Het zijn oplichters, dit ten koste van kinderen. Heel erg!!!! Nooitniets ontvangen wel 700€ betaald voot een speeltoren! Top dat mensen kleine kinderen zo kunnen teleurstellen en in het zak zetten.... Toon meer
Als ik 10 sterren kon geven kregen jullie er 10!. Top product, snelle service, fijne communicatie, nogmaals heel erg bedankt. Kindjes zijn er dol gelukkig mee. Wij zullen zeker vaker bestellen!
Oplichterij!!!! Opgelet!!!! Na het plaatsen van een grote bestelling en de betaling te voltooien (+100 euro om verzendkosten te vermijden) hoor ik niets meer van deze oplichters. Triestig hoe ze... Toon meer
PetitSeal.com: Nachhaltige Schätze für kleine Entdecker Wir bei PetitSeal sind stolz darauf, eine sorgfältig ausgewählte Kollektion nachhaltiger, hochwertiger und sicherer Produkte für Babys und Kinder anzubieten. Von Spielzeug, das die Fantasie beflügelt, bis hin zu sanfter Bio-Kleidung und praktischem Zubehör - wir begleiten Sie und Ihre kleinen Entdecker auf ihrer Reise.
Hammerweg 23, 5201 kc, Echt, Nederland
- +31475788479
- support@petitseal.com
- petitseal.com
Het zijn oplichters
Het zijn oplichters, dit ten koste van kinderen.
Heel erg!!!!
Nooitniets ontvangen wel 700€ betaald voot een speeltoren!
Top dat mensen kleine kinderen zo kunnen teleurstellen en in het zak zetten.
Niet bij bestellen
Cadeau voor ons zoontje besteld in nov 2024, nooit aangekregen. Gemaild naar klantendienst, antwoord dat ze ermee bezig waren. Ondertussen nog steeds niets en nu antwoorden ze ook niet meer op mails. Website is nu ook weg. Geld kwijt…
Speelgoed besteld op 11/11/2024 nog…
Speelgoed besteld op 11/11/2024 nog steeds niet gehad, betaald. Communicatie zeer slecht.
Als ik nu mails stuur zeggen ze geen adres.
slecht bedrijf, niets kopen!!!!
Dat is pech, geld weg
Voorheen een prima ervaring met ze gehad. Helaas is mijn glijbaan kapot gegaan dus een nieuwe besteld…. Te laat hier gaan lezen. Ik vrees dat ze er gewoon letterlijk mee zijn gestopt en dat de mensen die wat besteld hebben gewoon pech hebben.. waaronder ik voor 150 euro. Super zuur
Betaald en nooit ontvangen!
Betaald en nooit ontvangen!
Oplichters.
Oplichting
26 nov. Bestelling gedaan. Gemaild geappt geen reactie van hun.Niet kopen bij deze winkel.
Oplichting!!
Oplichting. Geen product(en) bestellen. Ze reageren direct op algemene mails, maar zodra het over levering/annulering/retour gaat valt alle contact stil.
Betaald en nog steeds geen product
12 november 2024 iets besteld is nog steeds niet binnen geen enkele contact is er te krijgen. Zeer slecht bedrijf.
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Meer dan twee maanden geleden een speeltoestel besteld, maar nog niets ontvangen. Waardeloze communicatie vanuit Petitseal. Ik ben dik ontevreden. Laat je niet oplichten door deze prutsers.
Oplichters!
Bestelling gedaan, na bijna twee maanden nog altijd niks ontvangen. Zo laf!
De telefoonlijnen liggen er nu zelfs…
De telefoonlijnen liggen er nu zelfs uit. Het adres waar Petit seal zogenaamd gevestigd is is ook niet juist. Het is een verzamelgebouw van andere bedrijven.
Niets kopen!!! Trap er niet in, je bent je geld kwijt en krijgt je bestelling niet.
Vreselijk triest deze oplichters over de rug van kinderen.
2 december iets besteld wel bevestigd…
2 december iets besteld wel bevestigd verder geen enkele communicatie of verandering in status. Mails reageren ze niet op, whatsapp reageren ze niet op. 2 telefoonnummers gebeld om 09:00 sochtends dan zijn de openingstijden 14:00/22:00 bel je tussen die tijd krijg je te horen dat het druk is in het duits of frans en wordt er opgehangen. Weet iemand hoe ik mijn geld nu kan terugkrijgen if contact kan krijgen?
OPLICHTING!!!
Ontelbaar veel smoesjes voor de niet levering van ons montesorri vloerbed, niet op bestellen! Oplichting!330 euro kwijt.
—————
Update ! Ik contacteerde hun merken en kreeg van velen bericht terug, sommige beweerden iedere vorm van samenwerking, anderen hadden eerder wel positieve ervaring gehad met firma maar waren niet op de hoogte van deze wanpraktijken. Enkele firma’s zijn zelf actie beginnen ondernemen en sturen mij updates, helaas stuiten zij op hetzelfde als ons..geen reactie. Ik merk nu ook dat de site niet meer actief is. Ondanks dat het jammer blijft van ons geld ben ik alvast blij dat ze geen andere mensen meer kunnen oplichten. Hopelijk duikt de site niet meer op..
Bestel hier niet, order wordt niet geleverd
Besteld 2 weken geleden, geen updates, niks
Geen bereikbaarheid via de mail, geen bereikbaarheid via de telefoon.
We hebben inmiddels iDeal ingelicht dat dit oplichters zijn, en gaan spotify berichten zodra de 30 dagen zijn verstreken.
Bestelling nog altijd niet geleverd/ oplichting
Bestelling nog altijd niet geleverd (of zelfs nooit verzonden). Op 13 nov betaalde we (grootouders & ik) voor een ballenbad voor ons kindje zijn sinterklaas. Normaal zou dit 2 weken levertijd hebben. Op de dag van vandaag nog altijd niets toegekomen bij ons of een verzendingsstatus geupdated.
Op dit moment krijgen we heel weinig/ geen antwoord als we hun proberen te contacteren of een vraag proberen te stellen.
Het is hoe dan ook jammer dat ik het gevoel krijg dat ik opgelicht wordt op SPEELGOED VOOR KINDEREN! Ik vind het maar een vies gevoel dat mensen "kinderen" gebruiken om andere daarmee optelichten 🤬
Deels goed, deels niet
Update 18-12. Niks ontvangen, ondanks herhaalde loze beloftes. Ik krijg ook mijn geld niet terug. Ik denk dat ze merk spullen laten namaken in China en dat ze het niet meer voor elkaar krijgen om hun nepspullen geleverd te krijgen. Tenminste, in het meest gunstige geval. Hoe dan ook: Oplichters dus.
Update 3-12. Hoewel ik inmiddels dagelijks een e-mail stuur, ontvang ik geen enkele reactie. Ik word totaal genegeerd. Geen verzending. Geen geld terug. Eerder 2 sterren gegeven. Nu 1 ster. De bal ligt bij Petit Seal.
Op 14 oktober een bestelling geplaatst. Levering binnen 10 dagen. 1 Artikel miste. Contact opgenomen en vlot antwoord gekregen. Artikel bleek niet meer leverbaar. Er werd een vervangend artikel voorgesteld. Daar was ik erg blij mee. Op 28 oktober werd de bestelling geüpdatet. Vanaf daar gaat het niet meer goed. Ik heb meerdere keren gemaild. Aanvankelijk kreeg ik nog antwoord en excuses. Maar nu wordt er niet meer gereageerd op mijn e-mails. Inmiddels heb ik dus niet het beloofde verjaardagscadeau. Daar ben ik echt teleurgesteld over. Zo erg zelfs dat ik voor het eerst een review schrijf. Ik hoop nog steeds op een goede afloop.
niet bestellen!
niet bestellen!! Je krijgt je bestelling niet en mail contact super slecht!!
Erg lang gewacht
25 september besteld,veel gemaild,antwoord gekregen, tel.niet bereikbaar,uiteindelijk geleverd zaterdag 23 november.
Na ruim twee weken nog steeds geen…
Na ruim twee weken nog steeds geen geleverd product. Wel steeds via telefoon en mail de toezegging dat het geleverd gaat worden. Dus let op bij gewenste snelle levering niet hiermee in zee gaan. Zag dat dit speelgoed op andere sites direct leverbaar is.
Zeer tevreden van ons klimrek…
Zeer tevreden van ons klimrek bestelling ging vlot! Onze zoon is er heel blij mee. Past ook mooi in het interieur.