Det er altid en rigtig god oplevelse at blive behandlet hos Perfection by Toft. Jeg bliver mødt af Emilie med en kæmpe professionalisme , men samtidig et stort nærvær, en personlig tilgang til mig, s... Toon meer
Emilie var dygtig og imødekommende. God behandling som jeg har set resultater af. Jeg komme helt sikkert igen .
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Beliggende i hjertet af Charlottenlund er vores kosmetiske klinik hjemsted for et passioneret team af specialister dedikeret til at hjælpe dig med at opnå og fastholde dit drømmeudseende. Vi sætter en ægte glæde i at arbejde professionelt med æstetik. Vi er drevet af vores ønske om at hjælpe dig med at styrke din naturlige skønhed. Med udgangspunkt i vores lægefaglige ekspertise har vi en unik evne til at “kigge ind i fremtiden”, fordi vi analyserer dit ansigt og forstår dine individuelle behov. Vi tror på, at forebyggende arbejde sikrer den bedste livskvalitet. Vi forstår, at det kan være udfordrende for dig at vide præcis, hvad den optimale løsning er. Med afsæt i vores lægefaglig baggrund har vi en dybdegående forståelse for, hvordan menneskers hud udvikler sig over tid. Det betyder, at vi kan give dig en helhedsorienteret lægelige udredning, der danner det perfekte grundlag for at give dig den bedste rådgivning og i sidste ende finde den optimale løsning for dig.
Hans Edvard Teglers Vej 7 , 1 th, 2920, Charlottenlund , Denemarken
- Info@perfectionbytoft.dk
- perfectionbytoft.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Perfekt behandling hver gang
Perfection by Toft lever op til sit navn med behandlinger, der forenes af faglighed og nærvær. Klinikken har en ro og æstetik, der sætter rammen, og man bliver mødt med en oprigtig interesse for ens behov. Det mærkes tydeligt i den måde, der lyttes og forklares på. Den bedste oplevelse hver gang, så man forlader klinikken med både hud og sind i bedre form.
Har fået Facial PRP-behandling for 2…
Har fået Facial PRP-behandling for 2 uger siden. Endnu engang en virkelig positiv oplevelse. Emilie, som er læge, er ekstremt faglig, professionel og vidende. Jeg følte mig virkelig tryg! De behandlinger, Emilie anbefaler, er virkelig gode og lever altid op til forventningerne.
Dybdegående kendskab til alt hvad hun laver
Emilie som er ansvarlig og ejer af Perfection by Toft er yderst kompetent og faglig ekstrem dygtig. Emilie har en grund viden og er dybt passioneret for sit erhverv både som læge men også som behandler af kosmetiske behandlinger. Emilie har qua sin interesse og viden passet utrolig godt på sig selv og nogen vil måske synes det er for meget men tag absolut ikke fejl af hun er ekstrem professionel og vil vejlede dig til hvad der passer til dit ansigt. Jeg har selv prøvet at ønske en behandling Emilie ikke ville lave i mit ansigt, hun mente ikke det passede til min hud og ansigtsform. Stor anbefaling til Emilie
Perfection by Toft kan varmt anbefales.
Perfection by Toft kan varmt anbefales.
Emilie og hendes team er yderst professionelle og kompetente.
God stemning ærlig rådgivning og vejledning.
Jeg har fået ultraformer som virkelig har gjort en forskel, kan kun anbefales.
Utrolig sød og professionel behandling…
Utrolig sød og professionel behandling med det lovede resultat til følge. Kan klart anbefales
Emilie er en læge man føler sig set og…
Emilie er en læge man føler sig set og hørt ved. Udover at være ekstremt faglig, professionel og vidende i sin lægelige tilgang, så tillægger hun det også omsorgsfuldhed & nærvær. Det er en sjælden evne og oplevelse. Hun tager altid én alvorligt og i vores familie har det betydet, at hun opdagede en alvorlig kræftsygdom - lige inden, det kunne have været 'for sent'. Derudover mærker man, at den samme ro og forankring i hendes faglighed også kommer til udtryk i hendes æstetiske klinik. Det handler om den enkeltes ønsker & værdier altid og aldrig om 'standarder' - Emilie evner eminent at aflæse og møde patienten, 'hvor man er', og netop dét er unikt. 5 stjerner plus herfra.
Emilie er super professionel og…
Emilie er super professionel og erfaren. Hun har en æstetisk tilgang til behandling der gør at man føler sig tryg.
5stjener !rigtig Dygtig behandler…
5stjener !rigtig Dygtig behandler Jeanettegsv mig en ZO behandling, virkelig lækker og min hud er rigtig god! Købte os 3 skipin ture.
Emilie som er læge er rigtig dygtig og virkelig sød! Følte mig virkelig tryg’! Klart det bedste sted jeg har været!
Tredje behandling
Har været til min tredje behandling i forløb med permanent hårfjerning hos Perfection By Toft. Kan mærke stor forskel efter få behandlinger.
Glæder mig til det endelig resultat.
Kan klart anbefale den klinik og behandler.
Tryg behandling, gode priser og dygtig læge
Jeg kan kun give min varmeste anbefaling til Emilie og hele hendes team fra Perfection by Toft. Man føler sig altid budt varmt velkommen og set for ens personlige behov. Behandlingerne er virkelig gode og lever altid op til forventningerne. Priserne er også yderst rimelige og det gør én meget tryg at man bliver konsulteret inden af en læge.
Stor anbefaling herfra!
Professional care for thinning hair!
I am having four plasma treatments for stress-and hormone-induced serious hair thinning. It won't take full effect until I reduce my stress levels, but taking action gives me hope. Emilie is extremely thorough - and very fast - at applying the scalp injections. As a person, she is honest, professional and kind. I fully trust her to advise and continue to treat me. She is also a caring and competent doctor!
Stor anbefaling og ros. Er meget tilfreds!
Jeg har gennemgået et forløb med PRP/PRF hårbehandling hos Perfection by Toft i Charlottenlund, og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Allerede efter få behandlinger begyndte jeg at se tydelige forbedringer i hårvæksten, og resultatet har overgået mine forventninger.
Behandlingen blev udført professionelt og med stor omhu. Der er en behagelig og tryg atmosfære i klinikken, og jeg følte mig godt informeret og i gode hænder fra start til slut. Personalet er imødekommende og engagerede, og det er tydeligt, at de har stor erfaring og passion for deres arbejde.
Jeg kan varmt anbefale Perfection by Toft til alle, der overvejer PRP eller PRF mod hårtab.
Var i så gode hænder af Emilie og…
Var i så gode hænder af Emilie og Jeanette vil klart anbefale klinikken til andre 🥰
Flotte resultater
Emilie Toft er utrolig vidende omkring hudpleje og muligheder for forbedring at huden. Man får altid den bedste behandling, og jeg ser fantastiske resultater efter mine behandlinger hos Perfectionbytoft!
Jeg har fået lavet en…
Jeg har fået lavet en hårtransplantation i Grækenland, og efterfølgende får jeg lavet PRF behandlinger 3 gange om året, hos Perfection by Toft.
Jeg kan kun anbefale Perfection by Toft, da hun er utroligt professionel, og har en stor viden omkring hud og hår, og har det nyeste udstyr, samt forklarer hvad der skal ske, så alle kan forstå det.
PRF behandling er en slags (gødning) fra ens eget blod (plasma) som sprøjtes ind i hovedbunden, hvor nyt hår skal gro.
Perfection by Toft tager tid til hendes kunder, så man kan føle sig tryg og i gode hænder.
John Morelli
Emilie er noget af det sødeste og meget…
Emilie er noget af det sødeste og meget professionel. Fortæller ærligt om hvad man kan forvente og hvad der ikke kan lade sig gøre.
Kompetent og profesionel er emilie og…
Kompetent og profesionel er emilie og lytter til ens ønsker og fortæller også hvad hun synes. Atmosfæren i kliniken er behagelig men stadig meget klnisk. Emilie er en yderst dygtigt læge inden for sit felt og kan varmt anbefales.
Only 2 (two!) hair treatments and every…
Only 2 (two!) hair treatments and every dark hair was gone! Now only light bright small feathers left for this 3rd and last treatment :)
Endnu engang 5✨ til holdet hos…
Endnu engang 5✨ til holdet hos Perfection by Toft!