Snel uitgeleverd door beenmode.nl
Snel uitgeleverd door beenmode.nl, netjes verpakt met een leuk bedankt kaartje.
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Snel uitgeleverd door beenmode.nl, netjes verpakt met een leuk bedankt kaartje.
Onbereikbaar. Pantyshop geeft geen reactie. Super slechte service. Op 21 januari 2021 een bestelling geplaatst. Niets geleverd.
2x Panty besteld. Ik bleek niet op voorraad en moest na besteld. Na 2 weken maar eens een mail gestuurd om te vragen hoe het zat. Ze zouden 'deze week' binnen komen en gelijk mijn kant op komen. De week ging voorbij en ook de volgende... Nogmaals een mail gestuurd om te vragen. Zelfde antwoordt met toegevoegd dat ze nog uit Polen moesten komen. Mijn antwoord was dat ik mijn geld terug wilde. Enkele dagen later was de panty er. De kwaliteit van beide panty was niet goed maar die waar ik zo lang op wachtte was echt heel erg slecht van kwaliteit. Voor mij niet meer. De snelheid waarmee mijn mails werden beantwoord was wel erg snel en vriendelijk.
Helaas,
Met een tweede verwijzing dat het aan de leverancier ligt kan ik helemaal niks. Ik wacht reeds een maand op een panty, maar krijg geen verdere berichtgeving. Nadat ik uiteindelijk zelf vraag waar de panty blijft, krijg ik als reply dat de panty de volgende dag geleverd zou worden. Weer een week verder en weer geen bericht.
Tijdens het telefoongesprek krijg ik te horen dat ze klanten op de hoogte aan het brengen zijn van het niet kunnen leveren, maar daar zit ik niet tussen. Het deel dat al wel is geleverd, zit ik ook niet tussen.
Ik ga weer terug naar mijn oude vertrouwde leverancier, die persoonlijk contact onderhoudt wanneer een levering misgaat.
Ik lijd aan allergieën en ik kan daardoor bepaalde kleding niet aan. Hoe pantyshoppen mij heeft geholpen om toch de juiste beenmode voor mij te vinden was echt ongelofelijk tof :). Ik ben absoluut fan ! :)
Tijdens de zomer panties besteld bij Pantyshoppen waar deze panties nergens te krijgen waren, nl 60 denier, Erg lastig in de zomer maar bij Pantyshoppen geen probleem.
Ik zat nog even te twijfelen over de juiste maat maar gelukkig kreeg ik zeer snel respons terug over de juiste maat zodat ruilen niet nodig was.
Top service dus en een zeer stabiele collectie het gehele jaar door.
Hier bij trustpilot staat bij 5 sterren: "perfect, geen tegenvallers, ik zou dit bedrijf aanbevelen aan iedereen". Ik ben het daar helemaal mee eens! Pantyshoppen heeft verreweg het beste assortiment, ze zijn vlug met leveren, ik had een vraag en die werd direct vriendelijk beantwoord. Top dus. Op zo'n manier is het heel fijn shoppen op het internet. Ben er blij mee.
Leuke en apparte panty's hebben ze bij dit bedrijf.
Een van de panty's die ik gekocht heb als ik die aan heb krijg ik steeds er wel een compliment over. Aardig en meedenkend personeeel. Top bedrijf!!!
Ik heb zeer goede ervaring bij Pantyshoppen!!!
ik ben nog nooit zo goed en snel geholpen bij een online shop!
super vriendelijk personeel en doen er alles aan om de klant tevreden te houden!
Daar zouden veel bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen!
Helemaal blij met mijn galactic panty!!! Goeie service en keileuke snelle reactie als ik vragen had. Ik ga vandaag weer een bestelling plaatsen
Ik heb zeer positieve ervaringen met pantyshoppen.nl Altijd supersnelle service en heel klantvriendelijk. Het afgelopen jaar heb ik meerdere bestellingen geplaatst omdat ik zo tevreden was en ben over mijn bestellingen. Er zullen ook zeker meerdere volgen. Ergens anders panty's kopen doe ik niet meer in ieder geval.Ik wou dat alle webshops zo goed van kwaliteit waren!
Een feestje, en er leuk uit willen zien, en geen tijd....?!dan biedt pantyshoppen.nl een uitstekende uitkomst!!
Superleuke en originele pantys en leggings en 1 dag later in huis; nog net op tijd voor het feestje!
Dank voor topservice.
Mvg nienke
Ik heb hier meerdere malen een panty besteld. Goede service, had het product snel in huis, heb zelfs 1 keer de verkeerde maat besteld en kon deze gewoon ruilen. Al met al, goede ervaringen.
Bovendien is het aanbod erg ruim!
Regelmatig besteld bij pantyshoppen.nl en nog nooit klachten gehad. Ik heb de service altijd ervaren als super klantvriendelijk en persoonlijk!
Daarnaast hebben ze super leuke producten, dus laat die winter maar komen!
Ik had mijn bestelling de volgende dag in huis. Mooie basispanty's en een paar super gave fashion items gekocht. Kreeg een leuke kaart meegestuurd met tips over panty's.. Goede productinformatie en aardige telefoniste die mij heeft geholpen met een maillot maat waarover ik twijfelde. Een frisse leuke nieuwe shop!