Uppskattar att det här är hundmat som produceras i Sverige med lågt klimatavtryck. Prenumerationstjänsten är riktigt smidig, lätt att justera och utan bindningstid. Min hund har älskat smaken på båd... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hittade Petgood när jag letade efter något som kan lindra min hunds öroninflammation. Visade sig att insektsbaserad mat är grejen, både hunden och katten äter det nu och mår fint. Dem älskar maten! Ja... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Eftersom det svårt att veta hur mycket min Ziggy äter varje dag är det bra att det är enkelt att ändra leveransdatum i prenumerationen utan massa krångel. Viktigast av allt är såklart att Ziggy gilla... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag ger fodret åt alla mina tre Chinese cresteds. Valpen får valpfoder, vuxna får vuxenfoder och veteranen får senior. Superbra kundservice som hjälper till med alla ens frågor och fantastiska erbju... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Snabb leverans och hundens mage har blivit helt bra efter dietbytet, hoppas att det håller i sig.

Antwoord van Petgood
Snabb leverans, bra alternativ istället för allergifoder, bra för miljön och katterna älskar maten!

Antwoord van Petgood
Nu efter snart ett år med detta foder till min hund är jag jättenöjd.
Lätt att ändra i prenumerationen och snabb kontakt med support. Min hund hade problem med allergi och mage, men detta har blivit mycket bättre.

Antwoord van Petgood
Bra priser och snabba leveranser. Så skönt med ett företag som inte har massa tillsatser och dåliga ingredienser. Min fyrbenta absolut ÄLSKAR produkterna!

Antwoord van Petgood
Väldigt smidigt, med prenumeration som går att ändra / pausa hur lätt som helst. Ingen bindningstid och ändringarna sparas direkt.
Produkten är bra, informationen är tydlig, och kissen är helnöjd :)

Antwoord van Petgood
Snabb leverans och vår lilla yorkshireterriertik älskar fodret!
Även bra då hon kliar sig av andra foder men inte av detta!

Antwoord van Petgood
Jag har en extremt fjäderfäallergisk katt på 9 år. Hon kräker på damm från de andra katternas kycklingfoder så jag har haft ett rent hel..te att få ett foder till denna katt som inte kommer upp igen. I princip allt foder på marknaden innehåller fjäderfäprotein så när detta kom upp i mitt flöde beställde jag hem provpåsar till både min allergiska katt, ungkatten och till mammas hund. Hunden är dock kräsen och min mamma med så där blir det nog ingen affär. Ungkatterna äter nog allt men var inte helt övertygade om ungfodret. I alla fall inte när man jämför med min allergiska katt. Hon slänger sig över kattfodret och äter som aldrig förr. Jag har fasat in det långsamt så att hon fått en bra övergång från sitt gamla foder. Alla kräkningar har upphört och hon mår extremt bra. Ska tipsa min veterinär om detta när vi ses nästa gång. Bortsett från allergi har min katt hyperkalcemi, så det ska bli intressant om de värdena också har blivit bättre. Vi får se helt enkelt. Detta är ett toppen foder till min sjuka katt och jag kan bara rekommendera det. Dock så är fodret helt individuellt till hur både katt och hund gillar att äta. Hade gärna gett detta foder till alla mina katter om det varit billigare men än så länge får det räcka till sjuklingen. Stort tack, mitt bästa foderköp någonsin!

Snabb återkoppling och leverans. Dessutom så gillar hundarna maten 😊

Antwoord van Petgood
Beställde två påsar kattgodis, portot ganska dyrt ni kunde lagt det i ett kuvert i stället för en stor kartong, då hade porto blivit billigare

Antwoord van Petgood
Min katt som är blandras och ganska kräsen gillade maten och jag gillar nytänkande som går i miljövänlig riktning.

Antwoord van Petgood
Var länge fundersam över om ett foder med insekter skulle vara nåt för mina hundar när jag såg fodret i Djurbutiken. Var egentligen ute efter nått annat nytt foder till mina kräsna hundar och fick av en slump med en liten påse med Petgood som hade gått ut i datum när jag köpte en säck annat foder. Lät hundarna testa sitt nya foder med lite Petgood i också och båda hundarna valde att peta ur det nya fodret och äta bara Petgood fodret. Numera köper jag bara Petgood foder och har inte behövt hitta nått nytt foder p.g.a "kräsenhet"

Snabb leverans och produkterna är så bra! Rekommenderas 100%! 💚🐛🐛

Antwoord van Petgood
Jag har än så länge inget att klaga på. Men jag har bara använt fodret ett par veckor. Jag tycker att det verkar bra, gillar miljö&klimattänket och har fått ett vänligt och personligt bemötande.