Personalsurprise Reviews

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Gegraveerde boomschijf, heel mooi!

Ik had een boomschijf laten graveren.
Zowel met tekst als met 2 plaatjes.
Het ziet er echt heel mooi uit! Ik had niet verwacht dat vooral die plaatjes er zo mooi uit zouden zien. Ook de boomschijf zelf ziet en voelt kwalitatief goed aan! Binnen 3 dagen had ik hem al in huis! Ik ben er echt super blij mee!

16 december 2025

Super snelle levering & fantastische service

Super snelle levering, mooie gravure & de klantenservice denkt goed met je mee. Zo heb ik 2x een bestelling geplaatst op hetzelfde adres die PersonalSurprise in 1x heeft verzonden en mij meteen 1x verzendkosten terug heeft betaald. Altijd fijn als mensen met je meedenken. Ik ben super tevreden!

6 november 2025

Bierpullen met krasjes direct nieuwe gekregen

4 bierpullen besteld als bedankje voor de organisatie. 3 glazen hadden krassen erop. Hiervan een melding gemaakt, en direct excuses, melding dat ze batches van de leverancier beter gaan controleren, en versneld 3 nieuwe glazen gekregen. Top afhandeling van een lichte teleurstelling

29 augustus 2025

Slechte graveer werk en goedkope troep.

Als cadeau, voor een speciale gelegenheid, kreeg ik via de website personalsuprise.nl een gepersonaliseerde 3-delige bestekset toegezonden. Bestaande uit een vork, lepel en mes; alle 3 van het merk Amefa.

Het geleverde
Ondanks dat deze 3 items (vork, lepel, mes) tegelijkertijd in één opdracht zijn besteld kloppen deze niet bij elkaar; het geleverde is geen set. De mes behoord tot een andere série dan de vork en lepel.

De gravure
De gravures op elk van de 3 items (vork, lepel, mes) is verschillend in lettertype, vorm en grootte. Ook zijn de gravures, op alle 3 de items (vork, lepel, mes) op een verschillend plaats aangebracht en gecentreerd.

Kwaliteit
Vork en lepel zijn van een goedkope kwaliteit, kwaliteit van de mes is beter. Kwaliteit van de vork en lepel is nagenoeg gelijk aan dat van blik: licht, dun en met 'scherpe' randen. Terwijl de mes dat niet is.
Wat een bestekset moet zijn, is een bijelkaar geraapt zooitje.

Merknaam Amefa
De merknaam Amefa is op de mes scherp en mooi aangebracht echter op de lepel en vork is het merk zeer slecht en onduidelijk leesbaar; het lijkt erop dat in een merkloze vork en lepel de merknaam Amefa is gegraveerd.

Customer service
Contact met deze website gaat met ene Laser Lindy, volgens mij een ai conversatie want, ze geeft continue hetzelfde antwoord. Lindy geeft aan: "aangezien het om een gepersonaliseerd product gaat kunnen, we het helaas niet retour nemen".
Deze website is gespecialiseerd in verkoop van alleen maar gepersonaliseerde items.......

De website prijs
Deze is schandalig hoog voor de kwaliteit van deze geleverde bestekset; alsmede de kwaliteit van de gravures is ondermaats.
Personalsurprise rekent vele €10 tallen (ongeveer €40.00) voor deze levering; in de winkel is hetzelfde verkrijgbaar voor €7,50.

Aanvulling
Op het internet, bij andere websites, geven gebruikers aan dat het bestek van Amefa snel roest.

26 juli 2025
Logo Personalsurprise

Antwoord van Personalsurprise

Beste Raymond,

Bedankt voor uw uitgebreide feedback. Wat jammer om te horen dat uw bestelling niet aan uw verwachtingen voldeed. We geven hierbij graag een toelichting op een aantal punten.

Allereerst: wij graveren het bestand zoals het ontwerp wordt ingevoerd via onze personalisatietool. Omdat er bij deze review geen bestelnummer is vermeld, kunnen wij uw bestelling helaas niet inhoudelijk controleren. Daardoor weten wij niet welke artikelen en welke ontwerpen u precies heeft gekozen.

Wij hebben nog geen standaard bestekset maar los bestek; klanten kiezen zelf welke onderdelen zij willen personaliseren. Wanneer bijvoorbeeld een reguliere lepel wordt gecombineerd met een dessertvork, kunnen er verschillen ontstaan in gewicht, afmeting of vormgeving. Dat is geen fout, maar het gevolg van de gekozen combinatie. Nogmaals, wij kunnen uw bestelling niet controleren zonder informatie.

Wat betreft de gravures: verschillen in lettertype, grootte of plaatsing zijn vrijwel altijd het resultaat van de ingevoerde ontwerpen aangezien wij het bestand maken wat u maakt in de personalisatietool.

Wij leveren uitsluitend originele producten van het merk Amefa, het merk is door het merk zelf in het bestek gegraveerd. Bij Amefa bestaan verschillende lijnen bestek met verschillende soorten staal. Wij hebben gekozen voor een productlijn met het hoogste kwaliteit 18/10 staal. Dat u andere reviews gevonden heeft van gebruikers wil niet zeggen dat dit een vergelijkbaar staal is aan wat wij verkopen. Daarnaast vinden wij het jammer dat er in uw review wordt gesuggereerd dat wij merkproducten zouden namaken, dat is absoluut niet het geval.

Over de klantenservice: op onze website maken wij gebruik van een AI-chatbot ("Laser Lindy") om de meeste vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Het staat duidelijk vermeld dat het om een bèta-versie gaat die nog in ontwikkeling is. In uw gesprek met de chatbot is er 9 keer aangeraden om via het contactformulier contact met ons op te nemen, inclusief het verzoek een foto mee te sturen. Tot op heden hebben wij daar helaas niets van ontvangen. Zonder die informatie kunnen wij een klacht of vraag helaas niet verder in behandeling nemen.

Wat betreft de prijs: deze is gebaseerd op de combinatie van merkproduct, persoonlijke gravure, handling en service. Dit is niet te vergelijken met standaard niet-gepersonaliseerd bestek uit een winkel.

We vinden het oprecht jammer dat u ontevreden bent en niet in bent gegaan op het verzoek om een contactformulier achter te laten maar dat u ervoor kiest om een review achter te laten die zo slecht is en op punten onredelijk is, terwijl u ons niet de kans heeft gegeven om het op te lossen. Dit vinden wij erg spijtig.

Team PersonalSurprise

Een borrelplank van 30 euro besteld

Een borrelplank van 30 euro besteld. Helaas door de zoveel "diversiteit keuzes" een fout gemaakt en werd mr mrs.

Dan willen we alsnog een gehele nieuwe plank die wel goed staat beschreven bestellen(Dus ontvangen ze twee keer geld). Het beste wat ze kunnen doen is 3 euro korting.. daar kun je nog geen koffie van drinken..

10 juni 2024

Heel blij met deze aankoop!

Prachtige plank besteld met gravering. Mooi donker en diep ingegraveerd, erg blij met het resultaat!!! Besteld, volgende dag gegraveerd en dag erna in huis. Snel en ook een mooie kado verpakking erbij. Deze site ga ik onthouden.

6 maart 2024
Reviews in alle talen tonen. (10 reviews)