Dejlig oplevelse
Dejlig oplevelse, fin vare der lever op til forventningerne, meget forsvarligt pakket ind, og rigtig sødt at der lå et lille postkort i pakken der takker for ens støtte af små virksomheder :-)

Herslev Møllevej 21, 7000, Fredericia, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van Petdimo
Jeg kan ikke anbefale træning af en Jackrussel, der er en selvstændig og intelligent hund. I forbindelse med tilmeldingen er træneren gjort opmærksom på, hvilke udfordringer min dejlige Jackrussel har. Hun tilkendegiver, at kunne afhjælper disse udfordringer. Dette var så ikke tilfældet. Jeg betalte 900 kr for ingenting.

Antwoord van Petdimo
Line fra Petdimo er en person som ser dit kæledyr og bliver ved med at undersøge og finde ny viden for at hjælpe vores kæledyr til at have det bedst muligt sammen med os. Hun hjalp mig med at finde det rigtige foder til min hund Uffe og på hendes anbefaling er der kommet god ro på hans mave.
Derudover kunne jeg ikke forstå hvorfor Uffe ikke var begyndt at fælde men lidt nyfunden viden om langhårede hunde og et bad, så kom der gang i fældningen.
Kan varmt anbefale Petdimo og Line

Antwoord van Petdimo
Kan ikke anbefale stedet, vil bestemt søge alternativer
Jeg har i dag været forbi hos søde Line i petdimo med min dejlige hund som trængte til at blive forårs klippet.
Kæmpe anbefaling herfra, Line er super sød og meget kommunikativ, skrev til mig at hun ville gøre opmærksom på at min hund havde filter og ja det må jeg indrømme da jeg ikke har haft overskud til at komme i bund. Det var en super oplevelse og min hund blev så smuk og flot klippet.
Ville have haft givet 10 stjerner hvis muligt.

Antwoord van Petdimo
Sikkert en ok web shop, men som hunde frisør virkelig ringe.
Vi har lige betalt for at få klippet tre hunde hvor resultatet er så grimt at man skulle tro det var første gang.
Men det værste var at den ene hund kommer tilbage blødende fra halsen og det ligner at hun er kommet til at klippe i den. Jeg tror der har været en træls hår knude og så er hun ved et uheld kommet til at ramme hunden med saksen, men i stedet for blot erkende dette så får vi en lang historie om at hunden blot havde et hot spot. Men der var intet med den hund da vi afleverede den.
Den ene hund har heller ikke fået klippet negle selv om dette også var en del af prisen.
At vi har skulle betale for dette stykke arbejde er ikke rimeligt. Det ligner vores hunde har været udsat for klippe træning og ikke for en god klipning som vi havde forventet . Hvis dette firma tog lidt ansvar havde de betalt os vores penge tilbage. Vi skal nu bruge penge på at få hundene klippet pænt hos en anden frisør, da de ser virkelig grimme ud.
Tilføjelse…
Vi har nu været forbi dyrlægen med hunden da det stadig blødte og fik der bekræftet at det ikke var tale om et hot spot, men han det var tydeligt at hunden havde fået et snit nok fra en saks.
Alle kan lave en fejl det er trods alt helt sikkert tale om et uheld, men så vær dog ærlig frem for at dække sig ind med en historie der ikke holder.

Antwoord van Petdimo
Hurtig ekspedition, alt kom frem i fin tilstand, omhyggeligt pakket.
Hurtig service da der var problemer med ordren som lynhurtigt blev løst så ordren kunne sendes hurtigt
En super spændende virksomhed med gode produkter og hurtig levering. Jeg fik en fremragende vejledning og købte lækre produkter til mine hunde. Det var dejligt, at hele processen var nem og effektiv.
Golden Retriever godkendt!
Lækkert udvalg og god service...
Eneste problem er hvor hurtigt posen bliver tomme 😅
Jeg havde bestilt min ordre til afhentning. Da jeg kom var min ordre klar og pakket. Hurtigt og god service. 5 stjerner herfra 🙂
God og overskuelig hjemmeside. Og en dejlig hurtig levering 😊
Havde en super oplevelse med at handle ved jer
jeg fik mine vare indenfor 2 dage og min lille Buller blev så lykkelig over jeres snacks
Jeg ville prøve nye godbidder til hunden og så denne virksomhed på Facebook.
De har nogle ok priser på deres sortiment og leveringen gik hurtig.
Kan anbefales, hvis du vil forkæle din vovse.
Lees meer over geverifieerde reviews.