2,0

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Bestel hier nooit wat

Bestel hier nooit wat. Belofte van vandaag besteld morgen in huis wordt niet waargemaakt. Duurt eerder 1 week en retourformulier werkt niet.
Reageren doen ze ook niet dus je kan fluiten naar je geld. Mij pakken ze niet want ik heb mijn creditcard gebruikt

28 april 2026

Wees gewaarschuwd, naar je geld kun je fluiten

Nooit meer!! 2 produceten besteld beide deden het niet en werd niet geleverd volgens de beschrijving op hun website.
Denk je dat je contact met hun kunt krijgen..... vergeet het maar! Qua mail hebben ze nooit terug gereageerd via Whatsapp een enkele keer met loze beloftes. Retour label kon niet aangevraagd worden. Gelukkig hebben wij een melding gemaakt bij paypal en die hebben ervoor gezorgd dat wij ons geld weer terug kregen want anders konden wij fluiten naar ons geld!!
Pas op en wees gewaarschuwd dit hebben wij nog nooit meegemaakt!!!

12 maart 2026

Koop niet bij deze winkel!

Koop niet bij deze winkel!

Ze zeggen dat als je voor 22:00 uur bestelt, je het de volgende dag ontvangt... Ik heb betaald voor versnelde verzending en het product is nooit aangekomen. Verschrikkelijk.

3 februari 2026

Ik heb een maand geleden iets gekocht…

Ik heb een maand geleden iets gekocht via Partypro.nl, maar de producten komen niet overeen met de afbeeldingen op de website. Ik heb contact met ze opgenomen via e-mail en WhatsApp met behulp van het retourlabel, maar ik krijg geen reactie! Het is geen betrouwbaar bedrijf! Hoe mogen ze überhaupt nog verkopen? Bestaat er geen consumentenbescherming?

15 november 2025

Let goed op voordat je hier besteld

Let goed op voordat je bij dit bedrijf besteld. Je wordt meegenomen in het plaatje, maar niet alles uit het plaatje zit bij je bestelling. Lees de omschrijving goed door. Zo betaal je dus een aardig bedrag voor items die je verwacht maar er niet bij horen.

16 juli 2025

Niet compleet ballonboog, slechte klantenservice

Heb een bestelling geplaats met een ballonboog, deze was helaas niet compleet. Ze zouden mij de stukken die miste opsturen niet gedaan. Als ik nu een appje stuur word wel gelezen maar niet gereageerd. Hier niet bestellen dus.

1 juli 2025

Niet nakomen beloftes

Belachelijk bedrijf; ze laten je veel extra geld betalen zodat je de volgende dag geleverd kan krijgen. Je raadt het al... niets ontvangen de volgende dag. Mijn klacht wordt vakkundig genegeerd; hier niet bestellen dus!

8 mei 2025

Onbeschoft.

producten waren matig en de klantenservice mocht wel wat aardiger. Misschien met het verkeerde been uit bed gestapt. We werden onbeleefd beantwoord. Ik vond het erg slechte service voor een bedrijf dat een Party moet zijn. al met al niet super dus.

19 februari 2025
Logo Partypro

Antwoord van Partypro

Beste Karin, helaas kunnen we geen bestelling en of communicatie vinden op uw naam. Kunt u mij de gegevens van uw bestelling mailen zodat we dit intern kunnen onderzoeken? Dat kan naar klacht@partypro.nl

Verschrikkelijke service

Terugbetaling / aanpassing bedrag na retour duurt eeuwig en reageren consistent NIET op e-mails. Het contactformulier op de website is naast e-mail de enige optie voor contact. Ook daar reageren ze niet op. Wat een nare ervaring. Ik koop hier nooit meer iets.

12 juli 2024

Versiering komt van alieexpress

Leuke feest versiering. Wel is het heel duidelijk dat alles van alieexpress oid komt. Je kan precies dezelfde versiering kopen op alieexpress voor 10% van de prijs wat je bij Partypro betaalt. Ik had ook een 1 en 9 besteld in rose goud en het waren verschillende tinten roze wat natuurlijk heel apart is. Ik zou de volgende x gewoon even op tijd op alieexpress kijken en dan kan je veel geld besparen. Vaak heb je het tegenwoordig daar ook je bestelling binnen 2 weken.

7 september 2023

Echt slecht opgelost dit,

Geen goed product
Geen goeie oplossing
Geen goed contact

Bijna 30 euro Verder
En krijg een zielige €7,50,- terug

Na een aantal mails en een terug betaling van €7,50,- op 22 juni

Terwijl ik direct gemaild had na 14 mei.

Bestel nooit weer iets bij jullie
Puur omdat jullie het echt slecht hebben opgelost.

Gewoon niet netjes, lekker geld vangen en Geen eens verontschuldiging.

Suzanne bedankt voor het slechte contact en je oplossing

14 mei 2023