Bedrijf heeft geantwoord
Άμεση παράδοση των προϊόντων που παρέλαβα, σε εξαιρετικές τιμές. Κάποια διευκρίνηση που χρειάστηκα, τα παιδιά στο τηλεφωνικό κέντρο με εξυπηρέτησαν και φάνηκε η γνώση για το αντικείμενο τους! Συγχαρητ... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Στοχευμένη εξυπηρέτηση σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες του πελάτη. Μεγάλη ποικιλία σε ότι χρειάζεται το ζωάκι σας. Pet shop που νοιάζεται για εμάς κ τους μικρούς μας φίλους. Σαν πελάτης δεν θα το άλλαζα!... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Τα καλύτερα προϊόντα, άψογη εξυπηρέτηση πελατών !!!

Antwoord van pethellas.gr
Πολύ εξυπηρετικοι με βοηθησαν σε ότι κι αν χρειάστηκα
Ευγενεστατοι και πολύ φιλικοι
Μεγάλη ποικιλία

Antwoord van pethellas.gr
Μεγάλη γκάμα προϊόντων σε πάρα πολύ καλές τιμές κ καταπληκτική εξυπηρέτηση που δείχνει επαγγελματισμό.

Antwoord van pethellas.gr
Βρήκα αυτό που ήθελα για το ζωάκι μου!
Άψογη εξυπηρέτηση και ποικιλία. Μπράβο παιδιά.

Antwoord van pethellas.gr
Υπέροχο κατάστημα! Το προσωπικό ειναι πολυ βοηθητικό και ευγενικό!

Antwoord van pethellas.gr
Το αγαπημένο μου pet shop ! Μου έχει γίνει συνήθεια πλέον να επισκέπτομαι το μαγαζί αυτό ! Το προσωπικό είναι πάντα με πλατύ χαμόγελο και η εξυπηρέτηση τους πάντα γίνεται καλύτερη! Έχουν πραγματικό ενδιαφέρον για τις ανάγκες του πελάτη και έχουν πάντα τις καλύτερες προθέσεις όταν μου προτείνουν οτιδήποτε για τα κατοικίδια μου! Το μοναδικό μαγαζί με τέτοια εξυπηρέτηση!

Antwoord van pethellas.gr
Επισκέφτηκα αυτό το pet shop και πραγματικά εντυπωσιάστηκα! Ο χώρος είναι απίστευτα καθαρός και προσεγμένος, κάτι που δείχνει την αγάπη και τον επαγγελματισμό των ιδιοκτητών. Υπάρχει τεράστια ποικιλία σε τροφές για κάθε είδος κατοικιδίου—από γάτες και σκύλους μέχρι ψάρια, πουλιά, ερπετά και τρωκτικά.
Το πιο εντυπωσιακό, όμως, είναι η έκθεση των ζώων! Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη που μπορείς να δεις από κοντά—όμορφα ψάρια, εξωτικά πουλιά, χαριτωμένα τρωκτικά και εντυπωσιακά ερπετά! Όλα φαίνονται υγιή και καλοφροντισμένα, κάτι που κάνει τη διαφορά.
Το προσωπικό είναι ευγενέστατο και εξυπηρετικό, πάντα πρόθυμο να βοηθήσει και να δώσει συμβουλές για τη σωστή φροντίδα του κάθε κατοικιδίου. Σίγουρα θα ξαναέρθω και το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε κάθε φιλόζωο!

Antwoord van pethellas.gr
Στοχευμένη εξυπηρέτηση σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες του πελάτη. Μεγάλη ποικιλία σε ότι χρειάζεται το ζωάκι σας. Pet shop που νοιάζεται για εμάς κ τους μικρούς μας φίλους. Σαν πελάτης δεν θα το άλλαζα!!!

Antwoord van pethellas.gr
Άψογη εξυπηρέτηση, μεγάλη ποικιλία προϊόντων και πολύ καλές τιμές! Δεν τους αλλάζω με τίποτα!!!

Antwoord van pethellas.gr
Άψογη εξυπηρέτηση,μεγάλη ποικιλία και εξειδίκευση.

Great prices
Fast delivery
Variety of products
Well done #PetHellasTeam

Antwoord van pethellas.gr
Αντιμετώπιζα προβλήματα με το σκυλάκι μου, απευθύνθηκα σε αρκετούς κτηνιάτρους για να μπορέσω να το αντιμετωπίσω αλλά δεν είχα καταφέρει να βρω λύση. Μετά από μία συζήτηση που είχα με τον υπεύθυνο διατροφής σκυλιών στην PETHELLAS ακολούθησα τις συμβουλές του και το πρόβλημα το οποίο αποδείχτηκε οτι ηταν διατροφικό, λύθηκε 100% απλα ακολουθώντας τη διατροφή που μου συνεστησαν. Πραγματικά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο που αφιερώσατε για το ζώο μου είναι πολύ καλύτερα τώρα πια και σας εύχομαι να έχετε δύναμη να μπορείτε να βοηθάτε τους ανθρώπους και τα κατοικίδια τους. Καλή επιτυχία σε όλη την προσπάθεια που κάνετε!!!
Το ότι αγαπάτε αυτό που κάνετε φαίνεται πραγματικά!

Απλά επαγγελματιες....
Απόλυτη γνώση του αντικειμένου τους με πολύ αγάπη σε αυτό που κάνουν.

Antwoord van pethellas.gr
Τα πιο καταπληκτικά παιδιά με της καλύτερες παροχές και προϊόντα για τα παιδιά μάς!!!! Ποικιλία και πολύ καλές τιμές!!!! Εννοείται πως προτείνεται γιατί πραγματικά θα λυθούν τα χέρια σάς!!!!

Great products & great service,
Thank you 🙏

Antwoord van pethellas.gr
Πολύ καλή και άμεση εξυπηρέτηση ,
Με καταπληκτικές τιμές για τους ομορφότερους φίλους μας , 🐾🐾

Antwoord van pethellas.gr
Ποιοτητα Αμεση αποστολή και εξυπηρετηση σε όλες μου τις ερωτησεις

Antwoord van pethellas.gr
το προιόν που αγόρασα εις τριπλούν έφτασε πολύ γρήγορα στα χέρια μου αλλά δεν έκανε τίποτα για την δουλειά που το χρειαζόμουν, σκότωνε ψήλλους της στιγμής αλλά λίγο αργότερα κυκλοφορούσαν νέοι ψήλλοι, σαν να ήταν το φαρμακο φαγητό για εκείνους

Antwoord van pethellas.gr
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.