Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fremagende! Har netop haft et DISC-kursus med Theis Askling, og det har givet kæmpe værdi for vores virksomhed – både internt i teamet og i vores samarbejde med kunder. Jeg har haft fornøjelse af Th... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk energi og en super god performans fra Theis Askling. Virkelig en god dag men en masse gode indput og læring om både kolleger og mig selv.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Spændende, lærerig og underholdende workshop sammen med ens kollegaer. Vi havde fornøjelsen af at blive undervist af Theis, som med hans gode humør og humor skabte en god og tryg ramme for o... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Consultant

Geschreven door het bedrijf

Gennem vores online profilværktøjet DISC hjælper Personprofil privatpersoner og virksomheder med at øge deres trivsel og performance.

4,7

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

5 stjerner til Theis Askling!

Fremagende!
Har netop haft et DISC-kursus med Theis Askling, og det har givet kæmpe værdi for vores virksomhed – både internt i teamet og i vores samarbejde med kunder. Jeg har haft fornøjelse af Theis før og vi er allerede i dialog om hvornår vi skal have ham forbi igen. Kan varmt anbefale Theis til alle, jeg kender!

Hej Mathias,

Tusind tak for de 5 stjerner! ⭐ Det er fantastisk at høre, at kurset skabte værdi hele vejen rundt – både internt og hos jeres kunder. Vi glæder os allerede til næste gang, vi ses! 🙌

Tak for anbefalingen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En god eftermiddag sammen med mine…

En god eftermiddag sammen med mine kollegaer som gav en rigtig god indsigt i dels egenskaber for de enkelte områder i DISC men også konkret, da vi gennemgik de enkeltes DISC.

Hej Ole,

Dejligt at høre!🌟

Det er altid guld værd at se teorien blive konkret, når man gennemgår teamets egne profiler. Tak for de gode ord!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk energi og en super god…

Hej Stina,

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det glæder os, at du fik både ny læring og god energi med hjem, det er præcis det, vi går efter.

Jeg sender de rosende ord videre til Theis!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En rigtig god mulighed for at udvikle sig inden for DISC

DISC-kurset var rigtig godt og relevant. Der var en fin balance mellem præsentation, diskussion og praktiske øvelser, som gjorde indholdet let at forstå. Kurset gav et godt fundament for at kunne arbejde videre med DISC i virksomheden.

Kære Cecilia,

Tak for din flotte feedback!🚀

Fedt at høre, at kombinationen af præsentation og diskussion fungerede godt for dig. Vi ønsker dig alt det bedste med at implementere DISC i din virksomhed!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har fået både konkrete værktøjer og nye indsigter

Jeg synes, det har været et helt igennem fantastisk forløb med en virkelig god balance mellem teori og praksis.

Jeg var ikke klar over, hvor stor en del af undervisningen der ville have karakter af coaching i forhold til DISC, og det fungerede simpelthen så godt. Det gjorde læringen både mere nærværende, personlig og anvendelig fra start.

Begge undervisere er yderst kompetente og formår samtidig at gøre stoffet meget “down to earth” og let at relatere til. Det føltes aldrig som tung eller “sur” undervisning, man bare skulle igennem – tværtimod har det været inspirerende, motiverende og meningsfuldt hele vejen igennem.

Jeg har fået både konkrete værktøjer og nye indsigter, som jeg allerede nu kan mærke gør en forskel i mit arbejde.

Alt i alt en virkelig stærk certificering med et fantastisk hold, som også har bidraget til en tryg og lærerig atmosfære.

Kære Maja,

Tusind tak for din flotte anbefaling!👏 Det er fantastisk at læse, hvordan coaching-elementet og den praktiske tilgang fungerede for dig.

Vi er stolte over at levere en certificering, der er både motiverende og meningsfuld hele vejen igennem.

Tak for din feedback og held og lykke med dit videre arbejde med DISC! 🥳

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Super certificeringsforløb

Veltilrettelagt, inspirerende og rigtig godt certificeringsforløb. Engagerede, topmotiverede og kvalificerede undervisere

Kære Helle,

Mange tak for din feedback!🌟 Vi er glade for, at du har haft et godt certificeringsforløb hos os.

Det betyder meget for os, at vores fokus på kvalitet og engagement skinner igennem i undervisningen!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Spændende, lærerig og underholdende workshop

Spændende, lærerig og underholdende workshop sammen med ens kollegaer.
Vi havde fornøjelsen af at blive undervist af Theis, som med hans gode humør og humor skabte en god og tryg ramme for os 5 kollegaer.

Vi lærte om hinanden, samtidig med at vi blev klogere på os selv. Der var plads til selvrefleksion, og samtaler om hvorfor vi landede på netop den profil.

Skabte en god dynamik og samtidig gode råd, i forhold til at tage højde for forskelligheder til fremtidige situationer, hvor nogle profiler måske vil skubbe lidt til hinanden.

Kan klart anbefales, og vi har fået gode og sjove snakke efterfølgende omkring de forskellige profiler.

Disc er også et værktøj vi bruger i vores rekrutteringsprocess.

Kære Noa,

Mange tak for den fine anmeldelse!

Vi er glade for, at Theis formåede at skabe en tryg og underholdende ramme for jeres team-dag. Det er fantastisk, når læring og selvrefleksion går hånd i hånd med godt humør.

Tak for jeres varme anbefaling!💚

Super inspirerende dag

Super inspirerende dag! Det var både lærerigt og sjovt at få indsigt i vores DISC-profiler, hvilket har givet et helt nyt perspektiv på, hvordan vi som kollegaer spiller hinanden gode.

Hej Victor,

Tak for din flotte anbefaling! Fedt at høre, at I fik både ny indsigt og smil på læben i løbet af dagen. Tak fordi vi måtte hjælpe jer med at styrke jeres team-dynamik!💪🏻

Super godt :)

Hej Emil,

Tak for din anmeldelse - god fornøjelse med Personprofiler DISC!😊

Kanon dag med DISC workshop

Kanon dag med DISC workshop. Det var SÅ lærerigt både individuelt og for hele teamet. De varmeste anbefalinger til både DISC softwaren online og til deres fysiske workshops!

Kære Frederik,

Tusind tak for de 5 stjerner og din varme anbefaling!

Vi er glade for, at både vores online software og den fysiske workshop har givet værdi til jeres team. Det er præcis den kombination, vi brænder for at levere!🤗

Kæmpe anbefaling

En virkelig stærk DISC-certificering med høj faglighed og masser af energi. Theis og Sarah er dygtige undervisere, der kombinerer skarpt indhold, praksis og humor på en måde, der gør læringen både effektiv og engagerende.
Et veltilrettelagt forløb med god variation, løbende sparring og konkrete værktøjer, man kan bruge med det samme. En certificering, der fortjener mine varmeste anbefalinger.

Kære Rikke,

Kæmpe tak for din anbefaling! Vi er glade for, at du nød kombinationen af energi, humor og skarpt indhold på certificeringen.

Det har været en fornøjelse at have dig med på holdet. Rigtig god arbejdslyst med dine nye værktøjer!🤗

10/10 oplevelse

Super fedt set-up, underholdende og lærerig oplevelse. Klar anbefaling, hvis man ønsker at kende sig selv og sine kolleger bedre. Der arbejdes med eksempler, som kan tages med direkte ud i hverdagen og bruges til fordel for alle i et samarbejde.

13 januari 2026

Hej Chili!

Tusind tak for den flotte anmeldelse og anbefaling 🤗

Det er virkelig dejligt at høre, at set-up, indhold og eksempler opleves som både underholdende og anvendelige i hverdagen.

Netop det praksisnære er noget, vi lægger stor vægt på, så tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Emma // Personprofil 🌈

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Underviser var god og energisk og…

Underviser var god og energisk og forstod at få alle til at lytte.
Jeg føler mig styrket i mødet med andre mennesker efter dette kursus.

13 januari 2026

Hej Michael,

Tusind tak for din fine anmeldelse 🙌

Det glæder os virkelig at høre om din oplevelse!

Netop dét er formålet med vores workshops, så tak fordi du tog dig tid til at dele.

Emma // Personprofil🤗

Alle

Alle, uanset titel, der har en kollega, medarbejder, chef eller andre de skal samarbejde med, kan få gavn af undervisning i DISC. Der er substans i materialet, og det bliver godt formidlet af underviseren.

21 oktober 2025

Kære Susanne,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi kunne ikke være mere enige.

Uanset hvem du er og hvor du er i livet, kan vi altid få gavn af at lære mere om os selv og hinanden. 🎉

Kurset kan varmt anbefales

Kurset kan varmt anbefales. Glæd Jer.

21 oktober 2025

Kære dig,

Tak for din anmeldelse og anbefaling! Det sætter vi stor pris på🙌

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En humoristisk og engageret underviser.…

En humoristisk og engageret underviser formidler stoffet så alle er med

29 september 2025

Kære Lone,

Tak for dine flotte ord - vi er glade for at du nød at deltage! 🔴🟡🟢🔵

Spot on

Personprofil.dk rammer lige præcis den nerve og faglighed, som jeg havde sat næsen op efter. Det giver masser af værktøjer, indsigt og ikke mindst personlige refleksioner på vejen. En kæmpestor anbefaling herfra!

20 maart 2025

Antwoord van personprofil.dk

1000 tak for din flotte anmeldelse - det var en fornøjelse at have dig med ombord.

Du udviser en dejlig ro og tilstedeværelse, som smitter positivt på både underviser og medkursister.

Så tak for det 👏🌿

Glæder mig til det fremtidige samarbejde 🌟🌟🌟

Fantastisk certificeringsforløb!

Fantastisk Certificeringsforløb!
Folkene hos Personprofil er TOP professionelle og virkelig dygtige undervisere.
Jeg følte mig holdt i hånden hele vejen i deres certificeringsforløb og glæder mig nu bare til at komme ud og bruge min nye viden.
Kæmpe anbefaling herfra!

25 maart 2025

Kære Nicklas

Tak for de fine ord - en vild udvikling du gennemgik - især da du knækkede koden med hensyn til din samtale- / og spørgeteknik - Det bli'r stort - TAK! 🔴🟡🟢🔵

Dynamisk og inspirerende uddannelsesforløb

Et veltilrettelagt, dynamisk og inspirerende uddannelsesforløb, hvor man får en stor indsigt i de fire profiler, udviklingssamtaler samt ”sig selv” og hvordan man reagerer i mødet med andre profiler. Et forløb med god vekslen mellem teori, øvelser og autentiske afprøvninger i egen praksis

25 maart 2025

Kære Vinie

1000 tak for din fine anmeldelse - og tak for din dejlige og meget smittende energi på certificeringen.
Håber I får stor glæde af profilerne og certificeringen 🌞🌿
Glæder mig til at følge jer fremover...

Kæmpe anbefaling

Jeg deltog i Personprofils certificering i efteråret 2024 og er meget tilfreds med det faglige og personlige udbytte jeg fik under certificeringen. Man får et indgående kendskab til de forskellige persontyper, adfærd og hvordan man kan anvende og arbejde med dette til udviklingssamtaler, i rekruttering m.m. Jeg kan varmt anbefale denne certificering og Personprofil generelt - både Theis og Sarah er super dygtige og varme mennesker 👏🏻

29 oktober 2024

Kære Laura

1000 tak for din fine kommentar.
Den er vi rigtigt glade for.
Tak for kæmpe engagement 🙏🌿👍

Mvh.

Personprofil

Lees meer over geverifieerde reviews.