Kan beter. Verpakking een plastieken wikkel Kwaliteit' prijs valt tegen. Zoals geen metalen ring bij parasol top gat. Beetje aan de krappe kant volgens de baleinen. Weet dat je voor de prijs van h... Toon meer
De site is duidelijk, makkelijk om het juiste product te kiezen. Genoeg keuze qua kleuren. Snelle verzending en product in goede orde ontvangen. Eenmaal product doek voor zweefparasol binnen mete... Toon meer
Parasoldoek.nl is al sinds 2008 specialist in het vervangen van parasoldoeken. Wat begon als een slimme oplossing, is uitgegroeid tot de grootste aanbieder van parasoldoeken in Europa. Bij ons kies je voor een betaalbaar alternatief voor een compleet nieuwe parasol. Je vervangt alleen het doek, eenvoudig en zonder gereedschap, en je parasol ziet er weer uit als nieuw. Zo bespaar je kosten én maak je een duurzame keuze. Met onze ervaring, grote voorraad en focus op kwaliteit helpen we je graag aan een nieuw parasoldoek dat perfect past.
Lindberghstraat 5, 7903BM, Hoogeveen, Nederland
- 0621349742
- info@parasoldoek.nl
- parasoldoek.nl
Vraagt klanten om een review
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Goede kwaliteit
Goede kwaliteit, past exact en snel geleverd. Erg tevreden. Ik wilde een 2e bestellen voor een kleinere parasol van 2,50 m maar die hadden jullie niet. Dat vind ik spijtig. Omdat ik erg tevreden was van deze aankoop.
Kan beter
Kan beter. Verpakking een plastieken wikkel
Kwaliteit' prijs valt tegen. Zoals geen metalen ring bij parasol top gat. Beetje aan de krappe kant volgens de baleinen. Weet dat je voor de prijs van het doek een volledige parasol kan kopen maar dacht waarom het houten parasol is nog perfect enkel het originele doek totaal versleten
Snelle service
Mooie kwaliteit parasoldoek
Mooie kwaliteit parasoldoek. Niet goedkoop maar wel goed. Goede communicatie en op tijd bezorgd. Aanrader!
Snel contact en goede service
Wij hebben helaas een buitenmaat parasol. Toch overlegd en gegokt wat zou kunnen passen. Helaas, het doek was niet geschikt. We konden zonder problemen retour sturen en kregen alle kosten vergoed. Fijne service en snel contact!
Parasoldoek mooi van kleur en goede kwaliteit
Parasoldoek werd goed verpakt, op tijd ontvangen. Is mooi van kleur en goede kwaliteit.
Dank jullie wel .. prima kwaliteit grkeverd
Levering had wat voetenmin de aarde. Uiteindelijk een prima en sterk parasoldoek ontvangen, die goed bleek te passen
Zeer mooie kwaliteit
Zeer mooie kwaliteit; zowel de stof als de afwerking.
Geweldig nieuw parasoldoek
Geweldig nieuw parasoldoek. Mooie kwaliteit en past perfect over het geraamte. Makkelijk te installeren en hele goede service.
Goede service, telefonisch bereikbaar. Maat bleek niet helemaal te kloppen. Binnen een paar dagen de juiste doeken binnen. Zo kunnen onze parasols weer jaren mee. Ook goed voor het milieu, alleen vervangen wat versleten is.
Past perfect 👍
maten precies goed
Goeie parasoldoek ter vervanging
De levering nam enkele dagen in beslag, het doek is van behoorlijke kwaliteit en heeft een perfecte pasvorm, enkel de opening aan de bovenkant van de parasol is kleiner dan het originele doek zodat de beschermkap er niet meer op past maar op zich is dat geen enkel probleem aangezien je dit deel toch niet nodig hebt om het nieuwe doek te gebruiken en je dit deel niet ziet bovenaan de parasol dus 5 sterren, wij zijn heel tevreden.
Prima produkt
Prima produkt, stevige stof en goed passend.
snelle levering.
Makkelijke plaatsing
Eens de gekozen kleur beschikbaar was , is de levering heel vlot verlopen. De installatie is vrij vlot gegaan. Kwaliteit lijkt top, maar dat kunnen we enkel behoordelen binnen een paar jaar 😀
Mooi product
Mooi product. Juist wat wij zochten. Levering perfect verlopen.
Levering was OK via Postnl, Parasoldoek OK, parasolhoes laat een steekje vallen
De levering was OK via Postnl wat altijd prettig is omdat je dan makkelijk het aflever adres kan veranderen in tegenstelling tot andere pakketbezorgers. Doek is ook prima. De parasolhoes is niet helemaal perfect want de insteeklus waar je een stok in kan steken om de hoes hoog te tillen zodat je hem erom kan doen zat verkeerd dicht gestikt met de opening naar boven.