Bedrijfsgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Stadig ikke modtaget ordrer

Stadig ikke modtaget ordrer, jeg bestilte et armbånd for over 2 måneder siden og jeg har stadig ik modtaget det. Jeg har prøvet at kontakte dem både på mail og instagram flere gange :((

27 november 2025

Scam!!

Scam!!
Jeg bestilte nogle smykker, og dsv uden at tjekke trustpilot, men kiggede kun på billeder på Instagram.
Efter ikke at have modtaget mine varer, skrev jeg mails, og beskeder på Instagram, men uden svar! Jeg endte med at skrive til hende på Facebook!! Først der får jeg svar, men stadig med et “din pakke er på vej”… Pakken kom aldrig, og jeg skrev igen, og igen, og igen. Til sidst, efter flere måneders skriveri og trusler om at gå til politiet, fik jeg mine penge retur!
Aldrig køb hos Perlebiksen studio (anmeld hende på instagram under “noget om denne konto” -> “noget andet” -> “svindel og bedrageri”).

10 april 2025

FORFÆRDELIGT

Det mest useriøse svindelfirma. Håber der sidder en i den anden ende med afsindig dårlig smag i munden.

Har tilbage i november bestilt et broderet hjerte i julegave via Perle de verre studio på Instagram (som desværre ikke har en særskilt Trustpilot) til min svoger og svigerinde, som har mistet deres datter. Fortæller hele historien, at gaven har stor betydning osv, og betaler med det samme. Først efter multiple henvendelser får jeg hul igennem, og så starter en lavine af dårlige undskyldninger om at pakken er forsøgt sendt men er sendt retur, der er skrevet forkert adresse osv. Jeg har aldrig modtaget min pakke eller fået mine penge retur. Til gengæld har jeg nu politianmeldt virksomheden.

Køb ALDRIG noget fra dette forfærdelige sted. Tænk at man kan få sig selv til at lukrere på en mindegave til et dødt barn. Jeg bliver seriøst rasende.

16 november 2024

FUPFIRMA

FUP! Tilslutter mig også - til trods for at jeg har fået sporadiske svar fra Perlebiksenstudio på instagram, har jeg ventet i næsten 3 uger på min ordre uden at have hørt noget om eller set noget til min ordre... Køb ikke herfra!

19 oktober 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Fejl i forsendelse og ikke fortrydelsesret

Min datter bestilte en perlekæde, og betalte for den, herunder 35 kr. i fragt. Hun modtog kæden efter 8-9 dage, hvilket er OK, og kæden var også OK. Men så fortrød hun, hvilket man jo kan ved køb på nettet.

Alle mails om, at hun gerne ville fortryde, blev ignoreret af Perlebiksen. Desuden havde Perlebiksen skrevet en ugyldig portokode på boblekuverten, der indeholdt perlekæden. Postnord sendte derfor en opkrævning på 35 kr. + 80 kr. i gebyr, i alt 115 kr. Vi kunne enten betale eller nægte modtagelse. Men det sidste ville jo betyde, at vi ville miste det, vi havde betalt for.
Vi endte dog med at slippe for afgiften,fordi Postnord var så venlige at annullere afgiften, da jeg oplyste, at min datter var mindreårig på købstidspunktet. Men ret utroligt, at Perlebiksen fakturerer 35 kr, og så skriver en forkert portokode på.Postnord bekræftede, at portokoden var ugyldig, bl.a. fordi den kun indeholdt cifre. Den skulle ifølge Postnord også indeholde bogstaver. Så hvad det var for en kode, Perlebiksen Studio skrev på, om de betalte for den, ved jeg ikke.

10 september 2024

HANDEL IKKE PÅ DENNE SIDE

Tilslutter mig andre. HANDEL IKKE PÅ DENNE SIDE. Pengene trækkes straks. Der er ingen svar, når man kontakter dem via mail, chatrobot eller telefon og ingen varer.

11 oktober 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ik køb fra denne hjemmeside!

Ik køb fra denne hjemmeside. Jeg oplevede det samme som andre beskriver her. Jeg købte en halskæde og her 3 uger efter er den stadig ikke kommet frem på trods af at pengene er trukket fra min konto.

17 juni 2024

Fup firma

Bestilte et armbånd for en måned siden. Pengene er hævet men har ikke modtaget noget! De bliver ved med at påstå at PostNord har leveret det på min adresse hvilket ikke passer. Når jeg tracker forsendelsen står der at den er på vej og det har der nu stået i 3 uger. Fup firma!!!

1 juni 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ingen halskæde og intet svar

Bestilte en halskæde d. 17. Januar, stadig ikke afsendt. Jeg har forsøgt at kontakte dem både på Instagram såvel som deres mail - stadig intet svar. Pengene blev trukket for flere uger siden, men ingen halskæde.

17 januari 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget tilfreds :)

Min pakke kom først efter 9 dage, men det var helt klart ventetiden værd. Købte "The Red Rory" halskæde og armbånd. De er begge super flotte og virker til at være god kvalitet. Jeg er meget tilfreds med mit køb :)

30 januari 2024

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.