De levering zelf was correct. Het enige minpuntje is dat de beloofde korting van 5% bij het liken van de site niet in mindering wordt gebracht. Vorige keer toen ik dit mailde kreeg ik een compen... Toon meer
goeie site, veel peperzaden. Heb er stuk of 10 besteld, veel keuzes om te experimenteren. Niet alles was in voorraad, maar waarschijnlijk omdat laat in seizoen (peperzaden best zo vroeg mogelijk in he... Toon meer
Ik heb Carolina Reaper zaden besteld, ze zaten luchtdicht verpakt wat ik een goed punt vind. Ik heb ze een nachtje laten weken in Camille thee en dan in een hydrocultuur gelegd om te kiemen. We zijn... Toon meer
zaden waren goed verpakt en zelfs een bonuszakje van een peper die ik niet had besteld. enige tip die ik zou geven is mmss hersluitbare zakjes mee te sturen . 1 week na het kiemproces te starten b... Toon meer
Ben je geïnteresseerd in chilipepers? Dan bent u hier aan het juiste adres. Ons assortiment bevat meer dan 280 chilipeper variëteiten.
Nederland
- peperzaden.be
5 % korting????
De levering zelf was correct.
Vorige keer toen ik dit mailde kreeg ik een compensatie, deze keer geen reactie!
Tevreden klant.
Snel en verzorgd toegekomen. Bestel hier elk jaar en ben zeer tevreden, zowel van service als van kwaliteit.
Geen levering ontvangen …
Order geplaatst op 9/11 en bevestiging ontvangen, 2 weken later nog steeds geen levering ontvangen

Al jaren klant.
Ik koop al jaren mijn zaden voor pepers bij peperzaden; komen altijd goed op en het is altijd de variëteit die ik koop. Ik plant ze over een paar maanden en heb er alle vertrouwen in dat het goede kwaliteit is.
Top service
Snelle, vlotte levering en heel vriendelijk contact. Na bestelling bleek er een soort niet meer voorradig te zijn. Ze hebben contact met mij opgenomen en gevraagd of ik graag een alternatief had. De zaden zelf heb ik nog niet kunnen testen.
Snel en correct geleverd
Zeer goed
Keurig ingepakt, alles was erbij en niet lang moeten wachten. Fijne ervaring.
Goede webshop
Ik bestel hier al enkele jaren zaden.
Telkens een vlotte en correcte levering.

Carolina Reaper op hydrocultuur
We zijn nu 12 dagen verder en 7 zaden zijn gekiemd, ze hebben allemaal de eerste set bladeren, ééntje heeft zelfs al zijn tweede set op 12 dagen, drie doen nog niets, maar normaal duurt het tot 5 weken voor ze kiemen, ik geeft ze nog wat tijd en liefde.
Veel keuze en snelle verzending.
Levering is zeer zeer snel.
Levering is zeer zeer snel.
Zaden zijn van goede kwaliteit, wanneer er twijfel is over het ontkiemen, worden er extra zaden voorzien.
Vaak zaden gekocht via deze weg, zeer veel geleerd over pepers en zeer, zeer veel plezier aan beleefd!

10/10 would recomand
zeer behulpzaam ik had een paar vragen en die hebben ze ook rap en goed beantwoord mijn hot sauce is goed aangekomen en heel lekker maar vooral zeer heet heb al in het verleden meerdere peperzaden besteld komen altijd goed uit
Kreeg er een zakje kado bij en alle…
Kreeg er een zakje kado bij en alle zaden zijn reeds gekiemd nu