FANTASTIC PRODUCTS!!! IF USED CORRECTLY.. DO NOT use spray on not open skin.. i tried to see if it had effect... it did not. And i ended up with infection, antibiotics and antibiotics cream. Lesson... Toon meer
Har aldrig trott på krämer osv men denna funkar på riktigt! Snålar man gör den ingen nytta men på med ett tjockt lager och du känner ingenting! Kände 90% av tiden bara vibrationerna från maskinen inge... Toon meer
Ich habe die Creme genau nach Anleitung angewendet. Die schmerzlindernde Wirkung hielt bei mir nur etwa 15 Minuten an. Danach waren die Schmerzen beim Tätowieren deutlich stärker als ohne Creme, w... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Helt fantastisk salva! Gjorde första sittningen av min ryggtavla utan salva och det var fruktansvärt. Då googlade jag runt och bestämde mig för att testa Painfree. Oooh my goood!! Vilken skillnad de... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Our numbing cream is an extremely effective, water-based pain-relief cream designed to significantly reduce discomfort during procedures such as tattooing, permanent makeup, laser treatments, or piercings.
Building A1, Dubai Digital Park, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
- Info@painfreecreams.com
- painfree.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
virkede ikke
meget mærkelig oplevelse jeg havde med det.. kunne mærke min hud var bedøvet, men så snart vi gik igang med tatoveringen kunne jeg mærke det hele:( meget skuffende.
kun meget let surface scratching var bedøvet fuldt
Ich finde die Creme super und wenn die…
Ich finde die Creme super und wenn die Wirkung nachlässt, nutze ich das Spray um den Rest der Sitzung Ruhe zu haben. So komme ich durch jede Session ohne Probleme

Erste Bestellung kam nicht an, keine 4-6h Schmerzfrei
Meine erste Bestellung kam leider nie an, wurde vom Verkäufer aufgefordert, selber bei DHL nachzufragen. Laut deren System in Zustellung, laut Painfree zugestellt, ohne eine Unterschrift, oder Info zum Verbleib des Pakets.
Habe mir dann die Extreme Variante nachbestellt und habe die Gebrauchsanleitung genau beachtet und auch so aufgetragen.
Leider wurden die versprochenen 4-6h schmerzfrei zu sein definitiv nicht eingehalten, das Gefühl kam sofort nach einmal öffnen der Haut zurück.
Eine deutliche, bei mir persönlich, mehr sichtbare Rötung, um das Tattoo ist auch zu sehen.
Kann diese Produkte leider nicht weiterempfehlen
Var ret skeptisk til at starte med
Var ret skeptisk til at starte med, og troede virkelig på det var en scam.
Men nu prøvede jeg den her forleden, og havde smurt det på inden turen til tatovøren.
Og det var først da min tatovør spurgte om det gjorde ondt, at jeg registreret at hun var gået i gang 🤣 Det virkede rigtig godt på mig, og jeg skal helt klart have bestilt mere inden min næste tur til september 😊
Har dog efterfølgende fået lidt røde knopper der klør lidt, men det er til at holde ud, og mon ikke det forsvinder igen 😊

Betäubung gut, Tattoo doll ausgeblichen
Betäubung war sehr gut und hielt ca 1. Stunde. Allerdings ist das Tattoo ausgeblichen und musste nochmal komplett nachgestochen werden.

Antwoord van Painfree Cream
Verdens bedste bedøvelsescreme 🔥 kæmpe…
Verdens bedste bedøvelsescreme 🔥 kæmpe anbefaling herfra ✔️

Nicht mehr zu empfehlen
Hab die Salbe schon mehrmalig benutzt. Klappte immer tadellos. Doch jetzt bei der letzten beiden Anwendungen habe ich eine extreme Allergie entwickelt. Es wird ein paar Stunden nach dem tattowieren Knall rot und juckt wie verrückt, der Kreislauf bricht zusammen und alles ist sch...Dauert extrem lange eh das alles wieder normal aussieht. Weiß nicht woran es liegt aber nehmen werde ich sie nicht mehr. Vielleicht wurde die Zusammenstzung geändert? Schade
Havde testet Painfree extreme creme på…
Havde testet Painfree extreme creme på et lille område først uden problemer en uges tid i forvejen.
Men da vi skulle bruge det på min arm, begyndte min hud desværre med at slå ud og blive"sejt"/gummi agtig i teksturen. Det bedøvede, men gjorde det utrolig vanskelig for min tatovør.
Desværre ikke en creme jeg vil bruge igen eller anbefale. 😅

Mixed feelings...
Here comes the “expert” again on tattoo numbing creams. I´d have to say that I had high expectations for the product. No secret that most of the products out there are pure shit, especially TKTX and every site claiming to be the “authentic product” and so on.
This company actually came out as more serious, customer service really good, prices are great as well. Till I tried the actual product there´s absolutely nothing wrong to say.
For my session I used their Extreme tube, did all the preparations and cream applied 1.15 before the session. I expected hours of numbing here, but it sadly wore off after perhaps 45 min to 1h. There were still some numbing here and there but pretty far from the total numbness lasting for hours. Sad, I was really expecting more on this one.
I also tried the spray, not what I was expected either but that could have been on me so I shouldn’t say too much. Still have some tubes left, I will give it a go again but far from convinced.

bestes Produkt auf dem Markt
für mich ist die Painfree Creme das beste Produkt auf dem Markt. ich lasse sie immer ca.60 min einwirken und verschliesse die Stelle mit Folie damit die Poren sich besser öffnen! dann habe ich immer meine Ruhe, hatte 4 Stunden keine Schmerzen bei einem KopfTattoo und habe sie auch an anderen Stellen benutzt. ich habe vorher auch andere Cremen und Sprays probiert aber keine wirkt wie die von PainFree und die Bestellung aus Dt. bei Kingzman hat immer reibungslos und sehr schnell geklappt.
Ich habe alles genau wie beschrieben…
Ich habe alles genau wie beschrieben gemacht und die salbe hat nichtmal eine Stunde gehalten! Dann wirklich lieber Zähne zusammen beißen und gut ist. Das Geld kann man sich meiner Meinung nach sparen. Freunde haben die salbe auch benutzt und haben die gleiche Erfahrung gemacht wie ich. Es werden 4-6 Stunden beworben und eine bekommt man.
Lyder til at være en god creme
Opdatering: efter min anmeldelse her på TP, så er jeg blevet kontaktet og der var sket en fejl, de havde ikke fået sendt med ordre afsted, drt beklagede de meget og den blev sendt afsted med det samme. Desuden ville jeg få halvdelen af pengene refunderet, jeg har i dag modtaget min pakke og jeg glæde mig til at bruge den. 👍🤗 super fin service.
Lyder til at være en god creme, det kan jeg desværre ikke udtale mig om, for jeg har hverken modtaget eller hørt noget om min bestilling. Jeg bestilte d. 7 januar og pengene er også hævet fra min konto. 🤷♀️ så hurtig er det ikke, hvis det nogen sinde kommer.
Hurtigt og effektivt
For det første afsender de altid med lynets hast.
Dernæst er deres produkt, specielt Extreme versionen, virkelig virkelig godt!
Kæmpe anbefaling!
Kæææmpe fan af jeres painfree Extreme…
Kæææmpe fan af jeres painfree Extreme creme. Er lige i dag blevet tatoveret på hele knæet, uden den mindste smerte🙌🙌 Bedøvelsen holdte i 6 timer, før den måtte have et lag mere🥳🥳 Jeg får 100% aldrig en pinefuld tatovering igen, jeres creme er vejen frem🙌🙌🙌 og fantastisk service, fik to “forkerte” cremer hjem, sendte en mail med billede af de modtagne cremer og med faktura på dem jeg havde bestil. Der gik ca 3 min før der var svar på min mail🙌🙌 jeg fik besked på at beholde dem de havde sendt, og tre dage senere modtager jeg dem jeg havde bestilt kvit og frit🙌🥳 kunne jeg give 10 stjerner havde jeg gjort det🤩🤩 jeg kommer 100% til at handle her igen👌👌👌👌👌
Painfree Extreme 5 stjerner
Cremen virker, klart det bedste produkt på markedet. 100% numb den første time og 20% efter en time. Cremen varer i ca 3 timer. Så holder man en lille pause på 40 min og smørrer på igen, så er man kørende de næste tre timer. (En heldagssession)
Køb Extreme 👍Kan klart anbefales
Klasse cream klasse service…
Først og fremmeste er painfree virkelig god! Jeg lagde i 4 timer og blev tatoveret på ribbene og maven kun afbrudt af tisse pauser, uden at mærke noget. Vild cream. Jeg købte ekstrem! Udover det, så yder de også en klasse service, med hurtig respons.
Kan kun anbefales!
læs og forstå ✅
Har handlet hos dem adskillige gange, sidste ordrelagt i dag med ordre nr 50059599
De står bag deres produkter, hjælpsom og forstående, nærmest, dag til dag levering.
Er der noget, så svar de hurtigt, bliver der noget, så er de parat til at hjælpe.
Produkterne virker ✅
Hurtig levering ✅
God kommunikation ✅
Kvalitet ✅
Kompilationsfrie ✅
Værsgo velfortjent 5 stjerner
Produktet gør hvad det lover
Selve cremen gør det den lover, nemlig bedøver huden. Men desværre fik jeg en allergisk reaktion efterfølgende, som varede et døgns tid.
Øv…
Cremen virker
Cremen virker, så det er super fint.
Jeg har senest bestilt en creme og spray, desværre var sprayens emballage brudt hvilket gør at jeg naturligvis ikke bare vil bruge den. Painfree skriver at det er postvæsnet hvilket jeg finder besynderligt når det kun er den ene pakke hvor emballagen er brudt.
Med det sagt, så har kundeservicen sendt en returlabel, så det er altid vældig fint. Men bestiller nok ikke igen :)
Jeg skulle have en tatovering og har…
Jeg skulle have en tatovering og har altid været helt skrækslagende overfor det. Jeg stødte så på Painfree, hvilket gjorde at jeg fik en tatovering helt uden smerte og nu tør jeg da i hvert fald godt, at få lavet en ny igen! Mega god creme
Lees meer over geverifieerde reviews.