Niets kopen bij deze oplichters. Retour producten worden expres zoek gemeld, zodat retouren niet binnen de 14 dagen zgn zijn terug ontvangen. Alleen had ik het diezelfde dag zonder eea open gemaakt te... Toon meer

Een set Alecto SA-20 rookmelders gekocht. Volgens de website geschikt om 10 jaar mee te gaan. Inclusief 9V blokbatterijen. Bij het plaatsen bleken de batterijen niet voldoende spanning te geven. M... Toon meer

Zondag de 28e na kerst een vervangende schakelaar voor m'n elektrische deken besteld, die direct maandag (!) al werd geleverd! Superblij met de snelle verhandeling en in het weekend notabene. Complime... Toon meer

3,1

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

3,1

Alle reviews

11 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Daar geen pakket afgeven

Pakket van 50€ op laten sturen , bewijs van afleveren heb ik ontvangen, betaald voor opsturen en dit alles deed de winkelbediende tijdens het bellen.
Alles zo onbeschoft mogelijk.
Gevolg pakket is NIET opgestuurd dus krijg ik mijn geld niet terug.
Parts nl Oosterhout is slechter dan slecht ook nog eens een onbeschofte arrogante verkoper .

22 mei 2023

Mag nieuwe ovenschakelaar niet retourneren.

Verkeerde ovenschakelaar besteld, ziek geworden en niet binnen 30 dagen geplaatst. Zag bij plaatsen dat het de verkeerde was en gelijk de goede besteld en deze geplaatst. Wil verkeerde schakelaar nog in de verpakking retourneren, maar nee hoor, kan niet. Zo super klantonvriendelijk.

31 januari 2023

Prima georganiseerd bedrijf!

De draaiende wieltjes onder de glasplaat van de LG magnetron waren stuk. Besteld bij PartsNL. Bij het bestellen maakte ik een fout en heb meteen de klantenservice gebeld. Daar werd direct en zonder gedoe met bandjes etc. opgenomen. Vriendelijke dame kon de foute bestelling meteen annuleren en het geld retourneren. Vervolgens heb ik het juiste onderdeel besteld en dat werd de volgende dag al bezorgd!
Goed gdaan, PartsNl!
Dik tevreden.

5 mei 2022

Tegen alle reacties hier in toch…

Tegen alle reacties hier in toch besteld, flessenrek was nergens anders te krijgen dus was radeloos en de gok gemaakt.
Rek was kapot bij aankomst, zat echt een mega barst in en dacht dat ook bij mij m'n geld kwijt was, maar direct een bericht gestuurd via chat en super netjes behandeld.
Foto erbij gedaan en kreeg binnen een uur een mail met verzendbewijs van een nieuwe!!!! Volgende dag in huis en die was wel goed
Ik zeg top service en ben er heeeel blij mee

14 januari 2022

Glas van lampje IKEA oven

Glas van lampje IKEA oven was gebroken, de klantenservice heeft het vervangende type gevonden. Deze besteld en de volgende dag geleverd - en de verkeerd bestelde kon zonder problemen retour. Heel tevreden over de service.

26 juli 2021

Teleurstelling

Niet goed. We bestelden universele draaiplateau voor magnetron voor 15 euro + we betaalden 5 euro voor bezorging. Het universele plateau paste niet bij onze magnetron. Om het te retourneren, moeten we het voor 5 euro per post opsturen. Er is geen andere mogelijkheid om het product te retourneren. Hierdoor betalen we 10 euro voor niets. We probeerden het terug te brengen naar de winkel in Amsterdam, maar ze accepteerden het niet.

5 december 2020

Prima

Groot aanbod, nette prijzen, snelle verzending, ook in het weekend.

10 juli 2020

Denken niet mee met de klant.

Proberen onderdeel te bestellen voor mijn draadloze steelstofzuiger van Bosch. Doorgegeven de naam en het type van de stofzuiger. Ook foto gestuurd van onderdeel wat ik nodig had. Helaas hadden ze een e nummer nodig wat nergens te vinden was op de stofzuiger. Geen goede service dus bij dit bedrijf.

2 oktober 2019

Snelle levering en klantvriendelijk

Ik ben zeer tevreden over Parts.nl. Nadat ik bij een ander bedrijf had besteld en die mij weken aan het lijntje hadden gehouden,was ik niet echt vol van vertrouwen,maar Parts.nl heeft zich aan zijn woord gehouden.Snelle levering en toen ik iets fouts bestelden hebben ze dit netjes opgelost en kreeg ik de goede onderdelen (strip van glasplaat)

17 november 2016
Reviews in alle talen tonen. (35 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken