Uitstekende no-nonsense firma
Uitstekende no-nonsense firma. Duidelijk contract, propere en professionele plaatsing van de airco. Goede en duidelijke uitleg. Initieel was er een foutje, maar dit werd snel verholpen zonder blabla. Aanrader.
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Toppers! Goeie firma stipt, werkt proper, goeie communicati
“Zeer betrouwbare en professionele firma – van het eerste advies tot de uiteindelijke installatie verliep alles vlot. Het team is vriendelijk, nauwkeurig en kent zijn vak door en door. We kregen niet alleen kwalitatieve apparatuur, maar ook duidelijke tips om in de toekomst energie te besparen. Een absolute aanrader!”
Duidelijke en eerlijke prijsofferte gekregen. Alles zeer vlug en vlot verlopen. Goede en duidelijke communicatie en alle afspraken werden perfect nageleefd. Dikke pluim voor de 2 installateurs die het werk bij ons hebben uitgevoerd. Zeer vriendelijk, professioneel, goede uitleg en de plaatsing en afwerking was uitmuntend. Mijn ervaring is zeer positief en zeker een aanrader. Dank u wel.
We hebben opnieuw een fantastische ervaring gehad met Pattyn Energietechnieken. Zowel de installatie van onze zonnepanelen in 2023 als de recente plaatsing van airco's in alle kamers verliep vlekkeloos. Het team was professioneel, vriendelijk en stond altijd klaar om onze vragen te beantwoorden. De communicatie was duidelijk en de installaties werden binnen de afgesproken termijn uitgevoerd. Dankzij Pattyn genieten we nu van duurzame energie en een aangenaam binnenklimaat. Wij bevelen dit bedrijf van harte aan!
Na een plaatsbezoek is voor ons een offerte opgemaakt, rekening houdend met de noden van onze woning maar ook met ons budget. We kunnen nu profiteren van een optimaal rendabele, energie efficiënte installatie om onze woning te verwarmen, alsook sanitair warm water. Aan te raden firma!
Firma Pattyn was een goede keuze! Ze hebben een goede kennis van zaken en een uitstekende service.
Alles tot in de detail uitgevoerd. Zeker goede prijs/kwaliteit.
Wij hebben net een nieuw huis gekocht. Het eerste dat we wouden doen is zonnepanelen leggen en in alle kamers airco plaatsen.
In ons vorig huis hadden wij dit laten doen door ‘Pattyn’ en wij waren uiterst tevreden.
Nu is het dus de tweede maal dat we samen werkten met hen en terug een fantastische service voor een zeer correcte prijs!
Ze regelden snel een datum om dit werk bij ons uit te voeren en kwamen hun afspraken perfect na.
Er was een hoop werk te doen maar alles ging vlotjes en net! Wat was ik blij dat er zelf geen opkuis meer was 😊
Kortom ik zou niet twijfelen om nog eens met hen samen te werken!
Pattyn heeft bij ons na een grondige renovatie, 2 lucht-lucht warmtepompen (airco's) komen installeren. Doordat de oude accumulatoren reeds verwijderd waren was het zeer dringend aangezien de eerste "koude" van het jaar weer om de hoek stond. Binnen de 10 dagen na goedkeuring volledig geplaatst en aangesloten. We kunnen nu zowel in de zomer, koelen als in de winter verwarmen. Enorm bedankt!
Professionals met kennis van zaken. Intussen zowel condensatieketel, zonnepanelen, zonneboiler en lucht-lucht warmtepomp laten installeren en het resultaat is steeds perfect. Absoluut een aanrader!