4 dagen disneyland: 29 juli - 1 augustus
Wat een geweldige 4 dagen heb ik gehad. Ik ging samen met een vriendin en vanaf het begin hadden wij de lol erin. Weken leefde wij met z'n tweeën naar dit moment toe. Weg van thuis en lekker een paar dagen vakantie. We stapte op in Breda waar we al gelijk in contact kwamen met andere die naar disney gingen.
We kwamen in de bus met een gezellige groep mensen en een super gezellige chauffeur Dennis Nieuwhof. Hij werkte professioneel en was zeker ook wel in voor een grapje. Een aantal mensen in de bus werden binnen een paar dagen ook een hechte groep, dat kwam ook door de inzet van onze chauffeur Dennis. Hij heeft er voor mij (maar ik denk ook zeker voor vele andere) een onvergetelijke reis van gemaakt. Met deze mede passagiers en met Dennis zijn we het park in gegaan. Waar we een leuke tijd hebben gehad.
Alles was goed, een goed hotel, lekker ontbijt, gezellige groep en een goede chauffeur. Of te wel een onvergetelijke vakantie voor mij. Mijn complimenten voor de organisatie en natuurlijk voor Dennis.
Esther Albers