Kunnen berijders van Peak-it normaal…
Kunnen berijders van Peak-it normaal rijden? Peugeot 208 dinsdag morgen 07.30 uur op de Outputweg over dubbel getrokken streep rijden. Niet echt reclame zo!
PEAK-IT is ICT business partner op het gebied van support en beheer, waarbij de focus ligt op meer dan het oplossen van uw vraagstukken alleen.
Gooimeer 619, 1411 DD, Naarden, Nederland
Slechte bedrijf willen altijd horen dat ze gelijk hebben. Betalen niet juiste salaris voor de functie waarvoor je werkt. Wordt ook nog eens lastiggevallen door tientallen recruiters of ik geïnteresseerd bent in een bedrijf. De goede kom je nooit voor in aanmerking maar sturen je wel naar een organisatie waarvan jij al de 5e bent die weg vandaar is gegaan omdat het bedrijf zelf slecht is met stelletje gestoorde autisten. Snap dan niet waarom ze dan nog eens iemand sturen behalve het geld. Een verhaal heeft altijd twee kanten van wat er gebeurd is. Maar in die van jou zijn ze niet eens geïnteresseerd aangezien je toch maar een lopende geldzak bent en liever van je af zijn dan de klant. Als je een organisatie zelf weigert dan doen ze ook nog eens lelijk tegen je. Ze weten je alleen maar wijs te maken dat er ergens groei is. Maar naar wat je verdient nee hoor geen spraak daarover.
Het slechtste detacheerder die je voor kan werken. Je solliciteert op een functie Systeembeheer en wordt dan neergezet als servicedesk medewerker 1e lijn en ook nog zal je die moeten accepteren anders is het werkweigering. Wat zij vragen heb je al, wordt je nog eens gevraagd om een test te maken om te bepalen of jij de functie krijgt dat je de helft van de 15 vragen goed hebben en die nog eens door een interne daar bedacht zijn. Raar.. Maar weggegaan beter niet in zee gaan met de stel oplichters en zielige field managers en sales medewerkers.
Je solliciteert voor de functie van accountmanager door middel van mijn CV en motivatiebrief en dan krijg je te horen van Regina ja deze functie is niet voor je bestemd ik heb een ander functie voor je waar je over gebeld zult worden. Eindstand nooit meer iets over gehoord.
Ik heb een paar dagen geleden een sollicitatiegesprek gehad bij PeakIT en tot mijn verbazing was ik zwaar verrast door een van de recruiters. Zij was zo gedreven en wist echt de motivatie in me op te wekken om bij Peak It te tekenen.
Voor de rest een waanzinnig gesprek met een begripvolle Marrokaanse dame die in een korte tijd binnen peak IT is doorgestroomd en certificaten heeft behaald.
Kortom, zij heeft laten zien dat het mogelijk is.
Enige reden waarom ik het niet heb gedaan is omdat ik al een bedrijf heb gevonden die dichterbij is, met de zelfde mogelijkheden.
Peak IT,
zeer slechte ervaringen gehad
Je wordt lekker gemaakt met een jaar contract, opleidingen en lease auto en zogenaamde leuke projecten.
Maar achteraf ben je gewoon een nummertje daar. Ze hebben zogenaamd het beste voor je. Slechte fieldmanagers.
Als je te lang op de bank zit, dan gaan ze het jouw moeilijk maken. Met kinderachtertige regels. Je wordt ook heel slecht betaalt.
Als je voor Peak IT gaat werken, dan ga je spijt krijgen. Ik ben blij dat ik daar weg ben gegaan.
peak IT zijn grote oplichters. Hoop beloftes weinig daden. Voor mensen die willen werken is er geen plaats. Mensen ga daar niet solliciteren ze houden je aan het lijntje. Je bent van je toekomst niet zeker.
ik ben wel gebeld door tientallen detacheerders.
Peak-IT wilde de zelfde dag al dat ik op gesprek kwam ( verdacht)
Ook of ik direct de volgende dag 0830 al wilde tekenen.
Had geld nodig. Had niks. Toen wel. Dus gedaan. ( dom)
zou beginnen in de "Academie" ( mooi woord voor een crappy hokje waar je zonder je eigen laptop niks kan, omdat je alles zelf maar moet leren van het internet of boeken uit het jaar 1800).
1 week voor me startdatum werd ik gebeld dat ik een week eerder moest (ja, moest) starten.
dit op goede vrijdag. ze hadden een klus voor me als JR. systeem beheerder. erg hoog gegrepen voor iemand die geen MSCA noch ITIL hebt. maar wat verwacht je voor 1580 euro bruto in de maand.
hier gingen ze dan wel wat aan doen. eerst kreeg ik een rare "hoe word ik een betere helpdesk agent" cursus terwijl ik hoger instapte. lekker nuttig besteed die tijd en moeite. voor het maken van het examen kreeg in de awnser key, maar mocht geen 100% scoren. dat zou raar zijn, melde ze mij.
Hierna kreeg ik de ITIL cursus, maar dan niet de echte.
Want die was te moeilijk voor normale mensen.
Dit was een speciale Peak ITil. Alweer een hoop tijds verdrijf. we waren dus nu 6 maanden verder.
NIKS BEREIKT!
Toen ik begon over het meer betaald krijgen, Omdat ik netjes door hun hoepeltjes heen sprong.
Bleek hier niks van waar te zijn, het zou ineens in een cluster cursussen vallen.
ik moest nog een behalen maar dan een echte Microsoft cert voordat ik meer betaald kreeg.
Namelijk MSCA.
Ik melde ze: Schrijf mij maar in ik wil graag de 2012 R2, die omdat veel bedrijven daar nog mee werken.
Dus ik kreeg het boek van 2003 R2 mee, en werd ingeschreven voor de cursus 2008.
Super, echt super.
Ik hier over klagen bij de field manager.
Deze melde mij dat ik te dom was voor 2012. Dat was namelijk voor echte itérs. :F
In het sollicitatie gesprek werd mij verteld dat er 100% reiskosten werd betaald maar liever dat ik een auto neem.
Nou ben ik niet van autorijden als motor liefhebber.
Dus vertelde ze vriendelijk & netjes waar ze de auto konden steken, en dat ik een trein abonnement nam. Dit was immers sneller.
Hier bleek ook al niks van waar.
Ik kreeg namelijk gewoon KM vergoeding van 19 cent de KM en dat was dus minder dan een derde van mijn reiskosten.
hierdoor was mijn eigen inleg zo hoog dat ik na deze kosten post minder dan 1100 euro per maandoverhield voor vaste lasten.
Ik vermelde ze dat dit beneden het bijstands-niveau was en ik geen rendement meer zag ik het voor hun werken.
Hier gingen ze wel wat aan doen!!
Weer een maand later besluit ik toch maar even langs te gaan op kantoor: Gooimeer-Noord.
Na het probleem voor de zoveelste keer te hebben uitgelegd, kreeg ik weer de zelfde praatjes.
Geen daden maar beloftes
Ik zei dat ik het zat was,
en heb ze gezegd dat ik opstap als ze niet per direct met het beloofde geld komen.
Hierop kreeg ik het volgende antwoord: "Als jij je klus niet afmaakt krijg je een boete van 10 duizenden euro's
We jagen je de grond in!!!"
Ik heb hier een advocaat ingeschakeld, deze heeft mij echt goed kunnen helpen te vertrekken uit deze krabben ton.
Gelukkig heb ik niks hoeven te betalen.
Ik heb mijn ontslag ook op staande voet kunnen indienen.
Ben een week later begonnen als systeem beheerder bij een logistiek bedrijf voor 3800 bruto. ( meer dan het dubbelen!!) en half de werkdruk.
Laat iedereen gewaarschuwd zijn voor deze leugenaars!
Ze buiten je uit voor alles wat je hebt. Zelfs het geld wat ze je betalen,
willen ze terug hebben aan het einde van de rit. als je niet pressies doet wat ze zeggen.

Antwoord van PEAK-IT