Jeg kendte ikke til Pandekagekompagniet, da vi skulle bestille pandekagemenu til en fest med 32 voksne og 20 børn. Det gør jeg nu og vi kunne umuligt have valgt et bedre sted. Alt blev som planlag... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
I forbindelse med at blive udvalgt til at deltage i I hus til halsen, tog vi kontakt til Pandekagekompagniet, som var så søde at stille op for os til hele to måltider, hvor vi skulle bespise 30-4... Toon meer
Fantastisk service, dejligt pandekager. Jeg holde min søns fødselsdag, på et bofællesskab for handicap mennesker. Så kom pandekager pige sød, smilende, hun var Fantastisk snakke med alle på lige fod.... Toon meer
Har lige haft pandekagekompagniet på skønt besøg til vores søns 18 års fødselsdag. Ida kom og lavede de bedste pandekager.... Gæster var glade og roste Ida for hendes søde og imødekommende væsen. H... Toon meer
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Bedste pandekage
Skønne Vivien gjorde vores pandekageoplevelse helt uforglemmelig. Der var godt humør, kompetent betjening og vigtigst af alt en mega god pandekage 😍
Søde værter god mqd
Søde værter, god mad! Virkelig lækkert til fester og begivenheder.
Samah og Vivien var så søde og hjælpsomme ❤️
Super service
Super service, søde medarbejdere og rigtig lækker mad. Både madpandekagerne og dessertpandekagerne er tilfredsstillende. Jeg gik derfra mæt og glad :-)
Virkelig lækkert mad og rigtig god…
Virkelig lækkert mad og rigtig god service!
Lækre crepes med godt fyld
Lækre crepes med godt fyld, hvis du ikke smager går du glip af noget! Skud ud til Pandelagekompagniet ❤️
Vi har lige haft Stella fra…
Vi har lige haft Stella fra Pandekagekompagniet til at komme og lave pandekager til vores datters studentergilde. Stella var super sød og rigtig dygtig. Vi fik rigtig god mad og der manglede ikke noget. De havde fra start til slut helt styr på det. Mine bedste anbefalinger herfra
SÅ GOD SERVICE!!!
SÅ GOD SERVICE!!!! Bedste pandekager jeg har smagt længe
Det var mega lækkert.
Bedste pandekager
Super lækker mad og god service. Hjertelig anbefales
Havde besøg af Pandekagekompagniet i anledning af vores datters studentergilde
Havde besøg af Pandekagekompagniet i anledning af vores datters studentergilde d. 2/7-25.
Virkelig velsmagende pandekager og service var i top. Meget dygtige og effektive unge pandekagebagere.
Fem stjerner herfra 🌟🌟🌟🌟🌟
Skøn smags oplevelse
Skøn oplevelse med pandekager med oksekød og salat og med is til dessert. Smagte skøn. Kan anbefales
Helt igennem godkendt
Helt igennem godkendt - så fin betjening og hurtig ikke mindst :-)
Lækre og smagfulde pandekager.
Lækre og smagfulde pandekager.
Skønt man kunne få glutenfri pandekager også.
Lækkert fyld.
Studentergilde Imødekommende pige der stod og lavede…
Imødekommende pige der stod og lavede pandekagerne.
Fine valgmuligheder.
Såååå lækkert😀🙏🏻Tak for dejlig mad😀
Dit is Trustpilot