Het gedoe bij Panda Securiy over het omzetten van wachtwoorden naar een nieuwe omgeving was een drama: dat Any Tech ( als backup voor transitieproblemen) functioneerde voor geen meter: niet bereikbaar... Toon meer
Al jarenlang maak ik gebruik van Panda voor verschillende apparaten. Daarmee ben ik volledig beschermd en beveiligd. Ik ben zeer tevreden over Panda en de geboden service.
Vandaag gebeld met Panda om mijn abonnement te verlengen. Ik had een zeer meedenkende medewerker Raul, waardoor ik heel snel en effecient geholpen ben.| Na betaling werkte snel, geen probleem met in... Toon meer
In verleden veel gebruikt daarna paar jaar niet meer , toevallig afgelopen maand weer aangeschaft . In verleden altijd top pakket gebruikte de helft niet en nu de basis met beetje extra - 2 jaar lan... Toon meer
Panda Security is een van de wereldleiders in IT-beveiligingsproducten. Het bedrijf biedt krachtige antivirusoplossingen waarmee u Windows-, Android- en Mac-apparaten kunt beschermen. De technologie van Panda Security is speciaal ontworpen om, naast andere zaken, de internetactiviteiten van klanten te beschermen (online winkelen en gamen, oudercontrole, online bankieren, enzovoort) en Wi-Fi-netwerken te beschermen tegen aanvallen van derden.

Stephensonweg 14, 4207, HB Gorinchem, Nederland
makkelijk te installeren en goed beschermd.

Antwoord van Panda Security NL
Heb panda verlengd, maar het plan was 1 jaar, ergens is er iets fout gelopen, en heb ik 2 jaar geboekt, heb gechat met een medewerker, zij ging het in orde brengen, maar niets meer gehoord

Antwoord van Panda Security NL
Gebruik Panda al ruim 20 jaar naar volle tevredenheid op mijn systeem en inmiddels ook op mijn mobiel. Krijg automatisch bericht als je weer moet verlengen.

Antwoord van Panda Security NL
Ik vond het niet leuk dat ik werd doorverwezen naar AnyTech 365. Ik wil alleen met Panda te maken hebben en zal dit verder afhandelen met pandasecurity/netherlands. Dus niet verder op Trustpilot.

Antwoord van Panda Security NL
Panda is voor mij het beste ik heb wel een paar andere geprobeerd maar zonde goed zo als panda na lange en paar andere ben ik terug bij panda

Antwoord van Panda Security NL
Geen vijf omdat trouwe klanten niet altijd voordelen genieten . Ook niet altijd makkelijk bereikbaar . En Engels I.P.V van Nederlands in mijn geval.

Easy to install.
Good service, with real people and not only A.I
Software is doing a good job on the background.

Antwoord van Panda Security NL
Ik ben altijd op een vriendelijke manier te woord gestaan.ik ben wel tevreden.

prettig op je pc,
behulpzaam bij instaleren

Antwoord van Panda Security NL
always working, the unlimited VPN is a good option

Antwoord van Panda Security NL
Vertrouwend en makkelijk om er mee om te gaan.

Antwoord van Panda Security NL
Dit programma vond malware ( trojaanse malware) die andere virus scanners niet hadden gevonden.
En daar zijn we heel blij mee!

Antwoord van Panda Security NL
Ik kreeg verschillende aanbiedingen.
De de-installatie ging niet goed in 1 keer.
Inloggen lukte niet in 1 keer.

Doet wat het moet doen.
Duidelijk in gebruik. Goede klantenservice.
Helaas vaak irritante pop-up mededelingen rechts beneden op het scherm (bv upgraden naar een versie die je allang hebt)