Pensasaitakauppa Reviews

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

58kpl 200-225cm tuija brabantteja tuli…

58kpl 200-225cm tuija brabantteja tuli tilattua toukokuussa. Suurin osa oli n. 195cn korkeita, todella paljon oksittuja eli nämä ovat luurankoja verrattuna muualla myytäviin. Nyt parin kk jälkeen suurin osa rusehtaa kunnolla vaikka ne istutettiin oikeaoppisesti ja kasteltu kuten pitääkin. eli kuolevia kasveja oli oksittu raskaalla kädellä myyntikuntoon.

22 juli 2024

Laatutakuu puuttuu

Yksikään toimitetuista taimista (100 kpl) ei lähtenyt kasvuun, vaikka istutettiin toimituspäivänä tarkasti ohjeiden mukaan. Pensasaitakaupan puolelta oli tarjolla vain viisastelua. Yritys, joka huolehtii laadustaan, ei tee tällaisia ohareita. Jos pidät halvoista arpajaisista, tämä on paikkasi, jos arvostat luotettavuutta ja laatua, katsele muualta.

17 april 2024

Good plants, but calculator suggests too many

The plants were delivered as ordered. However, they were stacked horizontally in a BIG cardboard box, meaning that the plants at the bottom were squished.
Also, calculate the number of plants yourself instead of using the calculator provided, it suggests way too many plants. For privets, the suggestion was 6 per metre, and in reality you cannot even fit this many in a metre even if you push them together. So we had about 30% extra that we had no use for.

13 juli 2022
Logo Pensasaitakauppa

Antwoord van Pensasaitakauppa

Thank you for your review. We will consider your remarks to improve our service. We wish your joy of your new hedge.

Todella huono kokemus

Tilasimme pensasaidan (3449 €) viime syksynä. Taimet jäivät PostNordin varastoon viikonlopun yli ja saapuivat juuripaakut kuivina. Pihatyöfirma (1700€) halusi kuitenkin istuttaa ne. Kastelimme syksyllä, suojasimme paahteelta keväällä, kastelimme keväällä. Yksikään taimista ei lähtenyt kasvamaan. Juuret olivat kuolleet matkalla. Emme saaneet mitään korvauksia pensasaitakauppa.fi:stä. He vetosivat sopimusehtoihin. En voi suositella firmaa kenellekään. Kaikki nuo yli 5000€ meni kankkulan kaivoon eikä meillä ole vieläkään pensasaitaa. Sen sijaan käpristyneet, ruskeat taimet, jotka pitää viedä kaatopaikalle ja maksaa vielä lisää.

13 juli 2022

Tilaus keväällä 2020

Tilasin viime keväänä taimia ja ne saapuivat ilmoitetussa ajassa. Taimet olivat hyväkuntoisia ja lähtivät kasvamaan hienosti, kun ne istutettiin.

Palveluakaan ei voi moittia. Tilasin vahingossa taimia liikaa, mutta ilmoitus sähköpostitse riitti ja oikea määrä tuli sekä liiasta tilauksesta rahat palautuivat myös nopeasti tililleni.

4 januari 2021

Loistava!

Kaikki sujui hienosti ja kasvit (300 Tuijaa) saapuivat sovittuna päivänä. Yllätyimme positiivisesti kasvien todella hyvästä laadusta .

31 oktober 2020

Aitatuijat

Tilatut aitatuijat tulivat sovittuun aikaan ja olivat hienoja yksilöitä ja sovitun kokoisia 100-125 cm. Ainoa miinus oli, että olivat pakattuina puulaatikoihin kyljelleen niin, että latvat oli taipuneet pahasti. Usean viikon ovat olleet istutettuna ja latvat on osin edelleen taivuksissa.

29 oktober 2020

Tuija-aita

Tuija-aidan tilaaminen ja toimitus sujui todella hyvin ja ilman mitään ongelmaa. Taimet olivat hyväkuntoisia ja kaikki lähtivät hyvin kasvamaan

30 september 2020