Otroligt smidig produkt! Älskar den! Sett vad rött ljus kan göra innan men denna sparar dessutom på min tid! Kan göra annat under tiden! Och min hästs ben mår toppen, testade idag att fästa över... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord
Oerhört nöjd, jag har alltid haft problem med mina handleder. Framförallt efter jag burit saker. Vanligen har jag handledskydd. Men för skoj skull så testade jag att vara utan handledsskydd för at... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag har använt den i två veckor för kronisk och vardaglig smärta och muskelspänningar i ischias, artros i knän, käkar och torra och trötta ögon. Resultatet är en oväntad belöning! 😍✨ Tack så mycke... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Tyvärr drog leveransen ut på tiden. Fick ett Mejl som bekräftade leveransförsening vilket var jätte bra samt att jag fick en present och en ursäkt från företaget med leveransen👍
Bedrijf heeft geantwoord
Välkommen till ModelLight AB! - det företag som har störst och längst erfarenhet på marknaden inom LED-ljusterapi. Vi säljer PEMF, laser och LED-ljusterapienheter av hög kvalitet som är säkra, effektiva och lätta att använda. Utbildning ingår! Vi har jobbat med LED-ljusterapi/LED LLLT och andra friskvårdsprodukter i 20 år. Vårt mål är att med de olika produkter vi erbjuder till våra kunder kunna underlätta för kroppens läkning och återhämtning och att underlätta i vardagen. Med fokus på hög kvalitet, effektiva, naturliga och prisvärda produkter har vi under många år samarbetat med stora delar av eliten inom hästsportsidan samt framstående idrottare och idrottsföreningar. Störst fokus har vi hela tiden haft på laser och LED ljusbehandling/LLLT/Photobiomodulation och vi har under åren sett så otroligt många individer få hjälp av denna behandling. Med tiden har tekniken blivit billigare att tillverka och vi är så glada att vi idag kan erbjuda flera olika ljusbehandlingsenheter för hemmabruk till privatpersoner. Vårt stora mål har hela tiden varit att kunna hjälpa så många som möjligt på det sätt vi själva fått hjälp av ljusbehandlingen. Det var vi som introducerade LEDljusbehandling i Sverige och på den europeiska marknaden 2004 och vi har genom dessa år jobbat med några olika av de världsledande leverantörerna med våra kunders bästa i åtanke. Med fokus på att produkterna ska vara säkra, effektiva och prisvärda samt med målet att dela vår kunskap och erfarenhet med våra kunder genom fri servicedesk och support har vi nu efter 20 år på marknaden äntligen kommit till punkten att photobiomodulation/LLLT/LEDljusbehandling är vanligt förekommande i husapotek och i stallutrustning. Ett mål som vi jobbat hårt för med individens bästa och välmående i åtanke. Vi introducerade Photizo Professional när den var ny på europeiska marknaden 2009. När Photizo sedan sedan lanserade den första enheten för hemmabruk, Photizo Vetcare, introducerade PharmaLight den i Europa med stor succé. Den blev snabbt en storfavorit, särskilt inom hästsporten.
Bygdestigen 12, 24772, Genarp, Zweden
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Snabb leverans och ett mycket trevligt personligt och handskrivet meddelande låg i.

Antwoord van ModelLight AB
Bra leverans, bra utbildning och produkten väldigt användbar på allt från min onda rygg till hästens hals!

Antwoord van ModelLight AB
Smidig och enkel att använda. Får tjänstgöra på både våra hundar, hästar och även mig. 😃

Antwoord van ModelLight AB
En bra produkt som fyller ändamålet och en trevlig hälsning, personligen när varan kommit samt en återkoppling om det skulle bli problem med köpet

Antwoord van ModelLight AB
Otroligt smidig produkt! Älskar den!
Sett vad rött ljus kan göra innan men denna sparar dessutom på min tid! Kan göra annat under tiden! Och min hästs ben mår toppen, testade idag att fästa över bogen! Grymt bra band som hänger med, satt som en smäck!
Förbättrings förslag :) sätt någon form av gummi-skydd över kontakten i batterierna, även om man är noga med att hålla dem rena så är ju stallmiljö inte direkt ren.

Antwoord van ModelLight AB
Tålmodiga förklaringar för mig som är novis inom Rödljus terapi !

Antwoord van ModelLight AB
Smärtorna jag hade är i stort sätt helt borta!

Antwoord van ModelLight AB
Lees meer over geverifieerde reviews.