Ik heb éénmalig online een document omgezet naar een pdf-bestand en hiervoor €1.45 betaald. Zonder er om gevraagd te hebben, wordt mij een abonnement aangesmeerd á €49.95 per maand. Ik vond hierov... Toon meer
ik moest eenmalig een kleine tekst vertalen van NL naar Duits, zo kwam ik bij pfdsympli terecht. Dat ik daar iets voor moet betalen vond ik niet meer dan logisch. er werd een keer 0,95 euro en... Toon meer
Ik had een verzoek voor een krediet ingediend voor de laatst betaalde service en kreeg binnen 24 uur antwoord en mijn krediet terug gestort. Super platform en super service.
Ik was de originele docx-versie kwijt van mijn boek De Duikelaar, alleen de PDF-versie was er nog. Dankzij dit programma had ik voor nog geen twee euro mijn werk terug en kan ik het boek gaan hersch... Toon meer
PDFSimpli is one of WorkSimpli's web-based tools to help you work better. Our solutions simplify your workload and help you reach your full potential. We believe you can thrive in today's work environment with the right tools and support. From editing with PDFSimpli to Signing with SignSimpli and making resumes and cover letters with Resumebuild, we believe in making work, simple
1225 Ponce de Leon Ave., 00907, San Juan, Verenigde Staten
Vraagt klanten om een review
Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord
Niet transparant over het gegeven dat het niet gratis is. na het bewerken van een document wordt je gevraagd om een abonnement af te sluiten, was natuurlijk fijn als dit voordat er bewerkt kan worden wordt aangegeven, dat zou verspilde moeite besparen.

Antwoord van PDFSimpli
Hier net geprobeerd om een pdf document te converteren maar helaas moet je hiervoor een abonnement nemen en dat wil ik niet. Ook heb ik geprobeerd om mijn account te annuleren en dat gaat ook niet. Live chat werkt ook niet alhoewel erbij staat vermeld dat ze 24/7 beschikbaar zijn.

Antwoord van PDFSimpli
In tegenstelling tot wat het lijkt is het niet gratis! Je moet een abonnement nemen om je gemaakte PDF te downloaden

Antwoord van PDFSimpli
Great application. Works like a charm. Met het reviewsysteem Zomaar morgen ben jij voorbereid op de nieuwe wetgeving die reviews tegengaat. Lees hierover meer in ons blog

Antwoord van PDFSimpli
Deze morgen kwam ik erachter dat pdfsimpli maar gewoon zonder toestemming langs een smerige manier al 4 x € 29,95 heeft afgeschreven van mijn creditcard. Als je hierover wil bellen of chatten lukt dit niet, echt smerige praktijken, kan er niet anders van maken.
Een dag later, vandaag dus hebben ze nog snel geprobeerd om een extra bedrag af te schrijven, wat eem zootje, nooit mee in zee gaan voor een zogenaamd proefabonnement van 1,95 voor 14 dagen.