Waardeloos bedrijf! Volgens de site was de pasfoto geschikt voor het vernieuwen van je rijbewijs. Wat ze er dan niet bij zetten is dat die foto niet gebruikt kan worden voor een online aanvraag. He... Toon meer
Foto maken ging heel makkelijk, 1 of 2 pogingen werden afgekeurd door het systeem, waarna je een nieuwe kon maken. Bestelt, 2 dagen later ontvangen. Daarna pas reviews gaan lezen. Ik kneep hem vand... Toon meer
Geweldige service, ik had samen met mijn dochter pasfoto’s nodig voor onze visas. Online op zoek geweest naar waar er nu nog pasfoto hokjes zijn maar dit is echt minimaal geworden. Nu hebben we ze gew... Toon meer
Document: Paspoort, Identiteitskaart Goede en snelle service! Zo goed zelfs dat ik de gemeente Dordrecht geadviseerd hebt om pasfoto.nu te vermelden bij online aanvragen! Ze waren verbaasd ove... Toon meer
Online pasfoto maken? Op onze website maak je zelf online je officiële pasfoto met je smartphone, tablet of digitale camera. De foto’s zijn geschikt voor officiële documenten, zoals paspoort, rijbewijs en ID-kaart.
Nederland
- pasfoto.nu
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Al 5 goede ervaringen!
We hebben in ons gezin al vaker de foto’s via pasfoto.nu gemaakt voor officiële documenten. Nog nooit problemen gehad bij de gemeente, erg makkelijk om te doen, het scheelt weer een rit naar de drogist in het dorp en is ook nog voordeliger!
Makkelijk snel en goed
Makkelijk, snel en goed. Eindelijk geen gezeur meer en nog goedkoper ook. Voortaan altijd via deze website!
Toppers!!
Document: Paspoort, Identiteitskaart
Ze waren verbaasd over de kwaliteit en snelheid dsy de pasfoto's geleverd werden maar ook de kosten. Ik kan alleen maar adviseren om via pasfoto.nu je pasfoto's te laten maken.
Eenvoudig pasfoto's voor niet mobiele personen
Je kunt heel eenvoudig pasfoto's krijgen voor een ID e.d. als bv. een familielid niet in staat is om naar een fotograaf te gaan. Je moet zelf wel een foto hebben/maken die aan de voorwaarden voldoet.
Mijn foto's werden op het gemeentehuis…
Mijn foto's werden op het gemeentehuis afgekeurd,
dus moest ik nieuwe laten maken voor 12,50.
Had 13,85 betaald, hier.
DOE HET NIET. Ga gewoon naar een échte fotograaf.
Prima service
Snelle service
Snelle service, echter werden de foto's niet goedgekeurd voor de aanvraag van een nieuw paspoort. Garantieaanvraag ingediend, bedrag super snel terug gekregen. Voor officiele documenten zou ik gewoon in een fysieke winkel foto's laten nemen.
Bedrijf dat doet wat het belooft
Prima bedrijf, pasfoto’s voor mijn paspoort de volgende dag in huis en ze zijn goedgekeurd door de gemeente.
Van harte aanbevolen dus!
Aanbevolen
Zeer tevreden over snelheid en kwaliteit! We hebben hier al meerdere keren gebruik van gemaakt en altijd goedgekeurde foto's, rijbewijs van zoon verlengen, paspoort voor een ander familielid en zelfs voor een Duits paspoort (vereiste afmetingen afwijkend van NL waren correct toegepast)
De foto's zijn van goede kwaliteit om…
De foto's zijn van goede kwaliteit om te gebruiken voor de identiteitskaart,...
Via een vlotte uitleg op de website kan je makkelijk stap voor stap zelf je foto's maken en opsturen, hierdoor is een bezoek aan de plaatselijke fotostudio niet meer nodig. En het is goedkoper ook.
Goede service…
De pasfoto's maken ging super gemakkelijk, waren alleen overbelicht, komt vast door mijn uitstraling🙄🙄. Erg jammer, vindt een 2e keer dus riscant en wilde ook niet weer geld terug vragen
Wilde dus mijn nu geld retour, binnen een dag op mijn rekening gestort alle lof.super klantvriendelijk.
Voor herhaling vatbaar
Voor herhaling vatbaar. Foto's thuis maken is erg prettig. De pasfoto's werden de volgende dag geleverd. Bij het stadhuis waren ze sceptisch en werd gevraagd waar we de foto's hadden laten maken. Maar omdat de foto's voldeden aan alle eisen werden ze gewoon geaccepteerd.
Nisrin was de allerliefste en beste…
Nisrin was de allerliefste en beste fotografe ooit: engelengeduld voor mijn zoontje die niet stil wilde zitten en meteen zelf ook dag erna terug voor fotos omdat ze zo goed was
Goede kwaliteit en goede service !
Goede kwaliteit en goede service !
Gemakkelijke procedure om correcte foto's te uploaden.
Heel makkelijk en praktisch
Heel makkelijk en praktisch. En voor een goede prijs.
Te doen.
Document: Paspoort
Klantreactie: Handig en snel.
Maar ondanks dat ik eigenhandig een foto had weten te maken met mijn (wijde) haren overal binnen het kader werd hij de eerste keer toch afgekeurd vanwege te dichtbij. En ik heb lange armen.... Dus handiger is het een ander te laten doen.
De man op het stadhuis die mijn paspoort behandelde twijfelde even, en zei dat het leek alsof ik de foto zelf had gemaakt. Hij was niet op de hoogte dat dit ook inderdaad kan.
Een punt van opletten: kijk in de LENS, niet op je scherm wanneer je zelf een foto maakt met een smartphone, dat is een voorwaarde voor goedkeuring, en ik weet niet of de software van de site dat goed opmerkt.
Let ook op, een pasfoto voor een rijbewijs VERLENGEN kan niet via deze site, daarvoor moet je een pasfoto van een door de RDW erkende fotograaf hebben. Informeer !
Pasfoto afgekeurd
Pasfoto afgekeurd! Hoop gedoe, nog geen geld terug, waardeloos!
Ik zou hier geen pasfoto’s meer maken.
Ik zou hier geen pasfoto’s meer maken.
Deze foto’s zijn dus NIET geschikt voor officiële documenten. Wij hadden ze gemaakt voor een nieuwe ID kaart maar werden afgekeurd dus moesten wij alsnog nieuwe laten maken. Dus hoe mooi en snel het ook lijkt ,niet doen. Is zonde van het geld.