Petgood Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Uppskattar att det här är hundmat som produceras i Sverige med lågt klimatavtryck. Prenumerationstjänsten är riktigt smidig, lätt att justera och utan bindningstid. Min hund har älskat smaken på båd... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hittade Petgood när jag letade efter något som kan lindra min hunds öroninflammation. Visade sig att insektsbaserad mat är grejen, både hunden och katten äter det nu och mår fint. Dem älskar maten! Ja... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Eftersom det svårt att veta hur mycket min Ziggy äter varje dag är det bra att det är enkelt att ändra leveransdatum i prenumerationen utan massa krångel. Viktigast av allt är såklart att Ziggy gilla... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag ger fodret åt alla mina tre Chinese cresteds. Valpen får valpfoder, vuxna får vuxenfoder och veteranen får senior. Superbra kundservice som hjälper till med alla ens frågor och fantastiska erbju... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Veevoerhandel

Over Petgood

Geschreven door het bedrijf

Vi är Petgood, the do good pet food.

Vi är ett svenskt företag som erbjuder ett näringsrikt sortiment av insektsbaserade produkter för hund och katt, utvecklat med våra husdjurs hälsa som högsta prioritet.

Hos oss hittar du näringsrikt helfoder, godis och snacks utvecklat av vårt eget veterinärteam baserat på den senaste forskningen kring näring och hälsa. Tack vare noggrant utvecklade recept med lättsmält insektsprotein och naturliga ingredienser som stöttar mage och hud, upplever majoriteten av våra kunder fantastiska förbättringar - stabilare mage, glansigare päls och förbättrad hälsa.*

Idag är vi en ledande aktör i Europa för insektsbaserat hund- och kattfoder med tusentals nöjda kunder som varje dag får uppleva fördelarna med insekter. Och du, tack vare vår miljövänliga proteinkälla kommer hållbarhet som bonus - win-win för djur och planet!

*baserat på kundundersökning genomförd 2025 med +300 svarande.

Besök Petgood

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

89 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mina katter och mitt hjärta mår så bra

Mina katter och mitt hjärta mår så bra. För djuren och för planeten !! ✊🏻 det gör mig lycklig.

5 oktober 2024

Antwoord van Petgood

Stort tack för din jättefina recension! Den gjorde oss alla i teamet så himla glada 💜🐈

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Riktigt bra foder som katterna älskar…

Riktigt bra foder som katterna älskar och mår jättebra av. Som ett extra plus är det ju bra för miljön. Leveranserna har varit mycket snabba (Två dagar) och jag är lika nöjd som katterna.

31 augustus 2024

Antwoord van Petgood

Tack Ann-Charlotte för ditt fina omdöme! Så kul att höra att både du och katterna är nöjda 💜🐈‍⬛

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Våra katter älskar deras kattgodis!

Våra katter älskar deras kattgodis. De blir helt galna! Motivationen till att få godis är så hög att de till och med är intresserade av att lära sig trick och köra hinderbana 🐱 Kanske kattmyntan i som gör susen men full pott på betyg ger de i alla fall. Toppen med hög fiberhalt i godiset med!

Katterna gillar även fodret. Magen hos en av katterna som alltid varit hård är bättre då fiberhalten är högre här än i många andra foder, och mycket av klåda i hud har avtagit likaså. Katten utreds för allergi och det är oklart om det är något protein eller luftallergen han triggas av, eller både och. Att han har färre symtom och även färre kräkningar sedan vi började med Petgoods foder känns toppen!

Känns också bra att kunna minska miljöinverkan genom insektsfoder.

29 augustus 2024

Antwoord van Petgood

Åh vilken härlig recension! Så roligt att höra Charlotta att katten är så såld på vårt kattgodis och även att fodret fungerar bra för katten med allergi 💜

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Ej för djur med kvalsterallergi!

Vi köpte fodret och var väldigt positiva utifrån vad vi läst oss till. Det stod mycket om foderallergi och att detta skulle vara ett bra foder för det. Dock var det väldigt otydligt att fodret inte ska ges till djur med kvalsterallergi, vilket vi fick uppleva i efterhand då hennes kli drog igång deluxe av fodret. Annars verkade de ändå gilla smaken.

14 augustus 2024

Hej Caroline!

Tack för att du hör av dig till oss med feedback!

Till att börja med, är vi väldigt ledsna att höra att vårt foder inte passade din hund. Allergi är ett komplext problem där många faktorer inverkar på hundens symtom, vilket också gör att det tyvärr aldrig finns en garanti att ett nytt foder fungerar. Korsreaktion mellan insekter och kvalster är något som forskas kring, där man ser en möjlig koppling men att det trots det finns exempel på många hundar med kvalsterallergi som inte reagerar på ett insektsbaserat foder.

Vi rekommenderar därför att man konsulterar sin veterinär innan foderbyte om man har en hund med misstänkt eller konstaterad allergi, och i den här artikeln berättar vi mer: https://petgood.com/se/blog/dog/health/food-allergies-insect-protein

Vi hoppas att din hund är på banan igen och mår bra, och vi tar självklart med oss din upplevelse till kollegorna i teamet så att vi kan se över hur informationen kan göras ännu tydligare.

Allt gott!
Petgood-teamet

Snabb service

7 augustus 2024

Antwoord van Petgood

Tack Britta för ditt omdöme, roligt att höra att du är nöjd! 💜

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bästa fodret för min Border collie och…

Bästa fodret för min Border collie och mina katter. Hunden har kliat sig av alla andra foder jag testat, munhälsan och pälsen är fin på alla djuren. Alla djuren gillar dessutom fodret så det blir inget gammalt foder stående i skålarna. Smidigt med att prenumerera, jag får en påminnelse innan så jag kan ändra enkelt om jag beställt för mkt foder.

20 juli 2024

Antwoord van Petgood

Underbart att höra att både din Border Collie och dina katter trivs så bra med Petgood - finns inget som gör oss gladare! Vad kul även att höra att du är prenumerant hos oss och att du tycker det fungerar smidigt! Tack för att du tog dig tiden att skriva detta omdöme! 😻🐶

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alltid superbra kundtjänst som snabbt o…

Alltid superbra kundtjänst som snabbt o trevligt löser mina problem. Och min hund mår så bra av fodret och älskar både det och godisarna. Känns bra att vara lite klimatsmart.

24 juli 2024

Antwoord van Petgood

Stort tack Maria för detta fina omdöme! Vi på Petgood blir så glada över att höra att din vovve tycker så mycket om våra produkter. Tack för att du är med på resan mot en mer transparent och hållbar djurvärld! 🌍💜

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Omtyckt av både ägare och katt!

Jag älskar att kunna ge min katt ett högkvalitativt foder samtidigt som det känns mer etiskt än konventionellt foder. Vi bytte över från ett annat foder när vi fick vår kattunge och bytet gick smidigare än väntat. Jag berättar gärna för alla som vill lyssna. Jag uppfattar att jag kommer få en ny påse per månad i prenumerationen, men det gör vi inte av med i nuläget så jag hoppas jag missförstått det - därav det lägre betyget (om inte så 5/5). Skulle önska mig mjukmat även för katter från petgood!

26 april 2024

Antwoord van Petgood

Åh vad roligt att höra att fodret har blivit en ny favorit därhemma både för er och missen. Jag såg att du mailat också angående leveranserna, så jag har återkopplat till dig på mail så ska vi nog kunna hitta ett upplägg som blir lagom för er framöver! Mjukmat för katter är något vi jobbar på så det ser vi fram emot att erbjuda framöver 💜🐈

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Har inte gett katterna så lång tid än

Har inte gett katterna så lång tid än. Den ena äter men den andra är något kräsen och nobbar maten. Får väl avvakta en tid.

24 april 2024

Antwoord van Petgood

Stort tack för ditt omdöme Lisa! Vad roligt att maten gick hem hos en av missarna, så får vi hoppas den andra också kan tycka om det efter lite betänketid 💜

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Fodret är super bra med jag tycker att…

Fodret är super bra med jag tycker att ni har för höga priser. Har rekommenderat fodret men folk backar när det kommer till priset. Har man en hund som äter ca 15 kg i månaden så känns det märkbart i plånboken

15 april 2024

Antwoord van Petgood

Stort tack för din feedback! Så roligt att höra att fodret är så uppskattat.

Vi har full förståelse för att prisbilden också väger in huruvida man väljer vårt foder eller ej. Eftersom vi endast använder högkvalitativt insektsprotein som enda animaliska proteinkälla, påverkar det vårt slutpris eftersom denna proteinkälla i nuläget är betydligt dyrare än de traditionella. Övriga råvaror vi använder håller också hög kvalitet och är noggrant utvalda för sitt näringsvärde, där ett exempel är att vi använder olivolja istället för animaliska fetter, som kycklingfett. Vi har investerat mycket i vår forskning och produktutveckling för att utveckla innovativa och näringsrika produkter, vilket också reflekteras i slutpriset för vår produkt.

Trots detta, vill vi såklart att så många hundar och katter som möjligt ska kunna njuta av våra produkter, och tackar därför verkligen för feedbacken och tar med den framåt till teamet. 💜

Dit is Trustpilot