Jeg har fået lavet kombinationsbehandling (microblading og skygge) og er super tilfreds med resultatet. Jeg havde nogle huller i mine bryn som er meget fint dækket.
Lees wat reviewers zeggen
Jeg har fået lavet PMU-bryn hos Rita fra Glow Beauty, og resultatet er helt fantastisk. Brynene er blevet virkelig flotte og har gjort min hverdag markant nemmere. Jeg fortryder kun, at jeg ikke f... Toon meer
Jeg var forbi Glow Beauty og fik lavet en ansigtsbehandling, og det var en virkelig behagelig oplevelse. Personalet var venligt og imødekommende, og der var en afslappet stemning hele vejen igenn... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har fået lavet mine øjenbryn hos Rita og jeg er ked af resultatet. Mine øjenbryn er ikke ens og der er “huller” i mit bryn, som ikke er dækket. Jeg har betalt mange penge for at få dem lavet o... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Glow Beauty er en klassisk skønhedsklinik beliggende i Aarhus. Vi elsker vores arbejde i skønhedsbranchen, hvor vi især har fokus på ekstraordinær ansigtsbehandlinger af høj kvalitet, vi går efter effektive løsninger til alle hudtyper. Vi er også førende ind for permanent makeup siden 2019, hvor vi bestræber os på, at være en af de bedste på markedet med bl.a. speciale i naturlig permanent makeup igennem Phiacademy. Vores mission er at opretholde en høj standard hvad angår service, udstyr og produkter. Vi er altid glade for at høre vores kunders ærlig mening og vi vil gøre vores bedste for at kunne give vores kunder en god oplevelse.
Contactgegevens
Nørre alle 35 , 8000, Aarhus, Denemarken
- Glowbeauty@outlook.dk
- permanentmakeup-byrita.dk
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Fik lavet browlift med voks og farve
Fik lavet browlift med voks og farve, og mine bryn var PERFEKTE! De blev SÅ SÅ flotte og fik den helt perfekte form. Derudover holdte de også super godt, var på ferie ugen efter, og der var ikke en finger at sætte på dem. Kæmpe kæmpe anbefaling ✨🫶🏼

Antwoord van Glow Beauty
Rita er perfektionist og det elsker…
Rita er perfektionist og det elsker jeg!
Jeg får farvet (og rettet) bryn og vipper hos Rita og mine bryn har aldrig været flottere eller holdt farven bedre.
Hun er super omhyggelig med sit arbejde og har blik for detaljer. Samtidig er hun ærlig og god til at vejlede, så man får det bedste og mest holdbare resultat.
Rita får mine varmeste anbefalinger.
🌟🌟🌟🌟🌟

Fedt kursus
Fedt kursus! Jeg har taget single lash og lashlift kursus hos Rita. Det er så fedt at det er meget hands on. Det er virkelig behageligt at tage kursus hos Rita og rart at det er 1:1, så man Ritas fokus hele tiden er på en og man ikke skal vente hvis man har spørgsmål. Det kan varmt anbefales at tage kursus hos Rita.

Glow beauty Århus
Glow beauty Århus
Har fået lavet powder brows ved sødeste Rita. Det har været en rigtig god oplevelse og er super tilfreds med resultatet.
Rita tager sig tid til at lytte til kundens ønsker og er yderst professionel til sit arbejde. Ser frem til mange flere behandlinger hos glow beauty.

"Glow Beauty Aarhus”
"Glow Beauty Aarhus, ejet af den dygtige Rita, har leveret en fantastisk service! Jeg fik lavet microblading bryn og permanent vippetætning, og jeg kunne ikke være mere tilfreds med resultatet. Rita er utrolig dygtig og professionel, og jeg følte mig tryg og velplejet gennem hele behandlingen. Mine bryn og vipper ser fantastiske ud, og jeg har fået utallige komplimenter siden da. Jeg kan varmt anbefale Glow Beauty Aarhus til alle, der søger en kvalitetsbehandling og et smukt resultat. 5 ud af 5 stjerner fra mig! Jeg er meget glad. 🌟🌟🌟🌟🌟"
Man får det bedste oplevelse hos Rita
Man får det bedste oplevelse hos Rita, hun er så dygtig man kan kun gå fra hende et smil i ansigtet.
Diverse behandlinger, fornuftig priser og det bedste resultat. Hun er virkelige vel kvalificeret til sit arbejde, og bestræber efter at altid blive bedre.
Har været kunde hos Rita i nogle år nu ❤️❤️
Bedste anbefalinger herfra
Super dygtig og grundig
Super dygtig og grundig, man er altid i de bedste hænder ved Rita. Jeg var rigtig ked af mine bryn efter en ulykke hvor jeg har fået et ar igennem det højre bryn og mistet mange hår og form på det. Rita har lavet de flotteste bryn - og det er en stor lettelse i hverdagen. Kæmpe anbefaling herfra. Tager altid gerne turen fra Aalborg til Århus for at komme ved hende ⭐️
Super godt sted og meget professionel…
Super godt sted og meget professionel behandling! Rita har lavet både bryn og vipper på mig i et halvt år nu. Hun er super dygtig til sit arbejde og meget nærværende. Det er altid en god oplevelse at være hos hende. Klart mit favorit sted her i Århus.
Jeg har fået lavet vipper ved Rita i…
Jeg har fået lavet vipper ved Rita i over 2 år. Altid flot og holdbart resultat 🙌🏼
Derfor var det selvfølgelig også Rita jeg valgte, da jeg skulle have lavet permanent makeup og endnu en gang super tilfreds med resultatet 😍
Yders tilfredse med mine vipper!😍
Eftersom mine vipper blev ødelagt af min forrige vippedame, blev jeg anbefalet til byrita. Og jeg har lige siden ikke været mere tilfredse med mine vipper.
Rita er meget dygtig og grundig i sit arbejde, og yder den bedste service!
Selve vippernes holdbarhed er også i top. Mine vipper kan holde helt op til 5-6 uger uden nogle problemer.
Byrita kan helt klart anbefales!😍
Jeg har været kunde ved Rita i lidt…
Jeg har været kunde ved Rita i lidt over et halv år, og jeg elsker hendes arbejde. Man kan mærke hun elsker det hun laver, og hun er super detaljeorienteret og forstår hvad kunden ønsker. Hun er sød og snaksaglig, og hun ønsker det bedste resultat for kunden.
Kæmpe anbefaling herfra

Antwoord van Glow Beauty
VÆRSTE service nogensinde! wow aldrig sæt dine ben der.
Jeg har været ved Rita nogle gange. Hver gang føler jeg mit temperament bliver testet af. For det første, er der ingen som i INGEN kundeservice.
Hun kommer for sent, glemmer du har en tid, aflyser i sidste øjeblik(minutter inden din tid). Men bliver du selv forhindret så kan du få lov at betale et kæmpe gebyr for at aflyse for sent.
Personligt har jeg nu 2 veninder udover mig selv, som er stoppet ved Rita. Ganske enkelt fordi at hendess service er så frygtelig. Min veninde har prøvet hvor hun smed røret på, min anden har opgivet totalt på hende fordi hun aflyste 3 minutter inden hun havde en tid. Man planlægger efter det, og du kan ikke være sikker på du har en tid. Selv når hun er forsinket, tager hun sig god tid og går og hyggesnakker. Jeg selv har oplevet og vente 45 minutter hvor af 15 min af dem, var hvor hun gik og hyggesnakkede omkring noget privat.
Jeg synes det er dybt ærgerligt at Rita ikke opretholder et højere niveau. Fordi jeg personligt synes det fint arbejde, men jeg kan simpelthen ikke støtte sådan en klinik, som behandler sine kunder så ringe. Har overvejet længe at lave en trustpilot, men nu gør jeg det altså. Fordi servicen er så forfærdelig at jeg synes folk bør vide det.
Øv. øv.
- arabianbeauty

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.