Od kilku lat korzystam z usług paczki do Polski i jestem bardzo zadowolona. Za każdym razem serwis jest bardzo profesjonalny i zawsze na czas. Jestem bardzo zadowolona z usługi kurierskiej. Kurier b... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Nasza współpraca trwa od kilku lat i bardzo się cieszę, ze dokonałam wyboru i trafiłam na Paczkidopolski!!!! Paczka odebrana z domu w ciągu 4-5 dni jest pod wskazanym adresem w Polsce! Pracownik obsł... Toon meer
Polecam usługi tej firmy przewozową dobre ceny. Miły i pomocny kostumer servis w uk i w a Polsce . ŁAtwater komunikacja i śledzenie paczek. paczki są odbierane na czas. Kurierzy dbają o to by paczk... Toon meer
Zamawiam regularnie usluge wysylki paczki z ta firma od 2 lat i musze przyznac, ze jest to jedyna firma,ktora do tej pory nie zawiodla. Zawsze chetnie odpowiadaja na pytania, szybko sie kontaktuja, g... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Szybkie i tanie paczki z Anglii do Polski oraz z Polski do Anglii. Obsługujemy teren całej Wielkiej Brytanii (Anglia, Szkocja, Walia). Oferujemy codzienny odbiór i dostawę w 3-5 dni. Działamy na rynku nieprzerwanie od 15 lat, gwarantując bezpieczeństwo i terminowość.
Contactgegevens
FORDWATER ROAD, KT168HQ, CHERTSEY, Verenigd Koninkrijk
- paczkidopolski.co.uk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord
Jestem zadowolona z calej obsługi
Jestem zadowolona z calej obsługi. Paczka dotarla tak jak zapewniano. Pozdrawiam.
Great service
Great service l, you parcel will reach you destination in a few days, up to 4 if is not weekend, but I realised some postcode you need to pay extra, so check before you sent you parcel
Brak kontaktu z Firma przewozowa,brak…
Brak kontaktu z Firma przewozowa,brak odpowiedzi na email, absolutnie nie nie mozliwe uzyslanue informacjii na temat lokalizacjii paczki poniewaz Firma przewozowa wpisala swore dane jako nadawca 😡😡😡,nie polecam

Antwoord van Paczkidopolski
obsluga klienta
Mimo że po Brexicie wysyłki stały się znacznie bardziej skomplikowane, Wy świetnie poradziliście sobie z tym problemem. Dziękuję za Wasze wsparcie. Chciałabym, żeby każda firma miała taką obsługę klienta jak Wy.
Uczciwa firma
Uczciwa firma, nigdy nie było zastrzeżeń i zadnych problemów z przesyłkami.
Wszystko sprawnie
Wszystko sprawnie, tanio i jasno. Jakiekolwiek pytania, odpowiedz w chwile moment. Od drzwi do drzwi mam porownania z poprzednini przesylkami a Teraz(niebo a ziemia). Polecam, napewno bede wybierac ta firme na dalsze wysylki.
Wszystko było perfekcyjne i jestem…
Wszystko było perfekcyjne i jestem bardzo zadowolony NOTA AAAAAAAA++++++++ PERFECT!!!
Polecam firmę
Polecam firmę!
Kontakt na wysokim poziomie, służą pomocą w razie wątpliwości,ewentualnych problemów dotyczących przesyłki. Doceniam takie podejście ludzi. Realizacja zamówienia wysyłki paczki w ekspresowym tempie.
Profesjonalna obsluga,pomocni,paczka…
Profesjonalna obsluga,pomocni,paczka dotarla szybko,po raz kolejny wyslalam paczke i bez zadnych problemow
Wszystko dokładnie i prosto
Dobra strona, wszystko wyjaśnione dokładnie i prosto. Polecam każdemu wysyłającemu paczki do Polski.
Opinia
Zgłoszenie, że mam paczkę do wysyłki,było realizowane następnego dnia 😀i odebrano paczkę.👍
Szybko,skutecznie,tanio
Przemili,bardzo pomocni,w razie problemow w ciaglym kontakcie,super firma kurierska,polecam z calego serca
Paczka szybko dostarczona
Paczka szybko dostarczona, bez uszkodzen. Mozliwosc sledzenia przesylki.
Paczki z polski do anglii
Witam, nie bylo zadnych problemow , paczka dotarla , polecam
Great experience
Great experience. Quick and safe pick up and delivery
Paczka dostarczona na czas i w…
Paczka dostarczona na czas i w nienaruszonym stanie.
Bardzo zetelna firma
Bardzo zetelna firma. Paczki w obie strony dorenczone bez problemow i bardzo szybko. Polecam
Bardzo dobra obsluga klienta
Bardzo dobra obsluga klienta. To juz kolejny raz i nie ostani.Terminowo i z dbaloscia o szczegoly. Bardzo plecam!
Paczka dotarła szybko :-)
Dit is Trustpilot