Normalt ville pl få en højere point, på det seneste er der konstant mangel på varer i Østerbro afdelingen, der mangler stort set alt og det ser ud til at butikken er ved at lukke ? Hver gang får ma... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har sjældent oplevet så professionel og imødekommende kundeservice. En mindre fejl i min bestilling af kattemad ( Forsinket ) blev håndteret med lynhurtig respons, stor venlighed og en generøs ko... Toon meer
Jeg tager normalt altid til Østerbro petlux for at købe kattemad som mine katte har været glade for og det er mega sundt så det er et win-win. Dog ville jeg siger at i skal holde jer langt væk fra... Toon meer
Petlux er en dansk web shop med eksklusive brands til hund og kat. Du finder vores fysiske butikker i Hellerup, Østerbro og på Frederiksberg. Vores sortiment er nøje udvalgte varer til de kæledyrs ejere der er særligt bevidste omkring kvalitet og design. Du finder kun de de bedste top brands så som MiaCara, Fashion Dog, Mush, Grandorf, Essential Foods, Grandorf Fresh, Dog Copenhagen, Woolf, Naturea, Mush, Biogance, Natural Dog Company m.fl.
Marielundvej 28, 1.sal, 2730, Herlev, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
Husker både mit navn, hvad jeg skal have og at jeg køber foder til min mor på Fyn - foder er tiptop kvali. Og så lige ved et busstop, kan vitterligt ikke finde noget at brokke mig over

Antwoord van Petlux | Pets and living
Det har været en god oplevsel at handle hos jer om produkte virker som det skal er lidt svært at sige da jeg har en kat der ikke er nem at Spøjtet med det men skal havde styr på det da jeg snart få en lille hundehvalp hjem til os og den skal ikke angribes af lopper og flåder

Antwoord van Petlux | Pets and living
Godt udvalg af det bedste hundemad - Naturea og Essential.
Gode priser og mængde rabatter.
Lidt lang leveringstid.

Fremragende!
Bestilte klokken 17.00, leveret klokken 07.00 dagen efter!!!

Antwoord van Petlux | Pets and living
Petlux er for mig et super godt sted og handle , og de er klar til og hjælpe hvis man har brug for det. Hos petlux har jeg endelig fundet et foder min store hund kan tåle og som hjælper på hans mave og tarmsystem, galdeblære sygdom, nemlig ørred, og grandorf hvidfisk og adult maxi, burde også være godt. Bestemt noget jeg også skal prøve til mine store hunde.

Antwoord van Petlux | Pets and living
Vi bruger Petlux på Østerbro. De er SÅ søde og serviceminded. Husker de små detaljer som, låg til vådfoder, hundes ynglings godbidder m.m.

Antwoord van Petlux | Pets and living
Professionelle og søde medarbejdere - dejlig mad til hund og kat. Smart tilbehør. Anbefales

Antwoord van Petlux | Pets and living
Lees meer over geverifieerde reviews.