Dansk Retursystem Reviews 14

2 sterren
1 ster

Absurd ringe system.

Pantstation Odense.

Jeg er første kunde ved åbningstid, har 5 sække. Efter 4 sække med dåser, der lukker systemet. Står i og venter fra 8.01 til ca. 8.15, og så først der fortæller den mig "Rengøring, benyt anden sluse". På det tidspunkt er der selvfølgelig 8 mennesker i kø til den anden maskine, så jeg må tage min sæk med mig igen.

Sig mig klargøre i ikke maskinerne før åbningstid? I min husstand skylder vi alle dåserne med vand før vi kommer dem i sække, så der ikke er noget snavns og sjatter.

Næsten hver gang jeg skal afleverer flasker, så virker en af de 2 maskiner ikke. Det er lige før man udvikler angst når man skal afleverer flasker med det her system.

Hvis du skal bruge pladsen i din bil til at hente ting / handle / have passager med, så bare vid at der er 25-35% risiko for at du skal have dine flasker med retur igen (eller vente 30-60 min på at maskinerne virker + kø er blevet afviklet).

Så absurd ringe. Det gamle system var 10x bedre. Der var der ikke nogen frygt for at maskinen ikke virkede, det prøvede jeg kun 1 i deres levetid. Her oplever jeg det tager 20-30 min at afleverer flasker, fordi der er nok 80% chance for at den ene af de to maskiner går i stå, og hvis du står ved den maskine der går i stå, ja så har jeg endnu ikke oplevet at den kommer til at virke før der er gået 10-15++ min.

18 april 2026

Alt for lang kø.

Nu har jeg været forbi pantstationen i Skalborg 3-4 gange og der er altid kø. Første gang ventede jeg den halve time for at aflevere for 150 kr pant, men nu gider jeg ikke stå i kø mere, nu ryger de bare i jern/plast containeren.

Udover det synes jeg app løsningen er skod, det virkede bedre med den gamle løsning.

15 november 2024
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg er vild med min Pantstation i…

Jeg er vild med min Pantstation i Rødovre, eneste ulempe er at der kommer en del med rigtig mange retur flasker, som med trailere og kassevogne fyldt, det giver unødig lang ventetid for os “almindelige pantere”, kunne man ikke overveje f.eks at allokere mandag til de Professionelle pantere, og resten af ugedagene til os almindelige pantere, så man ikke hvergang skal holde og vente 30-40 minutter for at komme af med sine flasker
Servicen / assistancen hos Dansk Retursystem er helt i top ved nedbrud, eller manglende udbetaling / kvittering

16 mei 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Panstation i tårstrup virker aldrig…

Panstation i tårstrup virker aldrig enten er den fuld/ i stykker 3/10-2022 kl 12:00 står den er fuld igen hvad med om tømme den så den kan bruges den sgu tømmes vær dag så kom men ikke til en maskine der var lukket tror bare jeg gå i Brugsen med det frem over eller får en app hvor den siger den er ude af drift 😡
Mvh jimmy

3 oktober 2022

Pantstation Rødovre

Pantstation Rødovre
Holdt i kø i 15 min (stadig 6 biler foran mig) og kommer frem til et skilt om, at man skal have en app. Man har simpelthen valgt at fjerne muligheden for kort. Som om det ikke var slemt nok at holde i kø. Det var så sidste gang jeg satte mine ben der!

8 juli 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse at aflevere en masse flasker i Fields og modtage pengene dagen efter på kortet. Genialt udviklet og super brugervenligt. Jeg er stor fan.

28 maart 2022

Dårligste system ever

Fatter ikke man overlader returemballage ordningen til Dansk Retursystem. Een station til hele Aarhus området. Det er jo latterligt. 9 ud af 10 gange er den lukket fordi den er fyldt. Og standard svaret er “vi oplever stort pres i øjeblikket” Wow, det kan vel ikke forbavse på 10 år? Og det med man kan se status på hjemmesiden, måske men jeg har aldrig fundet det endnu.

16 januari 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Simpelthen under AL kritik at jeres…

Simpelthen under AL kritik at jeres pantstation i Aalborg er ude af drift konstant !… Så vil jeg anbefale at I snart sætter en midlertidig vogn ind, som I har gjort tidligere…
TRÆLS!!!

3 december 2021

Dårligste system noglesinde

Det værste system jeg noglesinde har oplevet, hvergang man kører der op er der enten kø så
Når det endelig er ved være ens tur lukker de bare systemet ned!
Selvom der er nogle som har stået og ventet!

Og ellers så virker systemet ikke..

1 stjerne er det laveste det! Men i fortjener simplehent ikke nogle! Vi lever i 2021 og så er jeres service så ringe... skræmmende

15 april 2021
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Dansk Retursystem er fup

Det er simpelthen for dårligt at man Dansk retursystem udbreder fup-information om at pantstationen i Aalborg er åben selvom den er lukket hver gang man kommer derover.

Dansk retursystem bør tage navneforandring til A/S Dansk Spildtid

23 februari 2021

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.