4,6

Uitstekend

Gewoonweg uitstekend

Gewoonweg uitstekend. Geen massa winkel echt authentiek, had in m’n eerste bestelling potje kruiden als cadeautje getroffen, stond op de pakbon ook met de hand geschreven. Het is allemaal extra moeite dat velen niet meer willen. Dit is m’n adresje voor heerlijk authentieke producten! Bestelling ging vlot, keurig ingepakt en geleverd. Dank jullie wel bij Pastavoordeel!

17 april 2026

Snelle levering en extra goede service

Snelle levering en extra goede service: twee pakken pasta waren beschadigd en meer was niet op voorraad, hiervoor kreeg ik zonder navragen de prijs teruggestort en de pakken pasta alsnog geleverd.

30 december 2025

Vriendelijke en snelle klantenservice per mail

Pasta besteld, werd tijdig verzonden. Helaas werd de levering door PostNL meerdere dagen achter elkaar uitgesteld. Hierover gemaild en ik kreeg snel (re)actie. De pasta alsnog ontvangen, 1 doos was open waardoor de pasta los in de omdoos lag. Zonder te vragen om compensatie krijg ik het aankoopbedrag van dat pak pasta retour, super netjes!

2 juli 2025

Snelle hulp, goede prijzen

Ik heb hier pasta besteld en er was een probleem mee. De klantenservice reageerde snel en stuurde een vervangend product nog voordat ik terug kon reageren. Ik kan hier specifieke pasta krijgen die nergens anders wordt verkocht en de prijzen zijn ook erg goed.

6 februari 2025

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf. Heel blij met mijn Italiaanse bouillonblokjes zonder lactose!!

4 februari 2025

Pastavoordeel

Pastavoordeel, wat een geweldig bedrijf!
En echte superservice!
Snelle levering, klein foutje. Werd direct recht gezet en snel en super opgelost! Service dat is wat tegenwoordig telt en dat is geboden!! Dikke 10
Goede, snelle en leuke reactie op mijn email. Binnen een paar dagen heb ik de juiste bestelling weer in huis.
Super! Dankjewel team Pastavoordeel !!

26 oktober 2024

Snelle levering. Betaalbare hoge kwaliteit olijfolie en nog meer goeie producten

9 augustus 2024

Bedankt

Wat een goeie winkel.Normale prijzen.Minder dan in de gewone winkels.Ik heb besteld en wat was verassing?! Ik heb producten gekregen om te proberen extra.Super bedankt ! Jullie blijven mijn favoriet winkel voor pasta.❤️❤️❤️

25 april 2024

Helemaal prima

Eerste bestelling, is prima verlopen.
Goede communicatie, snelle levering, met een klein extraatje er gratis bij

22 februari 2024

Bestel al langere tijd mijn pasta's bij…

Bestel al langere tijd mijn pasta's bij dit bedrijf. Nooit een probleem gehad met de levering. Helaas geen track en trace zodat het een verrassing is wanneer het arriveert.
Ruim assortiment tegen acceptabele prijzen

24 september 2021

Ga niet van de website uit. 't is echt wel prima

Ik was erg terughoudend vanwege de website, die er uit ziet alsof hij in 1993 door een student in zijn vrije tijd gemaakt is. Echt absoluut niet van deze tijd.
Uiteindelijk heb ik het toch maar geprobeerd want zo'n enorm bedrag was het niet en die Barilla Capellini nr. 1 is gewoon erg lastig te vinden en zij hebben hem wel!!

De bestelprocedure ging eigenlijk verder prima. Het oogt wat spartaans maar het werkt en de spullen kwamen niet veel later netjes verpakt binnen.
Ik ga hier zeker de volgende keer weer bestellen.
De bezorgkosten zijn wel wat aan de hoge kant maar als je het verrekent met de lagere prijs op de producten zelf dan trekt dat het wel weer recht, zeker bij een wat grotere bestelling.

UPDATE: De website is inmiddels volledig vernieuwd. Bovenstaande opmerkingen over de site zijn dus niet meer van toepassing. De nieuwe site is echt een enorme verbetering. Ik heb het aantal sterren dan ook verhoogd van 4 naar 5.

29 januari 2021
Reviews in alle talen tonen. (18 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken