2,4

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Ik ben heel tevreden over Partyreizen

Ik ben heel tevreden over Partyreizen, wij hadden per abuis 4 tickets gekocht voor een pendelbus voor een verkeerde datum! ik heb ze gebeld en ze hebben het meteen aangepast naar de juiste datum. ik had ook een erg vriendelijke vrouw van de klantenservice aan de telefoon die me echt goed te woord stond!
binnen een uur hadden we een bevestiging binnen.
Ben nog wel benieuwd hoe de pendelbus-rit gaat worden maar dat gaan we dan zien.

27 juni 2023

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf, hele slechte service. Van tevoren online drie pendelbustickets gekocht voor 12,50 euro p.s. voor vervoer naar Best Kept Secret. Toen we de bus in moesten kon ik de tickets niet vinden in m'n mailbox en moest - met twee anderen - noodgedwongen ter plaatse een nieuwe ticket kopen van 17,50 euro p.s.

Eenmaal in de bus zag ik dat de tickets in de spambox zaten. Later contact opgenomen met Party Reizen via de mail, geen reactie. Gebeld en een heel ongeinteresseerde medewerkster aan de lijn die zou gaan overleggen. Dag erna een mail dat ze niks kunnen betekenen 'omdat wij niet kunnen controleren of je de overige tickets hebt doorverkocht'.

Ongelofelijk, want ze kunnen gewoon zien of de tickets gescand zijn en niet doorverkocht zijn. Kortom, drie tickets te veel betaald voor een rit van amper 10 minuten en Party Reizen denkt lekker verdiend en betaalt niks terug.

Kortom, waardeloos bedrijf, waardeloze service!

11 juni 2023

Nog nooit zulke slechte pendelservice meegemaakt

Ik ga al enige jaren naar festivals, daar zijn de middelen van vervoer wisselvallig in kwaliteit. En soms duurt de reis wat langer, maar wat ik heb ervaren tijdens jullie pendelbussen reis (een dienst wat snel mensen van festival naar station etc. Dient te brengen) heb ik nog nooit meegemaakt.

Laten we beginnen met de manier waarop mensen die via jullie dienst, als beesten in een omheining werden gedrukt. En vervolgens daar minimaal een uur tot anderhalf uur laten wachten. Om mij heen zijn meerdere mensen in verschillende staten van onwel geworden. Er was nul informatie over waarom wij daar vaststonden, mensen werden onrustig tot gewelddadig.

Na de verdrukking te hebben overleefd worden wij vrijgelaten in een soort carrousel van bussen waar geen een voor de pendelbuspassiers was. En met veel verwarring en teleurstelling komt er dan eindelijk iemand van de organisatie een klein stukje informatie geven. Wat was deze informatie? Dat de bussen die er momenteel stonden geen pendelbussen waren. Ik heb op dat moment al mensen met hun ziel onder hun arm zien proberen om bij particulieren mee te reizen.

Uiteindelijk, na nogmaals een uur tot anderhalf uur te hebben gewacht. En van de ene plek naar de te zijn gewezen. Kwamen daar eindelijk pendelbussen, alleen de pendelbussen die aankwamen waren allemaal voor opstapplaats Roosendaal.

Geen enkele bus voor opstapplaats Breda. Op dit moment kan ik zeggen dat mijn tijdsbesef niet meer helder van geest was. Toen er eindelijk pendelbussen voor Breda aankwamen, heb ik moeten strijden voor een plekje. Een plekje wat niet veel ruimer was dan waar ik de eerste anderhalf uur in verdrukt werd. Dit natuurlijk omdat mensen heel erg graag weg wilde gaan van die plek.

Na een klachtenbrief te hebben gemaild naar Partyreizen enkel de helft van het kaartje gerestitueerd gekregen. Geen echte excuses gekregen via de mail.

27 april 2023

HELE slechte ervaring

HELE slechte ervaring, dit bedrijf zou het vervoer geregeld hebben voor Free Your Mind Breda Koningsdag. Eerst kregen we tickets verkocht voor vanuit Breda Centraal, konden ze geen vergunning krijgen en mochten we weer zelf opnieuw andere tickets kopen. Wie verkoopt er dan ook tickets zonder vergunninf?

Dit grapje kostte €17,50 per persoon en we moesten heen al 20 minuten wachten en op de terug weg 1 uur. We waren 10 minuten eerder weggegaan on de drukte te voorkomen. We hebben in de regen moeten staan wachten terwijl er NIKS over vertrek tijden of aantal bussen stond.

Uiteindelijk al het openbaar vervoer niet meer kunnen redden om thuis te komen. Gelukkig hebben we kunnen regelen dat we op werden gehaald, lukte dat niet, stonden we daar tot de eerste treinen weer reden door JULLIE.

27 april 2023

Partyreizen oplichters

Overvolle bus op de heenweg naar 7th sunday, op de terugweg zijn ze geeneens komen opdagen. In de mail komen ze met smoesjes waarom ze geen geld terug kunnen geven. Boek nooit bij partyreizen.nl !!

7 juni 2022

Super slecht en geen hulp

De buschauffeur was de weg kwijt. Had ons super ver weg afgezet en terug stond ie 40 min lopen verder.

Met de taxi naar waar hij dan wel zou staan... kon de taxi er niet komen omdat ze voor Harmony straten hadden afgesloten.

Bel je naar het noodnummer zeggen ze dat ze je niet verder kunnen helpen. En ook vertellen ze niet waar de bus wel staat. Dat hebben we te horen gekregen van de verkeersregelaars! Ze waren nog te beroerd om je te helpen.

5 juni 2022

Boek hier nooit een busreis!

Boek nooit een busreis naar een festival bij Partyreizen -- deze eikels laten je op de terugweg letterlijk en figuurlijk in de kou staan! Vier uur lang buiten bij Q-Base in de stortregen gestaan omdat deze lamzakken te lui waren om te komen opdagen!

9 september 2013
Reviews in alle talen tonen. (8 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken