Pantertje Reviews 40

TrustScore 5 uit 5

4,8

Als kado aangeschaft: mijn adviesvragen werden goed beantwoord en aansluitend snel bezorgd in de brievenbus. Hartelijk dank!

Ontzettend mooi pakje voor mijn kleine ventje! Ik was gelijk helemaal verliefd op dit pakje toen ik het op Instagram zag.. de kwaliteit is zo mooi en zo goed! Hele fijne en vooral goede snelle service... Toon meer

Wat een heerlijk pakje!!! Fijn rekbaar materiaal en een erg leuk en hip design. Hopelijk gauw meerdere soorten! Vriendelijke vrouw ook, de ontwerpster. Goede service! Snel verzonden. Een aanrader d... Toon meer

1. Babykledingwinkel

Pantertje ontwerpt babykleding die op en duurzaame en verantwoorde manier produceerd worden. Pantertje is het babykledingmerk van het bedrijf Mielia.

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Top kadotip!

6 juni 2022

Onwijs tevreden over kwaliteit

Ik ben zeer tevreden. Hele mooie kwaliteit. Klantvriendelijk. Snelle levering. Fijn contact!!

Hopelijk komt er snel nog een variant. Dan voeg ik die graag toe in het kledingkastje van mijn dochter Yara.

29 augustus 2021

Ideaal pakje voor alle babies!

Wij zijn enorm tevreden over het panterpakje! De service was top en het pakketje was snel verstuurd en ontvangen. Het pakje voelt super fijn aan en is gemaakt van ribstof wat minder snel kreukelt na het wassen. Het printje is zo schattig en tijdloos. Mijn dochtertje kreeg er veel complimenten over! :)

10 augustus 2021

De stof van het pakje voelt heerlijk…

De stof van het pakje voelt heerlijk aan! Daarnaast is het pakje erg handig voor het verschonen van de luier van onze baby. Wanneer onze zoon uit het pakje gegroeid is, bestellen wij zeker een maat groter!

19 mei 2021

We hadden ons verhaal bij Sarah gedaan…

We hadden ons verhaal bij Sarah gedaan en ze was zo begripvol en toen we eindelijk ons pakje konden bestellen tevens ook het geboorte pakje toen zat er ook nog een heel lief kaartje bij. Jammer dat je geen andere dingen verkoopt anders had ik dat zeker gedaan. Kus

21 februari 2021

Perfecte service…

Onesie besteld maar was niet geleverd door correcte behandeling van pantertje toch nog een andere onesie opgestuurd gekregen en perfect ontvangen!
Super mooi en zit perfect! Knopjes zijn ook super handig ! Wij zijn fan!

3 februari 2021

Alleen maar positief!

Kan alleen maar positief zijn! Super service. Het pakje heel snel ontvangen na de bestelling geplaatst te hebben en een super lieve klantenservice. Het pakje zelf is mega zacht en zit heerlijk. Dit wil je voor je kleintje.

17 januari 2021