1. Herenmode

Petrol is strong, solid and steady. A no-nonsense brand to rely on. Petrol doesn’t go with the flow, but walks it’s own walk. Shop the coolest clothing for men and kids now: www.petrolindustries.com.

2,1

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Basebal pet besteld

Basebal pet besteld, Dhl zegt dat ze het pakket afgeleverd heeft, gevraagd bij de buren of die mijn pakketje ontvangen hebben, dat was niet het geval!
Gereclameerd bij Petrol Industries krijg als antwoord dat ik maar in de omliggende straten moet aanbellen of mijn pakket daar was aangekomen, ik heb dat geweigerd omdat ik een bestelling bij hun heb gedaan, en hun volgens mij moeten zorgen dat ik mijn bestelling krijg, dat ook aangegeven bij hun, krijg vervolgens een formulier van DHL van vermelding vermissing, was er gelijk klaar mee, had toch al wat dingen besteld bij hun helaas mijn pet nooit mogen ontvangen.
Een wijze les ga gewoon weer in de winkel kopen.
Petrol jullie mogen mij gegevens uit jullie bestand halen.

13 april 2026

Netjes verpakt en bezorgd

Netjes verpakt en afgeleverd, producten zien er goed en degelijk uit, zitten goed!
Erg blij mee!
Via achteraf betalen besteld, dit ging ook goed.
Levering was dit geval met DHL, maar het is niet op voorhand bij bestellen duidelijk wie transporteur is. Ivm moeilijk vindbaar woonadres kan het handig zijn dit op voorhand bij bestellen te laten weten.

5 juni 2025

2 vesten besteld 1 ontvangen

2 vesten besteld, 1 ontvangen. Klantenservice gebeld, konden niet veel vertellen, behalve dat ik een pakbon heb ontvangen waar dit op zou staan. Ik heb geen pakbon ontvangen. Klantenservice gaf aan dat ik wel een restitutie zou ontvangen, maar wilde geen bevestiging via mail sturen. Onbetrouwbare partij met een waardeloze klantenservice.

16 april 2025

Bagger Jeans van Petrol

Ik heb 2 jeans slim fit Seaham gekocht vanwege de kleur en 3% elastan.
Helaas na 5 minuten dragen slobbert de broek overal, terwijl deze lekker zit als je hem aan trekt.
Voor mij nooit weer Petrol, bagger jeans!

19 november 2024

Dit bedrijf verkoopt ook via Bol.

Dit bedrijf verkoopt ook via Bol. ik had daar een stoere broek besteld voor mijn zoon. via Bol. de bestelling kun je altijd via track en trace volgen en bij deze bestelling ging het fout. Niks kwam en ik zag op track en trace dat het op aangemeld bleef staan. Gebeld met het bedrijf die zagen het ook en waren bang dat het pakket bij DHL was zoekgeraakt en gingen het crediteren.. **Ik bestelde een andere broek en raad eens wat die kwam tezamen met het zoekgeraakte pakket. ik bellen met Petrol om aan te geven dat het alsnog was bezorgd na te lange tijd en een zelfde mw.** die weer de telefoon opnam zei dat betalen via bol. ( ik betaal altijd achteraf) niet meer kon. Ik stelde voor rechtstreeks aan hun te betalen dan want de broek was mooi en paste goed wilde hem wel houden. ze ging overleggen daar ging een paar dagen overheen en ze belde mij terug om aan te geven dat de broek bij mij mocht blijven en ik niet hoefde te betalen. NOU, U BESGRIJPT DIT NOEM JE GEWOON GEWELDIGE SERVICE EN EEN UNICUM. WILDE DIT TOCH DELEN. ze hebben goede producten en zijn ook afhankelijk van de bezorgdiensten...

6 september 2024

Top kledingmerk!

Ik koop al 2 jaar bijna mijn kleding bij Petrol Industries nooit geen problemen meegehad. top!! ook goed van prijs zoals t-shirts,hoodies,riemen,jeans,jassen kwaliteit is zelfs beter dan Tommy enzovoort ;P
noem maar op voor ieders wat wils. Vaak ook kortingen als je hun site goed in het oog houdt of via Zalando En de kleding van Petrol is ook gericht voor mensen die van auto/motorcycles houden of de Amerikaanse vrijheid! doe zo verder Petrol! Vriendelijke groetjes van een happy klant.

11 juli 2024

Retourneren is een crime

Spijkerbroek besteld maar deze was te groot dus wilde hem retourneren.
Via de QR code kwam ik op hun site om return verzoek te maken. Ordernummer staat niet op de pakbon dus dat moet je er eerst zelf bij zoeken. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar weer een andere site. Maar dan lukt het niet om DHL label aan te maken. Krijg foutmelding dat mijn adres niet klopt terwijl ik dat wel 10 keer heb gecontroleerd. Toen geprobeerd om contact op te nemen met de klantenservice maar dan krijg ik de foutmelding dat mijn ordernummer niet klopt. Toen het ordernummer maar leeg gelaten, maakt ie er vervolgens zelf een ander ordernummer van... Ik koop hier nooit meer!

13 september 2023

Ik had een slechte review geschreven. Dit is een herstel!!

Ik had een slechte review geschreven.
Ik zei dat ik de verkeerde broek had gekregen en die na terugsturen weer retour kreeg hier thuis.
Bleek allemaal achteraf mijn eigen fout. Het was wel de juiste broek en ik had ze per abuis een andere broek gestuurd. Tenminste dacht naar hen maar was naar een andere fabrikant. Snappen jullie het nog?
Netjes een mail en aantal telefoontjes. Goed afgehandeld!! Complimenten!

29 juli 2023

Bestelling tot twee keer toe niet…

Bestelling tot twee keer toe niet aangekomen! 28 april j.l en nu half juni ....Geld terug gevraagd en dat zou binnen 5 werkdagen op mijn rekening staan maar inmiddels is het al 9 werkdagen geleden en heb het bedrag nog niet terug.. Eerste en de laatste keer iets besteld bij petrol!
En nu na nog een extra mail mijn geld terug ontvangen

28 april 2023

Geen vijf sterren

Geen vijf sterren, want de drukknopen op mijn korte cargobroeken waren niet van een goede kwaliteit. De bestelde broeken voldeden verder volledig aan de verwachtingen. Drie maal dezelfde broek in andere kleuren, maar allemaal dezelfde pasvorm. Ik draag ze met plezier.
Hoe zijn de problemen met de drukknopen opgelost door Petrol Industries? In eerste instantie ging het om 1 knoop op een broek. Ik mocht gratis een nieuwe broek bestellen en deze kwam zeer spoedig binnen na bestellen. Toen bij een tweede broek een gelijk probleem ontstond, is het aankoopbedrag voor 2 broeken terugbetaald. Ik hoefde hier geen verzoek voor te doen. Kortom maximale service. Ik vermoed dat Petrol inmiddels al contacten heeft gelegd met een andere drukknoopfabrikant.

13 september 2022

Aanrader voor mooie kleding

Ik kocht altijd kleding van petrol industries op Wehkamp.nl. Toen ontdenkte ik dat ze een eigen shop hebben. En nu mijn favoriete kledingwinkel voor t-shirt en truien. De stof is zacht en zit lekker. Beetje creatief shoppen en dan vlt de prijs best mee voor de kwaliteit. Niet de snelste, maar vergeleken sommige andere kleding webshops versturen ze best snel.

9 december 2021

Retourzendingen worden tergend langzaam…

Retourzendingen worden tergend langzaam verwerkt. Ruim 3 weken na verzending nog geen ontvangstbevestiging, laat staan routernatie van het bedrag. Na telefonisch contact en mailbericht nog steeds geen oplossing. Jammer....

21 oktober 2020

Petrol Industries slechte kwaliteit

Via VeePee een aantal shirts en een korte broek besteld van Petrol Industries en de levering is perfect verlopen niks mis mee.
Het eerste wat opviel bij dit merk dat ieder model een andere pasvorm heeft ook al is het dezelfde maat, nou daar kan ik mee leven.
Maar het ergste is dat ik de korte broek vandaag voor de derde keer pas aan heb gehad hier niks geks mee gedaan heb en het stof ingescheurd is en niet op de naad.
Voor dat geld is de kwaliteit om te janken. Ben benieuwd hoe het t shirt het houdt.
PS korte broek meteen de kliko in gepleurt.

13 augustus 2020
Reviews in alle talen tonen. (23 reviews)