Eind afgelopen jaar een pen.mat, pen.pad en pen tip ink besteld. pen.mat tevreden, pen.pad idem. De pen.tip ink vielen tegen. Ze waren fantastisch in gebruik, maar met ongeveer 2 weken viel het... Toon meer

Ik heb meerdere producten van hun en ben erg tevreden, heel fijn om mee te werken echt een aanvulling op mijn digitale teken plezier! Snelle bezorging en ook de service als er iets is is goed en pret... Toon meer

Precies twee weken geleden een bestell.. -- Mijn bestelling die lang op zich liet wachten is inmiddels aangekomen. Het duurde even maar uiteindelijk goed opgelost door de service desk.

1. Elektronicawinkel

Info over PenTips

At PenTips, we are committed to creating innovative tools that enable artists, designers, and creators to bring their ideas to life on the digital canvas.

Our mission is to provide high-quality, intuitive, and versatile tools that empower users to express their creativity in new and exciting ways.

Visit PenTips
Visit PenTips

4,6

Uitstekend

3K reviews

Heeft 92% van zijn negatieve reviews beantwoord

Uiteindelijk is het geduld beloond

14 mei besteld en.....uiteindelijk de artikelen ontvangen inclusief een niet gevraagde maar wel zeer gewaardeerde restitutie (deel). Marc zijn tussenkomst heeft zeker geholpen en ik denk dat het allemaal tegenzat met de logistiek. Zij het niet dat de communicatie pas op het laatst goed ging verlopen en toen pas echt duidelijk was dat ze hun best deden.

De Pen tips zijn geweldig! Dus ik ga hier zeker weer bestellen.

UPDATE 26 juni:
Mail verzonden zoals gevraagd door Pen.tips

In de door mij opgestarte chat geven ze ook nog steeds geen gegarandeerde verzenddatum en spreken ze over maximaal 3 weken.... en dat ze mij altijd zullen informeren (dat hebben ze tot nu toe nog nooit gedaan) als er nieuwe vertragingen zijn? Oftewel verwacht niet te veel van ons.

Enige geste die ze doen is gratis verzendkosten voor een ander product. Ik verwacht echter tenminste een restitutie op de door mij al gemaakte verzendkosten.
Jammer van deze hele slechte ervaring bij dit bedrijf. Ik hoop dat het product dat ze ooit gaan leveren het waard was, we zullen zien....

UPDATE 27 juni:
Uiteindelijk hebben ze de verzendkosten kwijtgescholden en ontving ik een kortingsvoucher van 10% op een volgende bestelling. Ook hebben ze excuses aangeboden voor de slechte en onjuiste communicatie en gang van zaken. Nu nog wachten op het product. Maar we zijn weer wat positiever over pentips.

UPDATE 22 augustus
Zoveelste nieuwsbrief met mooie verhalen maar nog steeds is mijn bestelling niet verzonden. Vooralsnog 1 -ster. Ik pas dat aan als het product mij bevalt en ze met een reële tegemoetkoming komen.

UPDATE 5 september
Ondanks de belofte van niemand minder dan de eigenaar Marc nog steeds niets ontvangen.
Ik heb nog hoop en sta nu officieel te boek als een van de geduldigste klanten ooit bij PenTips.

UPDATE 15 september
Yes de PenTips zijn binnen en ik kreeg zelfs een ongevraagde restitutie (deels). Heel netjes en dankbaar voor de uiteindelijk persoonlijke hulp!

19 juni 2025

Hey hoi!

Bedankt voor je bericht. Ik begrijp je zorgen volledig.

We hechten veel waarde aan transparantie, en het spijt ons dan ook dat de details rondom de verzendvertraging nog niet duidelijk met je zijn gecommuniceerd. De vertraging is het gevolg van een eenmalige verhuizing van ons distributiecentrum, waarmee we de verzendsnelheid en betrouwbaarheid op de lange termijn willen verbeteren voor al onze klanten. Hoewel dit op termijn een positieve verandering is, duurde het registreren van alle producten op de nieuwe locatie helaas iets langer dan we hadden verwacht. Dit stond ook op onze website vermeld, maar is met ingang van vandaag weggehaald, omdat wij vanaf vandaag weer pakketjes kunnen verzenden!

Op dit moment verwachten we alle openstaande bestellingen die geen pre-order betreffen binnen de komende 2-14 dagen te kunnen verzenden, dus grote kans dat dat ook voor uw bestelling geldt. Om dit te dubbel-checken, ontvang ik graag de verdere informatie van u over uw bestelling, zodat ik u een persoonlijke update kan geven hierover.

Ik hoop dat dit heeft geholpen, en laat het ons graag weten (hier of in een email naar write@pen.tips) als we u verder kunnen helpen!

Met hartelijke groet,

Goede klantenservice

Eind afgelopen jaar een pen.mat, pen.pad en pen tip ink besteld.
pen.mat tevreden, pen.pad idem.
De pen.tip ink vielen tegen. Ze waren fantastisch in gebruik, maar met ongeveer 2 weken viel het metalen puntje eruit, bij beide tips (set van 2).
Uiteindelijk na een goedkoop alternatief geprobeerd te hebben, toch nog maar een keer besteld, ging er vanuit dat ik wel buiten service periode was.
Wederom <2 weken viel de punt eruit. Dit blijkt een bekend probleem te zijn, waar diverse kwaliteits controles voor zijn doorgevoerd. Ik heb contact gezocht met klantenservice en daar ben ik goed geholpen, klacht gemeld en ook geinformeerd naar alternatieven. Ik kon kiezen tussen geld terug, 3 nieuwe tips of een van de andere tips die ze hebben proberen. Ik krijg nu kostenloos 1 ink, 1 fiber en een 2+ toegestuurd om te proberen.

Het contact per mail was vriendelijk en meedenkend.

17 februari 2025

Hey Lisa,

Dank je wel voor deze review. Het is super fijn dat je ons de kans gaf om je ervaring met onze PenTips te verbeteren en we kunnen niet wachten tot je de nieuwe PenTips hebt geprobeerd. We hopen dat ze je helemaal tevreden zullen maken.

Bedankt voor je steun door deze review en voor je geduld en vertrouwen. We zijn er voor je als je in de toekomst nog verdere hulp kan gebruiken!

Met warme groet,

Zeer tevreden!

Geweldig product! Zelfs beter dan de originele tips die je van Apple erop krijgt. Doet ook zeker wat het belooft. Klantenservice is ook erg snel met reageren en zijn heel vriendelijk :-) Ik koop hier zeker nog eens iets!

12 januari 2025

Hi Denise,

Wat een super leuke review, heel erg bedankt hiervoor. We zijn blij dat je helemaal tevreden bent met je PenTips 2+. Heel veel plezier ermee!

Met hartelijke groeten,

Hilde en het PenTips team

Hele fijne en goede producten!

Snelle bezorging en ook de service als er iets is is goed en prettig.

17 oktober 2024

Hey Tanja,

Bedankt dat je de tijd nam om een review voor ons te schrijven. We zijn zo blij dat je al lange tijd klant bij ons bent, en dat je geniet van het gebruiken van producten als de PenMat 2 en PenTips Lite voor je digitale creaties.

We hopen dat je nog lang plezier zal hebben van de producten, en dat we je gauw weer mogen verwelkomen voor meer mooie tekenspullen!

Met warme groeten,

Hilde

"Lost my blue pentip already" PenTips brought me spare ones, Thanks!

"Lost my blue pentip already. Does not stick to the point of my Apple Pencil." PenTips delivered Free spare ones. Thanks! I should have seen the instruction video first. My new blue pentip stays on the right place, Thanks again!

20 september 2024

Hi Wessel,

This must be such a disappointing first impression, and I understand your review. PenTips Lite are designed to exactly fit your Apple Pencil tip, so this shouldn't happen.

I've sent you an email with a video and some suggestions to prevent your PenTips Lite from falling off. We will furthermore send a new tip for the one you lost. Should that not help, then we can always still assist with our 100% satisfaction policy.

We want your experience with PenTips to be awesome, and aim to resolve this for you quickly!

Kind regards,

Penmat 2 anders dan op verpakking & website

Product Penmat 2 kwam snel binnen, vlug geopend en geprobeerd. Wat blijkt? Het product ziet er heel anders uit dan op verpakking, de inkeping bovenaan is er niet waardoor camera en sensor niet werken (de inkeping zit aan de zijkant). Verder is de 'NIB" (links) er ook niet. Het ziet er zelf anders uit als op de gestuurde verpakking en website. Ook lijkt het product te plakken ipv magnetisch (de Penmat 1 had dit wel?!) Hoe kan dit allemaal? Heb meteen een mail gestuurd maar tot op heden geen reactie. Jammer, het schrijft erg goed, maar zo niet bruikbaar. Heb me vergist in PenTips.

Update: Intussen is de juiste Penmat binnengekomen en in gebruik. Top product en netjes opgelost.

4 juli 2024

Hey Werner,

Heel erg bedankt voor uw review. Wij zijn blij om via e-mail met u in contact te zijn over dit ongemak, en dat we inmiddels een nieuwe PenMat naar u op hebben mogen sturen. Het spijt ons enorm voor het ongemak van het ontvangen van de verkeerde maat PenMat. De nieuwe PenMat zal u tussen nu en het einde van aankomende week moeten bereiken. We kijken er samen met u naar uit dat deze nieuwe PenMat u gauw veel plezier zal geven!

Met warme groet,

Hilde

Vind de penTips een beetje moeizaam…

Vind de penTips een beetje moeizaam gaan, zeker bij gebruik op de Mat.

23 november 2023

Hey!

Bedankt voor uw review. Het spijt me om dat te horen. Het ligt inderdaad heel erg aan persoonlijke voorkeur hoeveel frictie echt goed voelt. Voor u denk ik dat de PenMat op zichzelf al genoeg is, misschien. Ik zou u graag helpen met een retour van uw PenTips zodat u daarvoor een terugbetaling kunt ontvangen! Mocht u daar interesse in hebben, stuur ons dan graag een berichtje op write@pen.tips.

Met warme groeten,

Snelle service

Snelle service. Helder bestelproces. En aflevering keurig op tijd. En door de pen mat en tips kan ik nu goed schrijven op mijn iPad. Top.

23 oktober 2023

Top product!

Na wat twijfel toch de pen tips lite besteld om eens uit te proberen… Had nooit moeten twijfelen, tekent en schrijft veel fijner en stiller. Ga ook zeker de pen tips 2 kopen en waarschijnlijk nog wel meer want ik verlies wel soms de slip on tips in mijn tas.

7 juli 2023

Erg snel versleten/onbruikbaar

Leuk product want het werkt fijn alleen na een paar uur gebruik is de tip al versleten. Je hebt er niet lang plezier van helaas.

23 maart 2023

Hi Jasper,

Wat jammer dat de tip al zo snel versleten is. Als je een mailtje stuurt naar write@pen.tips dan kan ons Customer Care team zorgen voor een nieuwe tip, want het is niet de bedoeling dat de tip zo snel slijt.

Met vriendelijke groet - Joeri

PenMat ok, Pentips (1) raad ik niet aan!

PenMat en Pentips besteld via Kickstarter. PenMat is ok. Schrijft en tekent ok, minder glare. Kan er ook nog wel een filmpje mee kijken.
Let wel op welke kant boven zit. Gladde kant onder, tekenen op stroeve kant, dan blijft ie op zijn plek. Gladde kant boven, dan schuift de mat.
Twee PenTips(1) een dag kunnen gebruiken (dat ging wel lekkerder dan de Pentip light) derde hooguit 5 minuten. Metaal kwam er doorheen. Gelukkig had ik de Mat erop, anders nu krassen op m’n scherm!)
Volgens customer care een productie fout. Ter compensatie krijg ik er de nieuwe hardere tips PenTIPS 2 voor terug, maar die zijn niet meer op voorraad en dat kan helaas 1-2 maanden duren.

7 juni 2023

Beste Margaretha,

Dank u wel voor uw feedback en het delen van uw ervaring met de PenMat en PenTips 2 Soft. Ik ben blij te horen dat de PenMat naar tevredenheid werkt en dat u er goed mee kunt schrijven, tekenen en zelfs een filmpje kunt bekijken.
Wat betreft de PenTips, het spijt me te horen dat u problemen heeft ondervonden met de duurzaamheid van de tips. Het is vervelend dat het metaal er doorheen is gekomen en er potentieel krassen op uw scherm zouden kunnen zijn ontstaan als u de PenMat er niet op had gehad. Ik begrijp uw bezorgdheid hierover.
Het is wel fijn om te horen dat ons Customer Care team ervoor zorgt dat u de nieuwe hard tips zult ontvangen zodra deze weer op voorraad zijn. Ik hoop dat deze aan uw verwachtingen voldoen.
Nogmaals, bedankt voor uw eerlijke review en het delen van uw ervaring.

Joeri

Ghost potentiële klanten..

Heel erg jammer. Ik was geïnteresseerd in de penmat (en meer) en wilde deze bestellen. Op de website stond save 30%, nice! Ik klik het product aan en de korting was er niet van af.. toegevoegd aan het winkelwagentje om te zien of het een bug was, helaas korting was er nog steeds niet van af. Dus ik besloot contact op te nemen via instagram.

Ik stuurde met 2 screenshots het volgende: Hoii! Ik wilde de Textured Feeling PenMat bestellen maar de korting gaat er niet van af? :(
Pentips reageerde na 2,5 uur met: Hoihoi! Dit kan kloppen, we hebben namelijk niet op alle PenMats korting alleen op een paar maten :(
Waarop ik reageerde: Oohh okee, dat is niet hoe het geadverteerd staat.. ik was juist geïnteresseerd in de penmat vanwege de korting :( Is het misschien mogelijk dat ik de korting krijg voor de maat die ik nodig heb? 😇
Hier werd niet op gereageerd. Ik stuurde vandaag "👀" als vervolg (misschien was het gisteren door iemand gelezen vlak voor einde werkdag ofzo) maar ook dit bericht is gezien door hun.. en reageren? Nee hoor. Maar wel op hun story posten :) dus dat zegt genoeg. Ik zoek wel naar wat anders..

25 mei 2023

Beste Lilithica,

Het klopt inderdaad dat een beperkt aantal PenMats in de aanbieding zijn op dit moment. Het kan dan ook zijn dat de PenMat grootte die bij uw iPad hoort, niet meegenomen is in de kortingsactie. Ik hoop dat ik u hiermee voldoende heb geïnformeerd. Mocht u verder vragen hebben over onze kortingsactie, producten of andere zaken, dan verwijs ik u graag door naar onze Customer Care afdeling. U kunt deze bereiken door een e-mail te sturen naar write@pen.tips.

Joeri

Bestelling

Precies twee weken geleden een bestell..

25 januari 2023

Comfortabeler en minder geluid

Ik was een beetje sceptisch in het begin. Een hoop geld voor wat van die kleine tips. Maar het is het wel waard. Het schrijven en tekenen voelt allemaal veel comfortabeler. En ook mijn collega's bij de meeting zijn happy want het "tikken" van de pen is veel minder luid.

27 september 2021