter

Jammer om te horen dat de levering en communicatie niet helemaal zijn verlopen zoals verwacht. Mocht dit destijds niet volledig naar wens zijn afgerond, dan nodigen we je graag uit om contact op te nemen met onze binnendienst. We kijken dan samen hoe we dit op een prettige manier kunnen afronden en bieden bij een volgende bestelling graag een passende korting aan.
— Team PackagingDiscounter

Fijne partij en prijzen zijn top

31 oktober 2025

Antwoord van Packagingdiscounter

Dank voor de review en het vertrouwen! Fijn om te horen dat assortiment, prijzen en communicatie bevallen. Wat betreft overproductie: dit is inderdaad gebruikelijk binnen de verpakkingsbranche en wordt altijd conform afspraak toegepast. We helpen hier uiteraard graag bij als er vragen over zijn.

Alsnog ontvangen, goede dozen

Gewoon niets ontvangen. Nu proberen ons geld terug te krijgen.

nabericht: Uiteindelijk is de bestelling binnengekomen. Goede kwaliteit dozen, maar de communicatie over de levertijd (2 weken) kan beter,

6 oktober 2025

Antwoord van Packagingdiscounter

Dank voor je update. Fijn om te horen dat de bestelling uiteindelijk is geleverd en dat je tevreden bent over de kwaliteit van de dozen. We nemen de opmerking over de communicatie rond de levertijd mee en zorgen dat dit bij toekomstige orders duidelijker wordt afgestemd.
— Team PackagingDiscounter

Een snelle reactie op onze bestelling…

Een snelle reactie op onze bestelling van dozen op maat. Het gevraagde formaat kon niet geleverd worden, maar wel in een luxere doos. De extra kosten nam packagingdiscounter voor eigen rekening, heel netjes. En een dag later al geleverd. Echt top!

2 oktober 2025

Antwoord van Packagingdiscounter

Dank voor de review! Fijn dat we snel konden schakelen en alles naar wens is geleverd.