Multigas CO2/O2 incubator fijn stoofje, werkt goed, ben er erg blij mee. In het begin was het even zoeken hoe, op welke stand de lN2 gasflessen moesten staan, voor een zo optimaal mogelijk gebruik... Toon meer
Er werd meegedacht vanuit PHC over de indeling en verplaatsen van oude apparaten. communicatie verliep goed dmv mails die snel beantwoord werden. De vrieskist die we hebben gekocht is gebruiksvriendel... Toon meer
Goede communicatie, ook wanneer de planning wijzigde werd dit goed door gecommuniceerd. Aflevering was snel en goed.
Info over PHC Europe BV
In the Dutch warehouse, about 1.000 units are waiting to be delivered directly from stock. Within a couple of days, spare parts can be delivered in every part of Europe. That’s one of the strengths of PHC's European sales organization.
PHC has established a worldwide reputation as a manufacturer of high-quality and innovative medical and laboratory equipment over the past forty years. Long lasting relationships have been built with leading pharmaceutical, healthcare and biotechnology companies as well as with major academic and research institutes in Europe.
In this field PHC has set the standard in many aspects. V.I.P. panels, Cool Safe compressors and the world’s first -152°C ULT freezer. Where PHC took the initiative, the others followed.
Eikdonk 1, 4825 AZ , Breda, Nederland
- +31 76 543 3833
- marketing@eu.phchd.com
- phchd.com/eu/biomedical
Goede communicatie
Er werd meegedacht vanuit PHC over de indeling en verplaatsen van oude apparaten. communicatie verliep goed dmv mails die snel beantwoord werden. De vrieskist die we hebben gekocht is gebruiksvriendelijk.
Multigas CO2/O2 incubator
Multigas CO2/O2 incubator
fijn stoofje, werkt goed, ben er erg blij mee.
In het begin was het even zoeken hoe, op welke stand de lN2 gasflessen moesten staan, voor een zo optimaal mogelijk gebruikt van de incubator.
De persoon die het aanleverden, bood aan om de incubator ook te instaleren, maar dat heeft ons eigen technisch beheer opgepakt.
als we binnenkort naar een andere ruimte gaan verhuizen, hoop ik dat we dan nogmaals van haar kennis gebuikt kunnen maken.
PHC Europe geeft goede service en de…
PHC Europe geeft goede service en de produkten zijn van uitstekende kwaliteit
De sales enigeer is kundig, vriendelijk en behulpzaam
De sales enigeer heeft het heel goed gedaan, omdat ze zeer klantvriendelijk is. Erg behulpzaam.
Iik kan haar altijd om advies vragen
snelle levering!
goede communicatie en afhandeling van…
goede communicatie en afhandeling van de bestelling tot op de plaats van bestemming
Snelle levering en installatie!
Goed contact en levering volgens afspraak
Goed contact vooraf en levering volgens afspraak. hele prettige mensen om mee te werken.
De apparatuur wordt on-spot geplaatst en uitgepakt, het verpakkingsmateriaal wordt keurig meegenomen en afgevoerd.
Prima service op meerdere vlakken
Goede duidelijke communicatie. Beste prijs en snelle levering.
Duidelijke en heldere communicatie en levering volgens planning
Duidelijke en heldere communicatie en de levering was volgens planning. Korte lijnen en flexibiliteit, dus kortom helemaal prima.
Korte lijntjes
Korte lijntjes: 1 persoon voor aanvraag offerte en installatie. Dat zie je niet vaak meer.
Snelle en prettige comminucatie
Er moet een onderdeel vervangen worden in onze -80 vriezer en jullie reactie was prettig en snel. Ook de afspraak inplannen ging vlot en ze herinnerde mij er ook aan om dit gelijk te koppelen aan preventief onderhoud.
Top leverancier
snel gereageerd , goede service, flexibel, kortom fijne leverancier en contactpersonen!
De incubator werd snel geleverd en ik…
De incubator werd snel geleverd en ik ben goed begeleid tijdens het verkoopproces.
Alles op tijd en volgens afspraak
Goede producten, mooie prijs en fijn bedrijf
Goede communicatie en afhandeling. Al jaren klant en altijd tevreden.