Dit bedrijf is heel slecht tot niet bereikbaar. Ik heb een parkeerplaats nabij Schiphol met transfer geboekt. Blijkt de boeking via parkcare bij Holiday Extra (een DUITS bedrijf) te lopen. Ik heb een... Toon meer

Bij aankomst, gelijk geholpen. Wachttijd nihil. Vervolgens met transfer naar vliegveld, super snel. Park-ID mee, super duidelijk. Bij terugkomst, één belletje (Park-ID doorgeven) en binnen 5 minu... Toon meer

Reseveren is super eenvoudig en met een paar klikken gedaan. bij aankomst gaat de slagboom open na kenteken check, dus geen gedoe met intercom of dichte slagbomen. Ook de parkeerplaatsen zijn rui... Toon meer

Top service! Vriendelijk, snelheid, geen enkele stress. Duidelijk aangegeven middels een kaartje wat te doen als je terug aankomt op het vliegveld. En auto stond klaar, deuren reeds geopend om al j... Toon meer

1. Prijsvergelijkingswebsite

ParkCare is de website waarmee u parkeeraanbieders en locaties bij vliegvelden kunt vergelijken en reserveren. Bij elke aanbieder staat extra informatie zoals de gemiddelde klantenbeoordeling, de prijs, de afstand tot het vliegveld. ParkCare biedt verschillende parkeeropties aan. Zo is er Shuttle Parking, Valet Parking, Park, Sleep & Fly en loopafstand parkeren. Door het brede aanbod is er altijd wel een parkeerplek die aansluit bij uw wensen. Heeft u uw keuze gemaakt, de parkeerplek kan meteen geboekt worden. Wilt u veilig parkeren, bij ParkCare weet u dat u goed staat!

3,7

Gemiddeld

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

3,7

Alle reviews

15 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Uitstekend geregeld

Mijn auto afgeven en weer ophalen ging helemaal prima. Bij aankomst werd er op ons gewacht. De auto werd door beide partijen goed bekeken op evt schade. En bij het ophalen, bellen ( telefoon werd gelijk opgenomen ) toen we de koffers hadden en hoefden we maar even te wachten en daar was hij weer. Prima geregeld
Aanbevolen!

24 september 2024

Vriendelijk, duidelijk & snelheid 👍🏼

En auto stond klaar, deuren reeds geopend om al je spullen in te ruimen en vriendelijk bedankje en ‘tot ziens’ door het personeel.
Klein dingetje,huisnummer hebben wij nergens gezien in de nacht (kan ook aan ons liggen).

17 september 2024

Heb via hun geboekt voor parkeerplaats…

Heb via hun geboekt voor parkeerplaats dusseldorf van 13 tot 27 september ook betaald maar op het adres wat hun aangeven was enkel een lege parking en het telefoonnummer waar ik naar toe kon bellen i.v.m de parking meerdere malen gebeld maar neemt niemand op
Ook als je hun ParkCare zelf probeert te bellen krijgen je altijd een bandje dat ze de eerstvolgende werkdag te berijken zijn niet dus vervolgens hum meerdere mails geschreven waarop ze niet eens reageren
Mensen wil je opgelicht worden boek dan bij dit waardeloos bedrijf

13 september 2024

In een woord, top!

Van de eenvoudige en duidelijke manier van boeking tot en met een perfecte service bij ontvangst en terugkomst.

17 september 2024

Düsseldorf International Airport

Resevering voor parkeerdienst op Dusseldorf vliegveld met bevestiging. Nog 15 minuten voor aankomst belde ik het nummer die op de reserveringticket stond en daar te horen dat mijn naam niet op de lijst van verwachte klanten. We werden door gestuurd naar andere parkeerdiensten, daar moesten we wel onze auto achterlaten (anders missen we onze vlucht). We moesten de volle bedrag betalen daarvoor.
Achteraf contact krijgen we geen duidelijk aantwoord hoe de afhandeling zou zijn. Na bijna een maand nog geen zicht op afhandeling.

29 juli 2024

Ik zou parkcare zeker aanraden!!

Zo als bij aankomst als bij terugkomst was alles top geregeld bij parkcare.
We konden de auto parkeren en direct in stappen en werden naar het vliegveld gebracht.
Ik zou parkcare zeker aanraden

2 september 2024

Alles perfect geregeld, beste service ever !

Alles perfect geregeld. Voor ons de 1e keer met shuttle service, dus ff afwachten... Na aantal mooie recensies gelezen te hebben, voor Parkcare gekozen. Toen we arriveerden ( 05 u ) stond iemand ons al op te wachten bij de ingang v d parkeergarage. Reed achter ons aan en hielp bij het overladen v d koffers in de shuttle bus. Binnen kwartier voor de deur airport ( R dam) PERFECT, kon niet beter! Bij terugkomst werd er al op ons gewacht. Keurig bij de auto afgezet en koffers in auto geladen. WAT EEN SERVICE, zonder wachttijd. Auto stond al die tijd overdekt en geen afgifte van autosleutel ! Tot een volgende keer, ga zo door ! Dank

4 september 2024

De service van parkcare was top

De service van parkcare was top.
Wij kwamen in de nacht om de auto te brengen. We werden door een hele vriendelijke man naar de luchthaven gebracht, dit verliep allemaal heel soepel. Bij terugkomst als we de koffers hadden moesten we hun nummer bellen en dan kwamen er ons halen op de luchthaven. We hebben ook niet lang hoeven te wachten tot er iemand kwam, ook weer een hele vriendelijke man. De auto werd voorgereden toen we weer bij het bedrijf aankwamen.... echt alles top geregeld!!!

9 september 2024

Easy!

Gewoon simpel! Boeken, op kenteken gaat de slagboom open (zowel bij in- als bij uitrijden) en 5 minuutjes lopen naar het vliegveld.

11 september 2024

Onverwachte extra kosten

Goede ligging, snel afgeleverd en opgehaald. Wat minder was dat ter plaatse 10 euro betaald moest worden voor de shuttlebus. Dit stond nergens beschreven en hebben we nog nooit ergens meegemaakt.

10 september 2024

Makkelijke reservering gemaakt

Makkelijke reservering gemaakt, duidelijke instructie ontvangen. Kentekenherkenning was gemakkelijk naar binnen en weer naar buiten. Wij hadden een weekend naar Londen geboekt, geparkeerd bij Q-Park, Piazza in Eindhoven. Shuttle service van Piazza naar Airport en andersom met buslijn 401, welke gelijk naast de parkeergarage stopt, was ook perfect.

Als ik de volgende keer weer vanaf Eindhoven zal vliegen, dan zal ik het weer willen boeken.

Duidelijk aangegeven dat de busreis 25 minuten duurt, dus als je de tijd neemt, dan is de prijs kwaliteit verhouding, met de rest die ook adverteerd, duidelijk prima en goedkoper.

Met vr. gr.

6 september 2024

Je vakantie begint VOOR Schiphol….

Zorgeloos: Reserveren soepel. Aanmelden is fluitje van een cent (dmv telefoon), dan is je auto afgeven snel en correct.
Na afloop is de auto even snel en verzorgd weer terug… Correct en prettig personeel: fijne ervaring.

29 augustus 2024