Wederom de zoveelste bestelde iPhone waarover zeer tevreden. Ziet er perfect uit, werkt uitstekend en zorgvuldig verpakt. Enige minpunt deze keer is dat de bezorging erg lang duurde en ik daarover ge... Toon meer

Ik adviseer hier geen aankopen te doen of reparaties te laten uitvoeren. Hier hebben wij (zoon van 14) zeer slechte ervaring mee. Een telefoon gekocht, die al snel kapot was. Telefoon laten repareren... Toon meer

Soort van thuiskomen. Al eerder had ik goede ervaringen met Partly bij de aanschaf van een refurbished iPhone: alles wat werd beloofd. Toen we een tweede nodig hadden was het vanzelfsprekend, weer bi... Toon meer

iphone 8 gekocht en was niet in orde, bij klantenservice perfect geholpen. Hij mocht retour! Zelf al een nieuwe besteld met afterpay omdat de zoon niet zolang zonder kan. dezelfde dag een nieuwe gele... Toon meer

1. Elektronicawinkel
  2. Mobiele telefoonaccessoire winkel
  3. Mobiele telefoon winkel

Partly is een full-service leverancier van refurbished (o.a.) smartphones, onderdelen voor draagbare electronica en professionele tools en gereedschappen.

3,7

Gemiddeld

1K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

toch maar niet meer ...

goede website indien je toestel goedkoop wenst aan te kopen, snelle levering enz, geen opmerking.
indien er achteraf iets scheelt met je toestel, kan je wel geen beroep op hen doen en sturen ze je door... tegenvaller... ook de ondersteuning vd helpdesk was niet OK.
samengevat: aankoop ? OK, defect toestel ? NOK
jammer, had er al vaker gekocht maar na laatste ervaring niet meer.

25 januari 2021

Dit is nu al de 5eX dat we een…

Dit is nu al de 5eX dat we een refurbished iphone bestellen bij Partly en altijd hebben we netjes optijd een super nette iphone ontvangen.
Ook qua prijs is Partly de nummer 1 voor ons.

23 januari 2021

Snelle levering, goed verpakt. Bij retour snel reactie dat het ontvangen is en betaling snel terug ontvangen.

12 januari 2021

Bestelling meer dan 1 week met track en trace

Bij bestelling staat het onderdeel voorradig , bestel voor 17 u met track en trace , levering volgende dag.
Ik betaal extra 4,99 € voor deze snelle dienst en dan duurt het meer dan 1 week voor het geleverd word. Stuur ik een mail die wel beantwoord word en zeggen ze dat dit post nl is. Ik neem met post nl contact op en hier zeggen ze dat het artikel nog niet aan hen is afgeleverd, maar wel de transport aangemaakt is , zodat het lijkt zij het product al hebben afgegeven.
Ik heb geen probleem het meer dan 1 week duurt , maar dan moet je dit op voorrand weten;
Ik bestel er nooit meer !!!

12 januari 2021

Uiterst tevreden!

Bestellen en betalen was een fluitje van een cent. Het bestelde artikel werd de volgende dag keurig geleverd.

11 januari 2021