Super effektiv og nem, vi er meget glade for dette produkt, når man bestiller hos Petbottle, er det nemt, overskueligt og hurtig levering. Alle 5 stjerner værd 😊
Bedrijf heeft geantwoord
Fremragende produkt og hurtig levering helt til døren. Min hund er super glad for sin petbottle og vil kunne anbefale til alle andre hundeejer :)
Bedrijf heeft geantwoord
Hurtig ekspedition af min ordre - modtager to dage efter bestilling til trods for der kan gå 2-4 dage efter afsendelse, så er meget tilfreds! Og deres service på hjemmesiden i livechatten er også virk... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Teamaet bag Petbottle.dk har fundet frem til en nem løsning til hvordan du hele tiden sørger for, at din hund er hydreret, netop en veldesignet og bred vand drikkedunk som kan indholde hele 550ML vand!
Denemarken
- petbottle.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Tog lidt tid
Der gik over 17 dage før jeg modtog min vare, på hjemmesiden står der 2-3 dage. Jeg skrev et par gange. Da jeg ringede modtog jeg flasken indenfor et par dage. Om mit køb var forsvundet i systemet er muligt. Men som sagt, da jeg ringede gik det hurtigt : )
Små forbedringer er der plads til - produktmæssigt
Jeg synes produktet er smart.
Betjeningen af hjemmesiden var nem.
Leveringen kom godt og hurtigt.
Der er "låsen" på produktet meget hård og næsten umuligt skubbe
fra side til side. Andre vi har snakket med har haft samme problem.
Jeg synes det er ærgerligt for vi er ellers rigtig glade for det :)
Super effectiv og nem

Antwoord van Petbottle
Hurtig levering og god service
Hurtig levering med ekspres og god service. 5+ stjerner herfra 👍🏽

Antwoord van Petbottle
Fint produkt og meget hurtig levering.

Nem og let at bestille
Nem og let at bestille, vare modtaget allerede dagen efter :)

Først
Først: betalte 65 kr. For en express levering som kom 2 dage efter. Der står 1 dags levering. Har fået en forklaring jeg egentligt ikke kunne bruge til så meget. Spild af penge når man faktisk betaler for dag til dag levering som der står..
Modtog endelig flasken. Kvaliteten er fin, dog problemer med at dreje knappen til side.
Min hund vil ikke drikke af flasken. Jeg har forsøgt mange gange. Hvor flere ture er hvor hun absolut burde være tørstig. Har kontaktet firmaet hvor jeg blot får at vide det ikke plejer at være et problem og min hund nok skal drikke af den. Så hjælp er der ikke meget at hente så snart man oplever noget hvor man søger hjælp ved dem. Jeg kan desværre ikke stå ind for de ting de skriver på hjemmesiden/facebook.

Fuldt ud tilfreds
Godt tilbud, hurtig levering og rigtig fin vandflaske til hunden!
Vi har brugt vores Petbottle i et par…
Vi har brugt vores Petbottle i et par dage nu, indtil videre er vi glade for den. Den virker til at holde tæt og vores hund er glad for at drikke af den.

Antwoord van Petbottle
Hurtig levering og super smart vand…
Hurtig levering og super smart vand beholder til vores lille hund. Let at få vand ud og smart vand kan føres tilbage. Kan varmt anbefales.

Super firma
Super firma. Varen kom hurtig, produktet perfekt. Min hund elsker sin nye transportable vandskål