Permontimer

Mijn product is zonder opgaaf van reden halverwege de reis retour gegaan. Heb het dus niet ontvangen. Heb via Klarna betaald. Daar is de betaling gepauzeerd, terwijl zij mijn probleem onderzochten.... Toon meer

Slechte zaak

Slechte zaak, in het voorjaar en bestemming gedaan en helaas ook betaald, nu december geen levering en geen geld terug, volgens hun zou het geleverd zijn en kunnen ze er verder niks aan doen..... Onbetrouwbare zaak dus, nooit meer iets kopen hier!

2 december 2025

Firma list en bedrog

Helaas in juni een bestelling gedaan. Betaald via Paypal. Dacht dat dat een goede optie was aangezien betalingen verzekerd zijn. Bedrag bij bestelling was €63,97 maar door extra verzendkosten werd het bedrag €83,96. Had via Paypal klacht ingediend. Als reactie kreeg ik via captomizelimited.com dat ze de kosten eraf zouden halen en ik heb vervolgens de klacht ingetrokken. Had ik niet moeten doen, want je kunt niet twee keer een klacht indienen. Inmiddels eind oktober en geen product en geld weg.

26 juni 2025

Koop niet bij Permontimer

Helaas moet ik nu toch betalen omdat Permontimer mijn reden heeft geweigerd.
Koop niet bij Permontimer! Grote oplichters!

7 augustus 2025

Ondeugelijk product doet niet wat er…

Ondeugelijk product doet niet wat er beweerd wordt werd er zelfs ziek van .
Retour zenden alleen via China op jou kosten maar ze weten dat het china niet in komt omdat vloeistof is.
Ben al vanaf 5 augustus bezig te mailen met ze . Krijg je Engelse mailtjes terug en dan weer Nederlandse. Ze weten dat ze fout zijn want ze bieden dan 30 % korting aan en als je er niet mee akkoord gaat worden het 40 % . Ik heb nu gewoon gezegd dat ik wil dat ze bij klarna de facturen crediteren

25 augustus 2025

Duurt héél lang!!!!!

Na 11/2 maand en vele mailtjes waarop op het laatst niet meer gereageerd werd, heb ik toch eindelijk mijn bestelling binnen gekregen.
Misschien omdat ik het via Klarna gedaan heb!

7 juli 2025

Heeft iemand het al retour gezonden

Heeft iemand het al retour gezonden? Ik heb Klarna hiervan op de hoogte gesteld maar zij doen er ook niks aan. Ik ben bang dat je moet betalen voor deze onzin. Hoe lossen jullie dit op?

14 augustus 2025

Na 7 weken de spullen binnen.

Na 7 weken de spullen binnen.
Heeft dik 1.5 bij de douane gelegen.
Nu dosering?
Op doosje staat 1x per week
Doe eerst 1 per week omdat het aantal in het doosje genoeg is voor 1 maand.
Staat ook duidelijk op het doosje dat er 4 doses in 1 flesje zit
We gaan het zien wat er gebeurd.

8 augustus 2025

Na 2 maanden een product geleverd…

Na 2 maanden een product geleverd gekregen met een misleidende naam GLP-1. Glp1 is idd verboden vrij te verhandelen in NL (vandaar denk ik de douane verhalen hier), maar dit zou een holistische glp1 zijn, afgaand op het product op Amazon.nl. op doosje staat 1x per week, op plaatjes op Amazon staat dagelijks en volgens mij stond op permontimer website om de dag.... Ben dus benieuwd wat de dosering is? Begin wel om de dag, ben benieuwd of het werkt...

13 augustus 2025

Hele late levering

Bestelling werd niet geleverd, na veel heen en weer gemaild met loze antwoorden. Na 2 maanden het product binnen gekregen via jbd diandian met een etiket dat je je eigen naam en adres niet leesbaar zijn.

13 augustus 2025

Korektie review

Ik heb ongeveer 3 weken geleden een review gepost, niet positief omdat mijn ervaring niet best was, aangezien ik meer dan 3 weken wachtte en niks, ook nog de link dat in de email gedeeld werd werkte beetje verdacht. Ik raakte alle hoop kwijt toen ik op trustpilot ging kijken en zag meerdere mensen met hetzelfde situatie. Maar, ja er is een maar, vandaag is het gelukkig WEL aangekomen. Dus ik geef ze toch 3 sterren. Ik snap dat het wat langer kan duren door afstand maar dit was heel lang en geeft wantrouw. Maar toch blij dat ik niet opgelicht werd en dat mijn producten toch wel na ong 6 weken aangekomen zijn. Nu hopen dat het ook goed werkt. Bedankt permontimer.

12 augustus 2025

22 juni bestelling gedaan

22 juni bestelling gedaan naar aanleiding van een actie op FB. Las al wel dat het een tijdje zou duren.
Vandaag een bericht van Post NL , douane heeft het in beslag genomen.
De website is ook uit de lucht.
Jammer maar eigen schuld.

12 augustus 2025

Oplichters die nep product verkopen

Oplichters die product verkopen die niks doet. Beloofd om bij niet goed m’n geld terug te krijgen en dan mailen ze in alle talen terug steeds dat ik eerst keuze krijg voor gedeeltelijk retour en dan een deel van m’n geld maar terug. Maar dan moet ik het wel naar een meneer in China terug sturen. Vervolgens eis ik zoals beloofd m’n geld terug en beweren ze dit gedaan te hebben zonder m’n bank gegevens ofzo. Ik wacht nog steeds op m’n geld en dat is al een maand geleden. Gaven ze nog aan dat het aan de creditcard kan liggen maar die heb ik niet eens dus daar ook niet mee betaald.

12 juni 2025

Gaat er erg slordig aan toe maar heb het toch ontvangen

Ik geef deze review toch 4 sterren. Ik dacht ook dat ik opgelicht was en had het al naast mij neergelegd en het ging gelukkig niet om heel veel geld. Ik denk dat ik 7 weken geleden mijn bestelling plaatste en meerdere keren gemaild en ik kreeg wel antwoord maar na een paar keer kon ik de site niet meer openen en kon ik mijn pakketje ook niet meer volgen. Ik ging er vanuit dat ik opgelicht was en legde mij daar bij neer. Tot mijn verbazing kreeg ik gisteren ineens een pakketje van DHL en dacht wat zal dat zijn en ja hoor toch mijn bestelde artikelen ontvangen. Het gaat er allemaal erg slordig aan toe maar ik ben blij dat ik het toch nog ontvangen heb.

9 augustus 2025

Oplichting!

Er word geadverteerd dat het GLP1 medicijn ondersteund word ERASMUS UNIVERSTAIR MEDISCH CENTRUM. Dit is niet waar. Komt uit CHINA. 2 maanden onderweg geweest voor het bezorgd werd. Erg misleidende advertentie. Mail gestuurd hierover . Kon 30% korting krijgen en hoefde het niet terug te sturen. Geweigerd. Toen kreeg ik 40% korting en daarna 50% korting. Ik ga niets betalen. Heb gezegd dat ik aangifte ga doen van oplichting en dat ga ik ook doen. Heb ondertussen al 16 mails van hun. Heb gelezen dat er zelfs een vrouw opgenomen is in ziekenhuis door dit middel. Ik slik het niet , je weet niet wat er in zit.

9 augustus 2025

Oplichters

Constant mails dat de zending onderweg is.....uiteindelijk na 24 mails over en weer kreeg ik de zending na 6 weken binnen. Gelukkig niet betaald maar via Klarna de betaling uit laten stellen. In 1e instantie, net als iedereen in de reviews was de zending dus in beslag genomen door de douane en nu ineens binnen via Leiden. Zijn pure oplichters, nooit meer iets van Permontimer bestellen, doe het niet!

8 augustus 2025

Tegen alle verwachting in de afslank…

Tegen alle verwachting in de afslank ampullen gisteren binnen gekregen
Maar ik ga ze niet innemen omdat ik niet weet wat er in zit en ze bovendien niet goed gekeurd zijn !
Ik heb ze vanmorgen ingeleverd bij de Apotheek die ze voor nader onderzoek naar het lab stuurt
Benieuwd wat daar uitkomt !

Oplichters

Oplichters, reageren niet op de mail maar sturen standaard antwoord. Bestelling door douane in beslag genomen, dit doorgestuurd naar klarna. Die gaan het onderzoeken zeggen ze, maar hoor ook anderen die zeggen dat klarna niets doet en je gewoon moet betalen. Bestelling annuleren kan ook niet, want het is altijd al verzonden, zelfs toen het door de douane in beslag was genomen gaven ze aan dat er alweer een nieuwe zending onderweg was. Dus mensen hier niets bestellen!!!

1 augustus 2025