Udfordrende og nervepirrende med mange forskellige slags opgaver. Det kræver gode kommunikations opgaver og at man holder hovedet koldt når frustrationen tager til. Rigtig flink og opmærksom vært.... Toon meer
Absolutely fantastic escape rooms! We’re a family of four and have now tried all three rooms — each filled with fun, creative, and challenging puzzles. We were genuinely impressed by how thoughtful... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Super sjovt og udfordrende, og med kyndig vejledning og support hele vejen igennem. Har prøvet flere escapes men dette sted er bare i en særlig liga. Udfordringerne er gode, men især vil jeg fremhæve... Toon meer
Vi var en gruppe på 5 veninder inde og prøve Krybskytte rummet. Det var virkelig en sjov oplevelse, gode opgaver og vi fik både grint og blev udfordret med nye slags udfordringer vi ikke havd... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Underholdende og udfordrende Escape Rooms i Hovedgaden 24 i Birkerød. Tre originale scenarier fulde af gåder: Krybskytternes Hytte, Heksens Køkken & Den Røde Rubin. Jeres team får hele 75 minutter til at løse mysterierne. I skal knække koder, tænke ud af boksen og ikke mindst samarbejde for at nå ud i tide. Vi har stor erfaring med teambuilding-arrangementer, polterabender og fødselsdage. Mindre grupper er også meget velkomne. Rummene er udviklet fra bunden, og mange gæster vender tilbage for at prøve flere udfordringer. De flotte anmeldelser taler for sig selv! Penguin Escape er også brætspilsbutik med mange forskellige spil på hylderne. Det er endda muligt at leje tag-med-hjem-mysteriekasser, så I kan løse escape-opgaver hjemme i stuen eller til havefesten. Håber, vi ses.
Hovedgaden 24, 3460, Birkerød, Denemarken
- info@penguinescape.dk
- penguinescape.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Vi har prøvet heksens køkken og…
Vi (familie med 3 børn mellem 8-14) har prøvet heksens køkken og krybskytternes hytte og har hygget os gevaldigt begge gange. Venligt personale og sjove udfordringer. Vi glæder os til rum 3 bliver færdigt ☀️
Virkelig gode gåder og sjovt sted
Virkelig gode gåder og sjovt sted. Kan klart anbefale.
Super sjovt og udfordrende
Super sjovt og udfordrende. Venligt personale. Vi gav 700 kr for 2 personer, det er ca halv pris af hvad vi skulle give, hvis vi havde valgt et rum i KBH. Vi kommer helt sikkert igen :)
Alle tiders udfordrende underholdning.
Alle tiders udfordrende underholdning.
Virkeligt kreativt lavet må man sige!
Indehaveren/instruktøren var i øvrigt meget flink og behjælpelig

Antwoord van Penguinescape
Herlig eftermiddag i krybskytternes hule
Vi var i krybskytternes hule sammen med vores to børn på 8 og 11 år. Det var en stor succes og alle var underholdt! Det var både hyggeligt, overraskende og udfordrende. Tak for en fantastisk oplevelse!
Meget bedre end en tur i biografen!
Vores første gang som familie i et escaperoom og vi havde en virkelig sjov oplevelse i Heksens Køkken, 2 voksne og vores datter på 10 år. Jesper er rigtig sød og god til at guide og gøre det relevant for alle. Mange gode hjernevridere undervejs og virkelig godt set up.
Kæmpe anbefaling herfra!
Virkelig godt escape room....vi prøvede…
Virkelig godt escape room....vi prøvede krybskytterne og vi var godt underholdt hele vejen igennem. Dejligt sted at få brugt hjernen. Vi glæder os til at vende tilbage snart.

Antwoord van Penguinescape
Super tur
Var afsted sammen med søskende og børn. Alle havde en super tur og det kan varmt anbefales.
Virkelig spænende rum
Virkelig spænende rum, med mange udfordringer. Gode muligheder for at løse flere opgaver samtidig. Rummet egner sig bedst for garvede spillere, da rummet kræver erfaring og forskruede hjerner. Super godt personale, der brænder for det.
Suveræn 10 års fødselsdagssurprise
Vi havde en virkelig god oplevelse hos Penguin Escape i anledning af vores søns 10 års fødselsdag. Personalet var meget imødekommende og i børnehøjde. Rummet fungerede virkelig godt til to 10 årige drenge med familier. Vi kommer gerne igen en anden gang.
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse i både Heksens Køkken og Krybskytternes hytte. Lavet med 1,5 års mellemrum, det seneste i dag. Jesper var der til at tage godt imod os begge gange og var med til at gøre det til en god oplevelse. Vi glæder os allerede til at komme igen, når næste rum åbner. /Andreas og Trine
Super god oplevelse
Super god, nem og fleksibel kommunikation med Penguin Escape. Og ikke mindst fantastisk underholdning. Kan på alle måder anbefales til en teambuilding aften eller sjov familie komsammen.
Sjovt besøg som godt kan rekomenderes!
Super fed oplevelse - kan varmt anbefales
Super fed oplevelse, som her anbefales på det kraftigste. Hvis man elsker Escape Rooms, så skal man helt klart se om man kan overleve opholdet i Krybskytternes Hule. Det er et godt sammensat og gennemtænkt rum, med mange gode detaljer og opfindsomme gåder der skal løses, også typer som ingen af os deltagere havde set før. Vi fik 75 min. til at klare rummet, og det i sig selv er fedt, for jeg synes tit at de sædvanlige 60 min. er for kort tid til sådan en fed oplevelse. Vi havde det virkelig sjovt og fik total optur hver gang vi fik løst en gåde. Vi havde Jesper, som sammen med Pernille ejer Penguin Escape og som også selv har udtænkt rummet, som gamemaster. Han var super god til at vurdere hvornår vi havde brug for lidt hints, som ledte os i en retning uden at forære løsningerne væk. Jeg kan kun anbefale at tage til Birkerød og besøge Penguin Escape, som i øvrigt også har en masse fede brætspil, som man kan tjekke ud mens man venter på at blive sat i gang. Topkarakterer herfra 🤩
Fantastisk oplevelse 😊 Meget…
Fantastisk oplevelse 😊 Meget engagerede ejere, der har en begejstring, der smitter. Uroligt flot indretning af Heksens køkken, og virkelig snedigt udtænkte gåder. Sjovt, overraskende og engagerende. Til ældre entuisiaster: husk at tage briller med😊
Super spændende og sjov oplevelse
Vi var i escape room ifm en 50-års fødselsdagsfejring. Super spændende og sjov oplevelse. Man kan fornemme at dette escape room er lavet med masse af passion, kærlighed og blik for detaljerne. Det er helt klart det bedste escape-room jeg har prøvet indtil nu.
Sjovt, kreativt og udfordrende
Sjovt, kreativt og udfordrende Escape Room, kan klart anbefales!
Super gode escape Roms både for voksne…
Super gode escape Roms både for voksne og teenagere. Mange forskellige typer udfordringer, så alle kan deltage.
Mega fedt!
Super fed oplevelse. Elskede det🤩
Er rimelig billigt i forhold til hvad man får ud af det.
I skal virkelig prøve det!
Hilsen Miki
Var på en familie tur + kollega
Var på en familie tur + kollega.
Det var en rigtig god oplevelse, og selv mine niecer var rigtig godt med og deltog aktivt, selv uden mobil.
En super god oplevelse på tværs af alder, og det er bestemt ikke sidste gang at familien eller kollegaerne har besøgt stedet.
Lees meer over geverifieerde reviews.