1. Televisiewinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Bij Philips Outlet zijn wij elke dag opzoek naar de beste Philips deals op televisies, beamers, soundbars, electronica & meer.

2,2

Slecht

TrustScore 2 uit 5

na een lang "gevecht" eindelijk mijn geld terug

de aangeboden tv was na 9 weken nog niet te leveren en na vele mails en smoesjes van tvoutlet verder kreeg ik mij geld weer terug. een bijzonder slecht bedrijf en ik zal hier nooit meer iets bestellen, wat zij ook beloven echt nooit meer. mensen trap niet in de zogenaamde aanbiedingen, want die bestaan niet.

6 mei 2022

niet geleverde tv order #11875…

niet geleverde tv order #11875 16-2-2022
zeer slechte service vele mails gestuurd en contactformulieren ingevuld 2 reacties gehad tv niet te leveren en ze stelde voor om het geld terug te storten met de daaraan verbonden wettelijke terug betaling termijn (is volgens de wet 2 weken) op de dag dat dit termijn was verlopen kreeg ik een mail dat mijn mails in de spam box waren beland en een voorstel dat er een andere tv kon worden geleverd.
hierop in 1e instantie negatief op gereageerd en aangegeven dat het terugbetaal termijn was verlopen.
hierop geen reacties meet gehad ondank de mail en ingevulde contact formulieren. uiteindelijk mail gestuurd met het voorstel om toch de voorgestelde vervangende tv te sturen wordt tot op nu toe niet gereageerd. order nummer #11875 16-1-2022.
er zit niets anders op dan aangifte te gaan doen.
r.robbemond

17 februari 2022

Service om niet van te spreken, waardeloos.

Website die aangeeft dat service op nummer 1 staat, terwijl je na 10 mails nog geen antwoord terug hebt ontvangen. Geen telefoonnummer dus telefonisch niet bereikbaar.

Er wordt geadverteerd met 3 jaar garantie. De TV is nu net 2 jaar oud en heeft het begeven. De TV valt net buiten de fabrieksgarantie van Philips, waardoor ik aanspraak moet maken van de '3 jaar garantie' die dit waardeloze bedrijf aanbiedt. Conclusie: bedrijf die geen waarde hecht aan klanttevredenheid en service.

31 januari 2022

reactie van phillips outlet

geachte phillips outlet wacht nog steeds op reactie heb al meerdere mails gestuurd heb het laatst op 7juni bericht gehad heb al terug geeageerd via mail en contact formulier maar geen bericht terug mvg jurgen kreemers

28 mei 2021

Antwoord van Philipsoutlet

Goedemiddag Jurgen, wij hebben u zojuist een email gestuurd over uw bestelling. Mocht u nog vragen hebben dan horen wij het natuurlijk graag.

Opgelicht

Opgelicht
Helaas ben ik ook opgelicht door dit kansloos bedrijf.
Mensen koop hier helemaal niks want u wordt opgelicht.
Ik heb in december 2019 een TV besteld en BETAALD maar ik heb tot nu toe ( september 2020 ) nog niks geleverd gekregen dus @Philipsoutlet.eu stop met mensen oplichten! ik snap niet dat jullie nog kunnen slapen met het geweten dat jullie bewust mensen oplichten!
Los het op! mijn ordernummer: #5411
tientallen mailtjes gestuurd maar daar worden of valse beloftes gedaan of er word gewoon niet meer gereageerd! tjappies zijn het!!!!

24 september 2020

Beste Gerwin,

De staat op het moment van levering kan onmogelijk worden aangetoond. Wij willen best meewerken aan onderzoek en creditering maar dan dient u het toestel naar ons op te sturen zodat wij dit na kunnen kijken. U zult begrijpen dat wij onmogelijk iets kunnen terug betalen als wij het toestel niet hebben nagekeken.

---

Marieke De Rook
Philips Outlet klantenservice

TV besteld

TV besteld, was op voorraad en de volgende dag worden bezorgd.
Week later nog niks, telefonisch niet bereikbaar. Via Messenger kreeg ik te horen dat de tv tijdelijk niet voorradig was, maar nu wel en dus onderweg was. Week later nog niks en geen enkele reactie meer. Mail gestuurd met dat we het geheel annuleren, ook geen reactie. Dus uiteindelijk hebben we er nu een advocaat op zitten.
Echt waardeloos bedrijf met een nog slechtere communicatie. Nog nooit meegemaakt...

31 januari 2020

Philipsoutlet.eu

Na ruim 2 weken geleverd.
Contact is slecht te krijgen.

21 januari 2020

Antwoord van Philipsoutlet

Geachte, graag ontvangen wij uw gegevens via service@philipsoutlet.eu dan kunnen wij u verder helpen. Aan anonieme reviews hebben wij helaas niet veel.

Geld niet ontvangen!!!!!!!

Geld niet ontvangen!

Op 26-11 een bestelling geplaatst en deze de volgende dag weer geannuleerd.
Ik zit nu nog op mijn geld te wachten! En ze reageren nergens op.

7 januari 2020

70 inch philips tv

22 november me tv besteld en vrijdag 27 december me tv ontvangen. Helaas 5 weken na bestelling pas ivm december en black friday maar gelukkig ontvangen.

Wel een tip voor Philipsoutlet.eu, beter bereikbaar te zijn voor zijn klanten!

Maar in het vervolg als ik nog een tv nodig heb zal ik aan Philipsoutlet.eu denken.

30 december 2019

Ik heb deze tv 70 inch Philips met…

Ik heb deze tv 70 inch Philips met ambilight gekocht via philipsoutlet.eu de tv ziet er verder prachtig uit duurde wel wat langer dan verwacht voor het binnen was maar dat komt ook door de december maand druk met pakjes wordt bezorgt voor de rest raad ik het wel aan om hier een tv te gaan bestellen ik ben verder wel goed geholpen door medewerkers van philipsoutlet.eu ik hoop wel dat jullie in de toekomst wat vaker de telefoon kunnen opnemen dat kan de klant wel meer goed doen kwa informatie voor de rest geef ik jullie 4 sterren.

17 december 2019

Wij zochten een extra grote tv zodat we…

Wij zochten een extra grote tv zodat we met de feestdagen lekker konden genieten. Via Facebook chat vriendelijk geholpen bij het maken van een keuze. Uiteindelijk een 65 insh gekocht en nog extra korting gekregen via Facebook! Na 4 dagen hing hij aan de muur. Bedankt!

11 december 2019

Na een hele tijd wachten is hij er dan

Levertijd duurt iets langer dan aangegeven telefonische bereikbaarheid kan beter op mail wordt wel gereageerd tv is geleverd en werkt perfect mocht ik in de toekomst weer iets willen bestellen doe ik dat zeker weer hier vriendelijke groet c

7 december 2019

Antwoord van Philipsoutlet

Goed om te horen dat u tevreden bent met de televisie. Mochten wij u nog ergens mee van dienst kunnen zijn dan horen wij dat natuurlijk graag.

Philips smart led tv 4k 70 inch

Geweldig product , mooie beeldkwaliteit , super klantvriendelijk en corecte afhandeling .

28 november 2019

Antwoord van Philipsoutlet

Goed om te horen Karel! Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe televisie.