Jag beställde ett padelracket från Padelspecialisten.com som aldrig levererades. Efter över 1,5 månad skyller de fortfarande på fraktbolaget utan att erbjuda någon lösning. När jag begärde pengarna ti... Toon meer
Lite besviken över tiden det tog emellan då jag skickade beställningen tills jag fick orderbekräftelsen. Samt ingen information när beställningen hade skickats. Sedan har jag inte fått några poäng t... Toon meer
Bra beskrivningar och stöd för förstå och välja padelutrustning för mig som nybörjare. Jag fann ganska snabbt rätt racket till alla i familjen. Många bra erbjudanden också. Kanske för att jag gjorde m... Toon meer
Bestilte produkter, og fik super hurtig respons med ordrebekræftelse og link til. DAO. De sov dog lidt i timen, og gjorde mig så nervøs at jeg kontaktede kundesupport, der ASAP kom med opdatering på m... Toon meer
Allt inom padel till schyssta priser!
Forumvägen 14, 13153, Nacka, Zweden
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van Padelspecialisten.com
Jag beställde ett racket men fick fel skickat till mig. Retursedel skickades ut och jag returnerade racket. Nytt racket skickades men även detta var fel. Efter att jag rapporterade detta lovades jag en ny retursedel men inget har hänt sedan dess.

Ruskigt oseriösa!
Ångrade min order direkt efter att ordern var lagd, då jag råkade beställa ett team rack istället för Elite.
(Racken ser tyvärr identiska ut).
Dom har fullständigt ignorerat mitt mail och skickade ordern dagen därpå ändå.
Tur att jag betalande med Klarna.
Idioter!!

Antwoord van Padelspecialisten.com
Då beställd vara inte fanns tog det nästan 1 månad att få tillbaka pengarna. Mycket dålig återkoppling från Padelspecialisten. Den lilla återkoppling som fanns lovade man åtgärder som man inte höll. Tråkigt.

Antwoord van Padelspecialisten.com
Inget leveransbesked och över en vecka efter beställning har jag fortfarande inte fått mina produkter
Jag beställde bland annat greppklister på burk. Det var fel på produkten men ni återkopplade snabbt och gav mig ny burk. Kan verkligen rekommendera att handla hos er.
Har fått en värdekod som inte fungerar och har mejlat om att få svar, men inte ett ljud på 10 dagar.

Beställde den 8/1 och betalade
Inget paket ännu, och det är 20/1
Får väldigt oklar svar ifrån er.
Kan la inte vara så svårt att se vart paketet är?
Är det borta? Skicka nytt då…

Antwoord van Padelspecialisten.com
The poduct arrived very quickly and I am satisfied with it