ben heel benieuwd hoe en of het verder is gegaan. Heb je de cubes teruggezonden en geld geretourneerd gekregen? Of verder vanaf gezien? Zelfde verhaal bij ons, lekkende rotzooi en geen reactie eers... Toon meer

• Bell Street 15, KY16 9UR, St Andrews, Verenigd Koninkrijk

• pandooshop.com

1,1

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Wat een waardeloos bedrijf

Wat een waardeloos bedrijf. Trap er niet in. 2 maanden geleden 2 wifi versterkers gekocht, maar nog steeds niets ontvangen. 1 ster is veel te veel voor dit bedrijf.

8 oktober 2020

Grootste oplichters die er zijn

Grootste oplichters die er zijn.....voor totaal € 160,-- het schip in gegaan......KIJK UIT.....retour zenden kan alleen naar China......Kosten € 23,-- per doos!!!!!

21 september 2020

Oplichters

Oplichters. Je krijgt niets wat je hebt besteld. Pas op mensen!

4 september 2020

het is een waardeloze firma…

het is een waardeloze firma opzetstukken voor 44 euro besteld om te stofzuigen wat krijg ik een nagellak flesje en ja berichten gestuurd en keer op keer een terug dat niet kan annuleren en onderweg is terwijl geleverd.
Ook ik zeg ga niet in zee met deze oplichters

27 augustus 2020

Jammer dat ik geen nul sterren kan…

Jammer dat ik geen nul sterren kan geven!
Omdat ik niets dan goede recensies kon vinden over de ‘polaire’ koeler dacht ik dat de veel goedkopere ‘arctic air’ koelers een goedkope namaak waren.Echter toen ik een polaire koeler bestelde bij wat later bleek bij pandoo.shop en hij vandaag binnen kwam bleek het een arctic air koeler te zijn! goedkoop Flut materiaal, 80euro weggegooid geld de arctic air is ook voor 30euro bij bol.com te bestellen maar het apparaat is niets waard en inferieur in kwaliteit! JAMMMMER dat ik de juiste eerlijke recensies niet eerder kon vinden!

HET IS NU 7 dagen later,en tot mijn grote verbazing kreeg ik eergister een mail van pandoo of ik mijn product had ontvangen en of ik tevreden was.

Ik heb meteen gereageerd dat ik zeer ontevreden was en erg teleurgesteld in hun valse voorwendselen..Binnen 24uur kreeg ik antwoord of ik een filmpje wilde maken van het defect,heb ik meteen gedaan het aparaat lekte mega veel water.

Binnen een paar uur kreeg ik een aanbieding van hun om een nieuw apparaat te ontvangen maar ik verzocht om mijn geld terug te krijgen.

Vandaag kreeg ik bericht dat het bedrag binnen 7 dagen terug op mn rekening zou staan en zojuist heb ik het terug ontvangen!

Voor iedereen die ook problemen heeft met pandoo adviseer ik ,laat in je klacht mail vooral je blijk van teleurstelling en ‘verdriet’ om een product waar u zooo naar heeft uitgekeken maar nu niet in orde blijkt,weten... bij mij heeft het geholpen.ik hoop bij jullie ook!!

21 augustus 2020

Oplichters bedrijf

Oplichters bedrijf. Je krijgt de mini coolers en het lijkt of het speelgoed is en je krijgt je geld niet terug tenzij je het terug stuurt, maar dat kost meer dan de aankoop.
En ook ik kreeg een korting van 30%.
Wat kunnen we doen om deze firma aan te klagen? Of zeker te voorkomen dat nog meer mensen opgelicht worden?
Pandooshop: if you read this, stop immediatly and refund us all.

21 augustus 2020

Ze adverteren op Youtube met een Turbo Wifi

Ze adverteren op Youtube met een filmpje over product dat turbo wifi heet. Wanneer je vervolgens bestelling plaatst kom je bij de Pandooshop terecht. Nog niets aan de hand. Na betaling kan je bijna 4 weken wachten en krijg je naar mijn idee een gewone signaalversterker (die geen Turbo Wifi heet en geen CE keurmerk heeft!!
Aangegeven het product terug te willen sturen wwrna ik een keurig mailtje terug krijg met een voorstel tot 30% korting. Heb aangegeven niet op hun aanbod in te willen gaan waarna ik geen reactie meer krijg.

19 augustus 2020

Beste Bart (Zakkenwasser),

Zelfde verhaal bij ons, lekkende rotzooi en geen reactie eerst. Dreigmail verzonden (rechtzaak, aangifte, sociale media) en toen reageerden ze dat ze het heeel vervelend voor ons vinden deze negatieve ervaring. En dat we het retourneerproces kunnen starten als we willen en 30% korting krijgen op iets anders. Ik wil ze eigenlijk bewegen om het geld eerst terug te storten en dan pas de cubes met track and trace code te retourneren. Op zich al kostbaar genoeg namelijk, 29 euro of zelf bijna 47 euro (minder of meer dan 2 kg). Zonder welke zekerheid dan ook.
Ook Bert (Boeddha)
Threaten them with extremely negative feedback, lawsuites and reporting to the police, this will sometimes trigger a response and enable returningproces. No experience yet with the actual refunds and proces though. Ans returning with codes will cost 29 or even 47 euro to China...with no garanties. Will ask money back before shipping.To be continued.

19 augustus 2020

Pandooshop equivalent voor bedriegers

Na weken wachten eindelijk de Cubic AirCoolers ontvangen. 1 kapot, 1 zoveel herrie dat ik de hond van de buren niet meer hoorde blaffen. Rotzooi kortom. Contact leggen met de after-sales is zinloos. Je krijgt enkel pré-format reply. Wat ben ik een oen geweest om deze inferieure, naar plastic stinkende, ratelende en bovendien absoluut niet werkende soepzooi te bestellen zonder eerst een review te bekijken.

14 augustus 2020

Polaire Artic Air Cooler geleverd maar…

Polaire Artic Air Cooler (order 1450188) geleverd maar niet bruikbaar wegens verkeerde netspanning (100-120Volt in plaats van de 220-230Volt, de standaard in Belgie). Geen reactie voorlopig op onze herhaalde vraag hoe we de 4 toestellen moeten terugsturen.
Ziet er naar uit dat we opgelicht zijn.

10 augustus 2020

Mini Beamer OPLICHTERIJ!

Mini Beamer gekocht die van alles moest kunnen. Kreeg een apparaat binnen van een waardeloze kwaliteit en die gewoon niet kon wat in de adv was belooft. Probeer contact te krijgen met die lui krijg je continue het zelfde mailtje binnen dat het apparaat onderweg is terwijl ik hem al een tijdje heb. OPLICHTERS ZIJN HET! geld kwijt en heb zelfs nog inklaringskosten moeten betalen van PostNL

8 augustus 2020

ben gewoon opgelicht.

ben gewoon opgelicht.

heb in mei wat besteld en betaald.
diverse malen geprobeerd contact te krijgen, maar er wordt niet gereageerd.

ben bang dat we inderdaad te maken hebben met een stelletje oplichters.

6 augustus 2020

CSC Premium / Pandooshop / Qtwists

Originele Qtwists besteld via CSC Premium en geleverd door Pandooshop. Niet het originele product in een doosje ontvangen maar gewoon het staafje en de tips in plastieken zakje met gebrekkig Engelse uitleg op een blaadje. 50 eur foetsie

6 augustus 2020

GetPolaire van Pandooshop of Cscpremium of myshopwala.com of sable services LP

Ben er effe ingedoken. Je weet wel die grandioze aanbieding op youtube over wonderbaarlijke airco's.

Op Youtube loopt sinds kort een reclamespotje voor Polaire, ook wel Air Cube genaamd. Het zou een uitvinding zijn van twee Nederlanders: John van Aalst en Marco Jansen. Zij werkten zogenaamd voor een gerenommeerde airco-fabrikant, waar ze geleerd zouden hebben dat we allemaal genept worden door de gehele airco-industrie. Deze industrie fabriceert namelijk al decennia lang airco's waarbij gebruik wordt gemaakt van inferieure onderdelen waardoor mensen zelfs ziek worden.

Daarom namen die twee medewerkers ontslag en begonnen voor zichzelf en gingen moderne technieken gebruiken. De onderdelen waren hoogwaardig doch uiterst goedkoop zodat iedereen nu over een airco kon beschikken. Zij hebben een kubusvormige airco ontwikkeld voor een schappelijke prijs. Die namen zijn echter fake en die mannen zullen niet eens bestaan.

Ik dacht: "Kom, laat ik eens 3 van zulke airco's in miniformaat bestellen. 3 van zulke kubussen op 5 juli besteld voor een totaal bedrag van €139. Op 29 juli 2 stuks ontvangen. Ik had helaas te laat alle oplichtings berichten gelezen. Nou kom ik wel over het uitgegeven bedrag van €139 heen. Ik heb die 2 nep-airco's niet eens uitgepakt.

Hier wat data die ik heb verzameld. Misschien heeft iemand er iets aan.

Het niet reagerende helpcentrum:
CSCPREMIUM
Hier zullen al veel mensen contact mee hebben gehad. Ik ook. Slechts 1 reactie:

"Hallo [mijnemailadres],

Bedankt voor je email.

Uw bestelling is al Shipped. Dit betekent dat we deze bestelling niet meer kunnen wijzigen totdat deze is afgeleverd. U kunt voor meer informatie over uw bestelling controleren via deze link:

[Hier mag helaas geen link geplaatst worden]

Houd er rekening mee dat we onze bestellingen ten minste één keer per dag verwerken, wat betekent dat u slechts 12 uur de tijd heeft om uw bestelgegevens te wijzigen voordat we doorgaan met het verzendproces.

We doen ons best om gedurende deze dagen elke vraag binnen een redelijke termijn te beantwoorden. Wees geduldig als we meer antwoorden dan verwacht.

Voor meer informatie kunt u hier altijd terecht.

Bedankt en blijf veilig!

Best regards,
Miguel
Premium Customer Service"

Dat levert dus niks op. Nog een paar keer gemaild. Niks meer gehoord

Hier de transactiegegevens:
014000029119445
Referentie 2020-07-05 19:37 0140000291194455
Bedrag € -139,00

SABLE SERVICES geeft als adres:

SABLE SERVICES LP. ACTIVE. Company number: SL029756; Registered address: Suite 3099 15 Bell Street, St. Andrews

Je komt dan uit bij een verzendservice in Schotland

deze is via google maps te zoeken en je ziet dan in streetview een soort van postwinkeltje.

Met als telefoonnummer: +44 1334 467900

Dan is er nog een vage website in de lucht:
www punt getpolaire punt com

En dan hebben we nog:
pandooshop.com
Waarschijnlijk komen de artikelen hier vandaan. Elke verwijzing naar retourneren, geld terug of iets anders eindigen bij CSCPREMIUM punt COM en dat loopt dood. Retourneren en geld terug eisen heeft dus geen nut vanwege de eenvoudige reden dat er nergens een adres te vinden is waarnaar je de goederen kunt retourneren. Dat Schotse verzendbedrijf is waarschijnlijk gewoon een tussenschakel.

Zo, ik heb er voldoende tijd in gestoken misschien dat ik dat Schotse verzendbedrijf nog eens gaan bellen. Wellicht hebben zij meer info. Misschien allemaal bellen en klagen. Dat zal ze leren om nog rotzooi van pandooshop te versturen.

Eén ster is nog teveel voor deze oplichtingspraktijken.

Nagekomen. Ik kreeg toch nog een reactie via mail waarin het rtouradres staat. Ik wilde jullie dit niet onthouden.
*******************************************************************
Beste Bart,

Bedankt voor je antwoord en je geduld. Volg de volgende stappen om het retourproces te starten:

Retourneer het product in de originele verpakking en met een volgservice:
PANDOOSHOP
Room 11C, Building 11, Luyincuidi,
No. 1 Pengxing Road, Luohu District,
518000 Shenzen city
China

Stuur ons de trackingcode
We sturen u een e-mail zodra we uw product hebben ontvangen en gaan verder met de desbetreffende terugbetaling.

Excuses voor het ongemak dat we mogelijk hebben veroorzaakt.

Best regards,
Albertus
Premium Customer Service
*****************************************************************

29 juli 2020

Oplichters van de bovenste plank

Nooit iets kopen via polairebrand.com of cscpremium.com. Dit zijn oplichters. De aircooler die ze voor 80 euro verkopen, is overal te koop voor rond de 30 euro. Zij noemen het Polaire, maar is een Artic Air. Vervolgens wordt alles via Pandooshop geregeld. Wegblijven bij deze gasten!!!

29 juli 2020

Is dit jouw bedrijf?