Super flot coating, virkeligt flot slutresultat. 5 fine stjerner herfra.Philip og hans team yder en rigtig god service og slutresultatet er helt i top. Mine bedste anbefalinger til pdbilpleje.dk jeg k... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Super flot arbejde hos Philip, PD Bilpleje! Bilen fik en "Total Klargøring" og resultatet overgik mine forventninger. Den står knivskarp både udvendig og indvendig. Jeg er meget tilfreds !
10/10! Virkelig anbefalesværdigt! Har fået keramisk coatet min bil og jøsses et resultat, den står sindssygt flot. Og med en let klargøring indvendig på huset’s regning, så kunne de vidst heller ikke... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Helt igennem god oplevelse. Bestilte en 3 lags Nano-coating med 9 års holdbarhed. Fik en super god kundeservice. Troværdigt firma og gode priser. Vejledning i vask og svar på alle mine s... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
Sankt Annæ Plads 32, -3, 1250, Kbh. K, Denemarken
- 50207777
- kontakt@pdbilpleje.dk
- pdbilpleje.dk
Pdbilpleje ROCKS!
Sød og venlig; fantastisk arbejde; hjalp med en låner bil; høj anbefaling!
Super god service
Super god service, venlig og professionel.
Bilen så helt ny ud både udvendig og indvendig.
Kan klart anbefales.
Og nemt at det klares mens man er på job.
Top proffesional og super god service
Top proffesional og super god service.
Vil helt sikkert anbefale firmaet.
Mvh
Sussn
Rigtig god service!
Fantastic car wash and service
Fantastic car wash and service, convenient location and good value for the standard of service performed. I would highly recommend.
Kan på det varmeste anbefale…
Kan på det varmeste anbefale pdbilpleje, alting var udført med perfektion. Aldrig har vi fået så gennemført en bilvask og pleje. Vi bestilte en eksklusiv vask, og den var alle pengene værd.
Professionel modtagelse og perfekt…
Professionel modtagelse og perfekt arbejde til aftalt tid.
Fik udvendig luksusvask.
Kan klart anbefales.
Super imødekommende, god service og rådgivning og virkelig et flot resultat!
Meget flot arbejde og meget…
Meget flot arbejde og meget serviceminded personale.
Bilen stod næsten flottere end som ny…
Bilen stod næsten flottere end som ny efter nanobehandling. Super flinke folk og god service.
Reneste bil siden den var ny!
Min bil har ikke været så ren siden jeg købte den i for 4 år siden.
Rengøringscrewet var venlige og imødekommende og det leverede passe til punkt og prikke, med hvad der stod på hjemmesiden.
Super godt
God service, flinke, og din bli bliver som ny. Kan stærkt anbefales!
Utrolig god service med en enestående…
Utrolig god service med en enestående forståelse indenfor bilpleje 5 ***** herfra
Imødekommende og rigtig fint resultat.
Imødekommende og serviceminded personale, der også lige gør lidt ekstra.
Fint koncept som jeg vil anvende igen.
Flot arbejde og god service👍🏻
Super god oplevelse
Super god oplevelse - og super flot bil at få tilbage :-)
De professionelle
Philip og hans Team udfører et super professionelt arbejde - til tiden - til prisen og altid med et super resultat
Altid en fornøjelse at få ordnet bilen…
Altid en fornøjelse at få ordnet bilen hos Phillip og hans team. Det fungerer bare godt.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.