Pets Pride Reviews

4,6

We volgen Pets Pride al een langere tijd en hebben hier recent meerdere producten besteld (2 mandjes, 2 hoezen en 1 drinkfontein). In de tijd dat we moesten wachten iets meer producten besteld die all... Toon meer

Heel tevreden over de mand van Pets Pride voor onze 4 katten. Het verschil in kwaliteit met de ‘standaard’ dierenwinkel mandjes is voelbaar en de katten maken er veel gebruik van. Ook ontzettend fijn... Toon meer

Hele fijne webwinkel. Fijne en snelle communicatie als er vragen zijn of onduidelijkheden. Hele mooie producten en belangrijkste is dat de katten er super blij mee zijn! Nadeel: je wordt erg hebber... Toon meer

Ruim een jaar geleden kochten wij een automatische voerbak en drinkfontein voor onze kat. Deze werden snel en netjes geleverd en doen het helemaal naar wens. Zo fijn dat onze kat op vaste tijden v... Toon meer

Pets Pride. Alle gemak voor je kat of hond.

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Alle reviews

30 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Geweldige mand!

Mijn kat had zn kruisbanden en meniscus gescheurd en had nog steeds last van wat vocht in de knie dus wilde zn pootje graag strekken tijdens het slapen. Deze mand is hier perfect voor. Zelfs nu na volledig herstel ligt hij nog iedere dag graag in zijn mand! Ook mijn andere senioren liggen hier graag in omdat het mandje ook orthopedisch schuim bevat.
Ook de snelle en goede verzending en fijne communicatie met dit bedrijf maken dat ik dit aan iedereen kan aanbevelen.

9 juni 2026

Slechte klantenservice

Automatische kattenbak besteld. Leuk en goed product voor zolang hij het deed. Hij ging na 1 maand in gebruik al kapot....

Meermaals contact gehad met klantenservice per mail. Hier werd slecht op gereageerd, gevraagd naar een passende oplossing.....

Na 2 maand werd mij gevraagd om te wachten om op de engineers hun onderzoek te wachten. Zijn nu ondertussen weer 2 maand verder en heb niks meer gehoord.

15 april 2026
Logo Pets Pride

Antwoord van Pets Pride

Goedemiddag Sanne. Mijn oprechte excuses voor deze ervaring. Ik ga intern onderzoeken waar dit fout is gegaan! Dit is zeker niet de service die je van ons mag verwachten. Wel heb ik begrepen dat je uiteindelijk een nieuw product aangeboden hebt gekregen, dus we hopen dat het uiteindelijk toch naar tevredenheid is opgelost.

Automatische kattenbak houtlook

Automatische kattenbak ontvangen maar de houtlook wijkt duidelijk af van de productfoto (donkerder en ander patroon). Daarnaast heeft het model een 'handgreep' aan beide zijkanten die niet duidelijk worden weergegeven op de website. Klantenservice reageert snel en geeft aan dat dit door lichtval komt. Retour mag, maar op eigen kosten terwijl het om een groot pakket van 20 kg gaat en daarbij komen ook de kosten van het retour voor de apart geleverde cadeautjes. Wat ik ook opvallend vind is de pre-order prijs van 449,95 voor 299,95. Item is nu voorradig en kost 349,95. Klantenservice geeft aan dat ze het nu goedkoper kunnen aanbieden, omdat ze het artikel groter hebben kunnen inkopen. Ik vind dit vreemd. Overigens werd ik wel heel netjes op de hoogte gehouden van de status van de pre-order. Uiteindelijk heb ik het gehouden vanwege retourdrempel en kosten, maar verwachtingen kwamen niet overeen met de presentatie. Helaas kan ik hier geen afbeeldingen toevoegen

21 februari 2026
Logo Pets Pride

Antwoord van Pets Pride

Hoi Romy. We vinden het echt super vervelend dat dit je ervaring is. We hebben meermaals geprobeerd contact met je te krijgen, omdat we dit natuurlijk gewoon netjes willen oplossen. Zou je ons een berichtje kunnen sturen? Alvast bedankt!

Fijne drinkfontein en super goede…

Fijne drinkfontein en super goede service. Na een tijdje in gebruik te hebben trad er een defect op. Hij deed niks meer, de knopjes werkte niet meer. Alsof hij was vastgelopen en niet meer gereset kon worden. Ik heb hierover contact opgenomen met de klantenservice, waar ze op onderzoek uit zijn gegaan met hun engineers. Ondertussen is er goed contact met mij onderhouden. Nadat ze geconstateerd hebben dat hij helaas niet te repareren viel, hebben ze mij kostenloos een nieuwe drinkfontein opgestuurd. Top opgelost zo. Complimenten

30 november 2025

Ik ben zó blij met mijn nieuwste…

Ik ben zó blij met mijn nieuwste aanwinsten van Pets Pride: niet alleen praktisch, maar ook nog eens mooi – de automatische voermachine en fontein.
Snelle levering en duidelijke communicatie.

Vlak voor onze vakantie naar het buitenland heb ik beide in gebruik genomen. Ideaal om, naast de berichtjes van de oppas, ook zelf op afstand het welzijn van mijn katten te volgen. En als ik het idee had dat ze nog trek hadden, kon ik ze gewoon een extra portie geven.

15 augustus 2025

Zeer goed kattenbed

Goede service en hele snelle levering. Communicatie is heel leuk met Pets Pride. Mijn katten waren meteen fan van het kattenbed. Gelijk erin. Ze vechten zelfs om wie als eerste erin mag. Ik heb er nog maar een besteld. Zo hebben mijn Bengalen Limi en Gino allebei een kattenbed. Kattenbed voelt heerlijk zacht aan. Goed product. Mooie afwerking.

11 augustus 2025

Echt een topbedrijf

Echt een topbedrijf! 🌟

Mijn bestelling via Bol.com was helaas kwijtgeraakt, dus heb ik direct bij PetsPride zelf besteld. Wat een verschil! De communicatie was super snel en duidelijk – echt heel prettig.

Binnen één dag had ik mijn pakket al in huis en het product werkt ook nog eens perfect. Alles keurig verpakt en precies zoals omschreven.

Ik ben ontzettend tevreden en bestel de volgende keer zeker weer rechtstreeks bij PetsPride.nl. Aanrader!

7 augustus 2025

Petspride: comfort en stijl voor jouw huisdier

Wij gebruiken inmiddels meerdere producten van Petspride in onze Cattery en zijn er ontzettend tevreden over (en onze katten ook 😺). De kwaliteit is geweldig. Alles ziet er ook nog eens prachtig uit: stijlvol en functioneel. Het contact met het bedrijf verloopt altijd prettig. Ze zijn vriendelijk, denken mee en zijn echt betrokken. Een aanrader voor iedereen die het beste wil voor zijn of haar huisdieren!

1 juli 2025

We kunnen niet meer zonder de producten van PetsPride!

Wij hebben de automatische voerbak en waterfontein. Wij en Rosalie, onze bengaal, kunnen niet meer zonder! Ook als we even uit huis zijn kunnen we via de camera even inchecken bij Rosalie. En nog steeds ben ik zo blij met de designs die stijlvol in ons huis passen!

4 augustus 2025

Aanrader om te bestellen!

Al meerdere artikelen besteld via pets pride (automatische voerbak en drink fontein) toen mijne oude voerbak kapot ging heb ik kosteloos en nieuwe thuis gestuurd gekregen.
Nu ook weer een hele fijne en snelle service bij me nieuwe bestelling van vandaag! Zeker aan te raden hier te bestellen voor alles wat je nodig hebt voor je kat(ten).

7 juli 2025

Niet kat-proof. Langzame service.

Mijn kat bewees dat het design voor de automatische voerbak niet kat proof is, en heeft daarbij een stuk siliconen rand van de voerbak af getrokken om aan het voer in het reservoir te kunnen komen. Op de website stond dat er qua design “aan alles was gedacht”. Klantenservice gecontacteerd en na 1,5 week het antwoord gekregen dat ik geen compensatie krijg voor de €99 die ik heb uitgegeven. Heel jammer.

7 april 2025

Top!

Ik ben super blij met mijn voerautomaat! Het apparaat werkt al sinds dag 1 dat ik het kocht, en na het aanschaffen van een nieuw WiFi modem en wat problemen met de app direct hulp gekregen van de klantenservice!!

14 februari 2025

Zeer blij met automatische voerbak

Ik heb een automatische voerbak met camera gekocht via Bol.com. Kreeg hem keurig in een dichte doos verzegeld (dus echt nieuw). Met een Nederlandse handleiding. ik dacht nou daar gaan we voor zitten, maar het koppelen aan mijn wifi was 2 tellen werk. De app is een zeer goede app die ik al had voor wat lampen aan en uit te zetten. Smart Life app is top. Je kunt alle voer momenten instellen en ook hoeveel (helemaal top). Mooi netsnoer incl. USB adopter erbij (zie je ook niet vaak). Miste wel even dat er mij niet helemaal duidelijk was dat er grote batterijen in moesten (niet mee geleverd). Je kunt ook heel makkelijk nacht zicht aan en uit zetten. Bij automatisch had ik last van het continue klik geluid van het nachtzicht. Even berichtje naar verkoper en opgelost. Dus je kunt gerust bij Pets Pride iets aanschaffen. Ik ben netjes geholpen en ben meer dan blij met wat ik heb ontvangen.

31 augustus 2024

Erg tevreden over producten

Paar maanden geleden een drinkfontein en automatische voerbak aangeschaft en werkt echt heel fijn. We zijn nog steeds erg blij met de producten! Een aantal vragen gesteld en kreeg keurig snel een reactie. Jammer dat ik niet meer sterren kan geven want ik ben echt heel erg tevreden en mijn viervoeters ook:)

30 augustus 2024

De vierkante drinkfontein met wiFi…

De vierkante drinkfontein met wiFi aangeschaft voor mijn katten. Mijn kat heeft na lang weigeren te drinken uit een drinkbak, weer geleerd om normaal water te drinken ditmaal uit de fontein. Ook mijn kleinste kat (16 weken) was hier op een paar seconden mee weg. Ze genieten beiden van lekker vers water, de hele dag en nacht door. Je hoort het apparaat niet, verbruikt weinig energie en geeft signalen via de app als er iets mis is. Service na verkoop als zeer positief ervaren.

20 augustus 2024

Klacht uiteindelijk naar tevredenheid opgelost

Via Bol.com een automatische voerdispenser aangeschaft, die na een aantal maanden steeds minder zin kreeg om te doseren (kan gebeuren) dus heb ik contact gezocht met deze verkoper. De communicatie was zeer vriendelijk en inhoudelijk gezien proffesioneel doch tijdrovend. We leven in een drukke wereld, maar dit had beter gemoeten. Uiteindelijk, na wat op mij overkwam als oprechte excuses voor de moeizame communicatie, tot volledige tevredenheid afgehandeld en heeft de verkoper volledig gerestitueerd. Dat mag als super service worden ervaren mijn inziens.

7 maart 2024